Lider

Imenovan novi lider "Islamske države"

BAGDAD - Teroristička grupa "Islamska država" saopštila je da je novi lider organizacije Abu el Hasan el Hašemi el Kuraiši i potvrdila smrt dosadašnjeg lidera Abua Ibrahima el Hašemija el Kuraišija.

Lider vladajuće stranke udaren čekićem u glavu

SEUL - Lider vladajuće stranke u Južnoj Koreji primljen je danas u bolnicu nakon što ga je nepoznata osoba udarila u glavu dok je bio u kampanji za predsjedničke izbore, koji se održavaju ove sedmice.

Mtel - regionalni tehnološki lider

Kao sto smo najavili, Nezavisne novine prate serijal specijalizovanih emisija koje istražuju i informišu javnost u vezi digitalne zrelosti kompanija i ustanova sa našeg područja u specijalnom serijalu pod naziv "Forward talks".

Sastanak lidera opozicije, domaćin Šarović: Nećemo stati

U Istočnoj Ilidži počeo je sastanak lidera opozicije iz Republike Srpske.

Meridian kao regionalni lider na Global Gaming Expo u Las Vegasu

Meridianbet, globalni brend prisutan na četiri kontinenta, jedini sa Balkana i ovog dijela Evrope učestvovao je kao lider regiona na Global Gaming Expo sajmu igara na sreću u Las Vegasu od 4 do 7. oktobra 2021.

Sastanak sa Šmitom poljuljao bi srpsko jedinstvo

BANJALUKA - Jedinstvo političkih partija iz Republike Srpske nakon što je Valentin Incko, bivši visoki predstavnik u BiH, nametnuo dopune u Krivičnom zakonu BiH i zabranio negiranje genocida, bilo je kratkog daha, a sudeći po jučerašnjim stavovima, pitanje je dana kada će početi međusobne partijske optužbe za izdaju dogovora i srpskih nacionalnih interesa.

Počela izgradnja najmoćnijeg ledolomca u istoriji

MOSKVA - U Primorskom kraju na brodogradilištu Zvezda počela je izgradnja najmoćnijeg nuklearnog ledolomca u svetu "Rusija" projekta Lider. To je saopštilo je preduzeće Atomflot (deo Rosatoma).

Prvi sastanak evropskih lidera licem u lice od pojave korone

PRAG - Lideri zemalja članica Višegradske grupe, Češke, Slovačke, Poljske i Mađarske, sastaće se danas u češkoj palati Lednice, a glavna tema sastanka biće fond Evropske unije u iznosu od 750 milijardi evra za oporavak od posljedica epidemije virusa korona, javlja BBC.

BiH lider u regionu po brzini rasta izvoza

SARAJEVO, BANJALUKA - Prehrambeni proizvodi i namještaj najzaslužniji su što je BiH među državama regiona u prvih deset mjeseci ove godine zabilježila najbrži rast izvoza.

Hamas dobija novog lidera, sprema novi program

GAZA - Ime novog lidera palestinskog islamističkog pokreta Hamas biće objavljeno u narednim danima, najavili su zvaničnici tog pokreta.

Najčitanije