Lice

Kako ispravno ukloniti šminku?

Zabave, svečane večere i druženje s prijateljima samo su neke od prilika u kojima želimo izgledati što bolje, pa na svoje lice nanosimo šminku kako bi sakrili nedostatke i dobili zdraviji izgled kože.

Kockama leda do savršenog lica

Iako zvuči pomalo neobično, neke od najljepših žena svijeta svako jutro počinju tako što zarone lice u ledenu vodu punu kockica leda. Sasvim sigurno možemo reći da je ovo najjeftiniji trik za ljepotu. Ne radi se samo o tome da uzmete dvije kockice leda i da ih trljate po licu. Ova priča se proširila na mnogo veće polje.

Greške koje pravimo kod umivanja lica

Umivanje lica čini se najlakšim korakom u svakodnevnoj rutini ljepote. Ali, postoji mnogo malih detalja koji se mogu propustiti.

Napravite masku od jagoda za ljepši ten

Ona je lijepa. Ukusna. Mirisna. Zdrava. Hranljiva. Rijetko ko može da odoli - jagodi.

Znakovi koji otkrivaju da krema ne odgovara vašem tipu kože

U moru proizvoda za njegu kože, ponekad je zaista iscrpljujući poduhvat pronaći onu kremu koja u potpunosti odgovara vašem tipu kože.

Kina gradi najsnažniji sistem prepoznavanja lica na svijetu

PEKING - Kina ima cilj da stvori najsnažniji sistem prepoznavanja lica na svijetu i to namjerava da učini projektom koji je pokrenulo Ministarstvo za javnu bezbednost 2015. godine, a koji se razvija u saradnji sa kompanijom za bezbjednost čije je sjedište u Šangaju.

Vaše lice otkriva kakvi ste u ljubavi

Pokaži mi lice, reći ću ti kakav si u partnerskom odnosu - poručuje seksolog Trejsi Koks.

Prirodne maske za suvu kožu

Ove maske će nahraniti vašu kožu, hidrirati je i učiniti glatkom i elastičnom.

Losion za lice koji izbjeljuje pjege i fleke

​Potpuno očistite kožu lica! Napravite domaći losion za lice od peršunovog lista koji efikasno izbjeljuje pjege i fleke!

Pomiješajte ove tri namirnice i zaboravite na botoks

Ova maska je izvrsna alternativa skupoj plastičnoj operaciji, idealno je rješenje ​​za zatezanje kože, i ima moć da izbriše lica i do 10 godina.

Najčitanije