Likovna kolonija

Završena peta likovna kolonija "Kolo"

TREBINJE - Zajedničkom izložbom radova i proglašenjem najboljih u Muzeju Hercegovine u Trebinju zatvorena je ovogodišnja, 5. međunarodna umjetnička kolonija "Kolo".

Likovna kolonija "Kolo" okupila 17 autora iz BiH i regiona

U Trebinju je večeras na platou Muzeja Hercegovine otvorena peta likovna kolonija "Kolo" koja je ove godine okupila 17 autora iz zemlje i regiona.

Otvorena likovna kolonija "Kotor Varoš 2020"

KOTOR VAROŠ - Načelnik Kotor Varoša Zdenko Sakan otvorio je danas na Gradskom trgu Likovnu koloniju "Kotor Varoš 2020", koja je okupila 12 akademskih slikara i nadarenih ljubitelja likovne umjetnosti iz ove opštine.

Izložba djela s kolonije "Lasta" sutra u Laktašima

LAKTAŠI - Izložba 14. saziva likovne kolonije "Lasta 2019", kojom će biti ozvaničen početak rada 15. saziva kolonije, biće otvorena sutra u galeriji JU Centar za kulturu i obrazovanje u Laktašima.

Počela likovna kolonija "Rakani"

Izložbom djela nastalih prošle godine tokom Likovne kolonije "Rakani", u Novom Gradu je ozvaničen početak ovogodišnjeg likovnog saborovanja.

Odgođena likovna kolonija u Višegradu

Likovna kolonija u Višegradu, koja je trebalo da bude održana krajem mjeseca, odgođena je zbog epidemiološke situacije zbog virusa korona, rekao je direktor Gradske galerije Slavko Tuševljak.

"Šibovi" iznjedrili vrhunska djela

Izložba 47 umjetničkih radova nastalih na trećem sazivu Međunarodne likovne kolonije "Šibovi 2019" otvorena je u četvrtak naveče u izložbenom prostoru "Kamene kuće" na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Počela Likovna kolonija Rakani

NOVI GRAD - U Novom Gradu počela je Likovna kolonija Rakani na kojoj će učestvovati akademski slikari iz Beograda, Niša, Gradiške, Banjaluke, kao i domaćini Sanja Stupar, Danijela Kolundžija i Dragana Babić.

Likovna kolonija Rakani počinje 12. avgusta

NOVI GRAD - Likovna kolonija Rakani ove godine okupiće 12 umjetnika koji će pored rijeke Une u Novom Gradu nova likovna djela stvarati od 12. do 19. avgusta.

Izložba likovne kolonije "Šibovi 2018": Prikazali svoje viđenje svijeta

BANJALUKA - Izložba radova sa druge međunarodne likovne kolonije "Šibovi 2018", na kojoj se nalaze radovi dvadesetak akademskih slikara, otvorena je u četvrtak veče u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

Najčitanije