Leukemija

Siniša Mihajlović ponovo primljen u bolnicu

Siniša Mihajlović, trener Bolonje koji boluje do leukemije, već tri puta je bio na hemoterapijama, a kako je danas objavljeno, ponovo je u bolnici.

Mihajlović: Nisam heroj, hteo sam pobeći iz bolnice

Proslavljeni srpski fudbaler i aktuelni trener Bolonje Siniša Mihajlović, ispričao je u TV emisiji "Verisimo" nepoznate detalje iz bolnice tokom šestomjesečne borbe sa leukemijom.

Mihajlović počeo ključnu fazu liječenja

Siniša Mihajlović nalazi se u ključnoj fazi liječenja u bolnici "Sveta Ursula" u Bolonji. Kako piše "Korijere di Bolonja", ovaj dio je ključan u Mihinoj bici s leukemijom.

"Miha je u formi, iz bolnice galami na igrače"

Prije dva mjeseca Siniša Mihajlović objavio je da mu je dijagnostikovana leukemija. Ta dijagnoza značila je da će privremeno morati da odstupi sa mjesta trenera Bolonje kako bi obavio potrebne pretrage, ali sada, kada je taj dio intenzivnijeg liječenja iza njega, Mihajlović svoju ekipu vodi iz bolnice.

Mihajlović završio prvi ciklus hemoterapije

Srpski trener Siniša Mihajlović završio je uspješno prvi ciklus hemoterapije i ostaće u bolnici još najmanje tri nedjelje, saopštio je danas Fudbalski klub Bolonja, čiji je Mihajlović prvi trener.

Teško bolesnog dječaka stavili na gol protiv Borusije

Sijetl Saundersi na dirljiv su način razveselili svog teško bolesnog osmogodišnjeg navijača Bima Gojala.

Dječak Faruk Lemeš preminuo nakon duge borbe s leukemijom

VISOKO - Dječak Faruk Lemeš (12) iz Visokog izgubio je bitku s teškom bolešću.

Mala lavica Dalal pobijedila leukemiju

BIHAĆ - Posljednji liječnički nalazi pokazuju da je dvogodišnja Dalal Omerović, nad kojom je prije mjesec izvedena teška i komplikovana operacija transplantacije koštane srži na klinici u njemačkom gradu Esenu, u dobrom zdravstvenom stanju i da je pobijedila leukemiju.

Jednogodišnjoj djevojčici iz Bihaća bolest prekinula bezbrižno djetinjstvo

BIHAĆ - Bezbrižno djetinjstvo Dalal Omerović iz Bihaća surovo je prekinuto neposredno nakon što je djevojčica proslavila svoj prvi rođendan, kada su liječnici dijagnosticirali da boluje od najtežeg oblika akutne leukemije.

Pomoć porodici malog Milana u iznosu od 2.000 maraka

BANJALUKA - Porodici trogodišnjeg dječaka Milana Cerovca iz Doboja Vlada RS uplatiće u narednim danima 2.000 KM pomoći.

Najčitanije