Lice

Tri mudra načina na sakrijete bore na licu

Bore su neminovnost svakog čovjeka i dolaze s godinama, ma koliko vi pazili na svoje lice i tijelo, nećete moći izbjeći pojavu bora u nekim godinama ma koliko se vi trudili.

Ova domaća maska spas je za masnu kožu

Umesto da bacate pare na skupe preparate, napravite domaću masku koja će osvježiti lice i riješiti vas viška sebuma.

Ruska firma pravi robota, traže kandidate koji će "prodati" glas i lice

Kompanija koju je Arnold Švarceneger tužio za 10 miliona dolara jer su napravila robota koji se zvao Robot-C i izgledao isto kao on, sada je pokrenula novi posao.

Instagram uvodi pravilo protiv botova

Prema navodima različitih izvora i objavama na Twitteru, Instagram od određenih korisnika traži da pokažu video-snimak koji prikazuje korisnikovo lice iz različitih uglova, kako bi se verifikovalo da je u pitanju prava osoba.

Kako da lice ostane svježe tokom cijele nedjelje

Pekarski i pivski kvasac bogat je vitaminima B grupe, kao što su vitamini B1, B2, B6 i B12. Oni su veoma značajni za pravilan rad čitavog organizma, a posebno kože. Njihov nedostatak u ishrani, odražava se na skoro sve procese u organizmu.

Zašto nar treba stavljati na lice

Nar je voćka koja je izuzetno zdrava, ali i ljekovita. Pun je minerala i vitamina poput kalijuma, vitamina C i B5. Nar poboljšava cirkulaciju, reguliše krvni pritisak i čisti krvne sudove, a nutricionisti čak preporučuju da se jednom dnevno ova voćka pojede na prazan stomak.

Tom Kruz pretjerao sa botoksom? Glumac otečen, komentari ne prestaju

Glumac Tom Kruz u nedavno se pojavio na bejzbol utakmici u San Francisku, a njegovo prisustvo nije prošlo nezapaženo.

Stvari koje čine da koža izgleda starije

Tačno je da svoje godine treba da prigrlimo sa ponosom i samouvjerenošću, kao recimo Šeron Stoun ali činjenica je i ta da se u današnjem društvu starenje ne prašta. Sjetimo se samo paljbe koja je osuta na glavne junakinje serije Seks i grad zbog njihovog promijenjenog, a opet sasvim prirodnog i normalnog izgleda - u skladu sa godinama.

Četiri prirodne jesenje maske za lice

Uz ove maske za lice, koje traže malo sastojaka i truda, dobićete puno pozitivnih efekata za kvalitet kože.

Kako da izbjegnete nastajanje bora tokom spavanja

Vjerovatno ste nebrojeno puta čuli ili i sami koristili rečenicu "Treba mi san za ljepotu". Kao ključni korak u borbi protiv bora jeste i dobar san, ali mnogi ne znaju da i u toku spavanja mogu doprinijeti da lice stari.

Najčitanije