Leukemija

Siniša Mihajlović počeo treninge s timom

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović održao je prvi trening s timom poslije otpuštanja iz bolnice u kojoj je bio na liječenju zbog leukemije, saopštio je njegov tim. Ostaje da se vidi da li će ljekari odobriti Mihajloviću da tim predvodi sa klupe na predstojećoj utakmici.

Sinišu Mihajlovića oduševila posjeta, prva fotografija iz bolnice

Siniša Mihajlović ponovo se bori s leukemijom, a u bolnici je čuveni fudbalski stručnjak, trener FK Bolonja, doživio jedno prijatno iznenađenje.

Pacijentkinja sa leukemijom prva žena izliječena od HIV-a

VAŠINGTON - Američka pacijentkinja sa leukemijom postala je prva žena i treća osoba do sada u svijetu koja se izliječila od HIV-a, nakon transplantacije koštane srži od donatora koji ima prinudni imunitet na virus koji izaziva AIDS, saopštili su istraživači.

Kijanu Rivs 70 odsto zarade od Matriksa dao za borbu protiv leukemije

Holivudski glumac Kijanu Rivs (57) donirao je 70 odsto svoje zarade od prvog dijela "Matriksa" za istraživanja u borbi protiv leukemije, nakon što se njegova mlađa sestra borila sa ovom bolešću 10 godina.

Mihajlović: Uvek ću biti zahvalan onome ko mi je donirao koštanu srž

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović, koji je poslije leukemije uspio da pobijedi i virus korona, pričao je o pauzi u tretmanu hemoterapije kada su mu lekari dozvolili da bude na utakmici protiv Verone.

Mihajlović šokirao nakon transplatacije: Trčim 10 km i dižem tegove

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović još jednom je govorio o svojoj bolesti.

Prvo obraćanje Mihajlovića poslije duge borbe sa leukemijom

Slavni srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović bori se sa leukemijom već duže vrijeme, a zbog toga se i nije često oglašavao.

Kruz: Mihajlović pobijedio leukemiju, on je zvijer

Bivši aregntinski fudbaler Hulio Rikardo Kruz izjavio je da njegov nekadašnji saigrač, sada trener Bolonje Siniša Mihajlović pobijedio leukemiju.

Siniša Mihajlović ponovo primljen u bolnicu

Siniša Mihajlović, trener Bolonje koji boluje do leukemije, već tri puta je bio na hemoterapijama, a kako je danas objavljeno, ponovo je u bolnici.

Mihajlović: Nisam heroj, hteo sam pobeći iz bolnice

Proslavljeni srpski fudbaler i aktuelni trener Bolonje Siniša Mihajlović, ispričao je u TV emisiji "Verisimo" nepoznate detalje iz bolnice tokom šestomjesečne borbe sa leukemijom.

Mihajlović počeo ključnu fazu liječenja

Siniša Mihajlović nalazi se u ključnoj fazi liječenja u bolnici "Sveta Ursula" u Bolonji. Kako piše "Korijere di Bolonja", ovaj dio je ključan u Mihinoj bici s leukemijom.

"Miha je u formi, iz bolnice galami na igrače"

Prije dva mjeseca Siniša Mihajlović objavio je da mu je dijagnostikovana leukemija. Ta dijagnoza značila je da će privremeno morati da odstupi sa mjesta trenera Bolonje kako bi obavio potrebne pretrage, ali sada, kada je taj dio intenzivnijeg liječenja iza njega, Mihajlović svoju ekipu vodi iz bolnice.

Mihajlović završio prvi ciklus hemoterapije

Srpski trener Siniša Mihajlović završio je uspješno prvi ciklus hemoterapije i ostaće u bolnici još najmanje tri nedjelje, saopštio je danas Fudbalski klub Bolonja, čiji je Mihajlović prvi trener.

Teško bolesnog dječaka stavili na gol protiv Borusije

Sijetl Saundersi na dirljiv su način razveselili svog teško bolesnog osmogodišnjeg navijača Bima Gojala.

Dječak Faruk Lemeš preminuo nakon duge borbe s leukemijom

VISOKO - Dječak Faruk Lemeš (12) iz Visokog izgubio je bitku s teškom bolešću.

Najčitanije