Letovi

Nastavljaju se letovi iz Moskve ka Londonu

MOSKVA - Rusija je donijela odluku da nastavi letove iz Moskve ka Londonu od 2. juna zahvaljujući poboljšanoj situaciji sa kovidom 19, saopšteno je danas iz Kriznog štaba za borbu protiv pandemije.

Er Srbija: Više od 800 čarter letova ka Turskoj, Egiptu, Grčkoj, Tunisu

BEOGRAD - Avio-kompanija Er Srbija planira da tokom predstojeće ljetnje sezone u saradnji sa domaćim turističkim agencijama obavi više od 800 čarter letova ka popularnim destinacijama u Turskoj, Egiptu, Grčkoj i Tunisu.

Rusija obnavlja komercijalne letove od 1. aprila

MOSKVA - Rusija će ponovo uspostaviti komercijalne letove do Njemačke, Venecuele, Sirije, Tadžikistana, Uzbekistana i Šri Lanke od 1. aprila, saopštila je danas ruska vladina radna grupa za korona virus.

Nastavak letova iz Rusije ka Egiptu nakon više od pet godina

KAIRO - Direktni letovi iz Rusije ka egipatskim odmaralištima Šarm el Šeik i Hurgada na obali Crvenog mora nastaviće se u martu, nakon više od pet godina, izjavio je direktor Uprave za civilnu avijaciju u Egiptu Ašraf Noveir.

Uskoro letovi Rajanera ka Banjaluci

BANJALUKA - Avio-kompanija Rajaner planira uskoro da ponovo uspostavi letove iz Memingena i Brisela prema Banjaluci, rekao je direktor Aerodroma Banjaluka Milan Račić.

Roskosmos i NASA pregovaraju o zajedničkim letovima do MKS

NURSULTAN - Svemirske agencije Rusije i Sjedinjenih Američkih Država, Roskosmos i NASA, u pregovorima su o međusobnom obezbjeđivanju mjesta na letovima do Međunarodne kosmičke stanice (MKS), izjavio je danas predstavnik Roskosmosa u Kazahstanu, Anatolij Krasnikov.

Suspendovani letovi iz Velike Britanije i Turske

ATINA - Grčka je suspendovala letove iz Velike Britanije i Turske, kako bi spriječila širenje virusa korona u periodu stupanja vanrednih mjera na snagu u toj zemlji.

Pojedine kompanije redukovale letove, neke otkazale

SARAJEVO - Većina avio-kompanija redukovala je letove iz i prema Sarajevu kao prevenciju širenja virusa korona, dok su neke u potpunosti otkazale letove do daljeg, rečeno je Srni iz sarajevskog Međunarodnog aerodroma.

Letovi s Aerodroma Banjaluka redovni

BANJALUKA - Milan Račić, direktor Aerodroma Banjaluka, rekao je da se letovi na ovom aerodromu odvijaju redovno te da nijedan let nije otkazan zbog pojave virusa korona u BiH.

Smanjenje broja letova između Tokija i Pekinga za dvije trećine

TOKIO - Najveća japanska avio-kompanija "ANA holdings" saopštila je da će smanjiti broj letova između Tokija i Pekinga za dvije trećine, u periodu od najmanje sedam sedmica, počevši od 10. februara.

Najčitanije