Lice

Prekrijte sve nepravilnosti na licu uz četiri jednostavna trika

Još uvijek mislite da je skrivanje bubuljica i tamnih krugova ispod očiju gotovo nemoguća misija? Sve što treba je malo hidratacije, korektor i pravilan aplikator za puder u tonu koji odgovara vašoj koži. Da, tako je jednostavno!

Napravite sami prirodne maske za lice

Maske su najbolji izbor u borbi protiv zime, a najbolje su one koje same napravimo kod kuće. Hladni zimski uslovi mogu oštetiti našu kožu, a to se posebno odnosi na nježnu kožu lica koja je neprestano izložena vjetru i hladnoći. Upravo zato, licu je potrebno pružiti odgovarajuću njegu i zaštitu.

Kako vas vaše lice upozorava da vam nedostaju ključni vitamini?

Nedostatak vitamina u organizmu je mnogo češća pojava nego što mnogi od nas mogu da zamisle

“Lica lafore” prikazan na festivalu u Grčkoj

Nakon brojnih projekcija koje su izazazvale pažnju javnosti, dokumentarni film "Lica Lafore" našao se i pred grčkom publikom. Film čiji je autor Denis Bojić, i koji je rađen u produkciji RTRS-a, prikazan je na četvrtom “Peloponeskom filmskom festivalu“.

'Peel off' maske za lice iz vaše kuhinje

Ima puno recepata koje možete iskoristiti kako biste napravili maske za lice u svom domu. Međutim, peel of maske se malo teže pripremaju.

Osam znakova da je vrijeme da posjetite dermatologa

Ako imate jedan od ovih simptoma, obavezno posjetite dermatologa.

Maštovitost na licu i kosi

Sa dolaskom hladnijeg vremena, stigli su i novi trendovi. Sve prilike koje nas čekaju u toku dana, bilo da su ležerne ili poslovne, zahtijevaju da izgledamo najbolje moguće.

Podmladite lice 10 godina

Više ne morate ići u lude krajnosti kao biste izgledali 10 godina mlađe, jer riža može učiniti trik za vas.

Naučite šta znače oznake na kremama za lice

Koža lica je najbolji pokazatelj njege kod nježnijeg pola. Ali, takođe, jednako je važno šta je to što dame nanose i na koji način tretiraju svoju kožu. Nekada bez pudera nisu mogle da započnu dan i njime prikriju sve “nepravilnosti”, dok se danas okreću drugačijim tehnikama.

Jasni znakovi da morate posjetiti dermatologa

Naša je koža sklona promjenama, kako zbog raznih vanjskih utjecaja, tako i zbog starenja. Međutim, neke promjene na koži mogu biti znak za uzbunu

Reklame

Najčitanije