Letovi

Otkazano preko 300 letova Alitalije

Italijanski avioprevoznik Alitalija otkazao je više od 300 letova zbog jednodnevnog štrajka povodom pogoršanih uslova u ovom sektoru, uljučujući neuspjeh vlade da postavi ovu kompaniju na čvrste osnove.

Aviokompanija otkazali sve letove

REJKJAVIK - Islandska niskobudžetna aviokompanija "WOW Air" saopštila je da prekida aktivnosti i otkazuje sve letove, a ta odluka će pogoditi hiljade putnika na dva kontinenta.

Na frankfurtskom aerodromu otkazani letovi zbog problema sa softverom

​BERLIN - Desetine odlaznih i dolaznih letova na frankfurtskom aerodromu, najvećem u NJemačkoj, otkazano je danas zbog problema sa softverom koji je uticao na kontrolu leta.

"American airlines" prekinuo letove za Venecuelu

VAŠINGTON - Aviokompanija "American airlines" privremeno je obustavila letove za Venecuelu iz bezbjednosnih razloga, pošto je sindikat pilota naložio svojim članovima da odbiju da lete na toj relaciji.

Air Serbia uvodi letove za dva hrvatska grada

BEOGRAD - Srpska nacionalna aviokompanija Air Serbia će od juna 2019. uvesti direktne letove za sedam destinacija, među kojima je i Rijeka, te sezonsku liniju za Zadar, saopšteno je u srijedu u Beogradu.

Zagrebu idu letovi iz Pekinga koje je Beograd izgubio

Hrvatski ministar mora, trgovine i infrastrukture Oleg Butković sastao se u Pekingu sa kineskim ministrom trgovine Li Xiaopengom.

U zimskoj sezoni iz Sarajeva po jedan let više za Beč i Štutgart

SARAJEVO - Prema zimskom redu letenja 2018/2019. dvije aviokompanije bilježe blagi porast broja aviooperacija sa sarajevskog aerodroma i to: jednu aviooperaciju više aviokompanija Austrian Airlines za Beč, te jednu aviooperaciju više aviokompanija Eurowings za Sttutgart, potvrdili su Feni sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

London i Pariz obustavili letove za Teheran

DUBAI - Kompanija Britiš ervejz saopštila je da će obustaviti direktne letove ka glavnom gradu Irana, Teheranu.

"Ryanair" otkazao 300 letova zbog štrajka

DABLIN - Niskotarifni avioprevoznik "Ryanair" otkazao je oko 300 letova planiranih za sutra širom Evrope zbog početka dvodnevnog štrajka njegovih kabinskih posada u Španiji, Portugaliji, Belgiji i Italiji.

Let za zapadni Balkan skuplji nego za Njujork

CIRIH, SARAJEVO - Letovi iz Švajcarske i drugih zemalja zapadne Evrope na zapadni Balkan su ponekad toliko skupi da bi bilo moguće pronaći letove iz Evrope za Njujork za istu cijenu, piše švajcarski dnevni list za putnike "20 minuta".

Najčitanije