Lista

Lijepe i bogate: 15 milijarderki koje su uvijek u centru pažnje

Poznate ličnosti su u centru pažnje gdje god da se pojave, posebno ako se radi o mladim, lijepim i bogatim damama.

Srpska pruža podršku srpskom narodu na Kosovu i Metohiji

BANJALUKA - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić, ministar rada i boračko-invalidske zaštite Srpske Duško Milunović i predstavnici Srpske liste sa Kosova i Metohije danas su u Banjaluci ocijenili veoma uspješnom dosadašnju saradnju i izrazili spremnost da ona bude još više unaprijeđena.

Eksplodirao automobil člana Predsjedništva Srpske liste

KOSOVSKA MITROVICA - U Leposaviću je noćas, malo poslije ponoći, zapaljen automobil člana Predsjedništva Srpske liste Slavka Simića.

Ko su najuspješniji izvođači u 2019. godini?

Muzičar Ed Sheeran proglašen je na zvaničnoj listi u Velikoj Britaniji "Official Chart Company" za izvođača decenije. Njegova pjesma "Shape Of You" osvojila je titulu najbolje pjesme u posljednjoj deceniji.

Na vječnoj listi Lige šampiona Real na vrhu, Zvezda 22, Partizan 38.

Fudbalski klub Crvena zvezda zauzima 22. mjesto na vječnoj listi Lige šampiona, gledajući i rezultate iz bivšeg Kupa evropskih šampiona, dok je Partizan na 38. poziciji.

Region mirovao na FIFA listi

Niti jedna od reprezentacija regiona nije napravila pomak na danas objavljenoj novoj rang-listi Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA).

Srpska lista: Edita Tahiri priziva sukob

PRIŠTINA - Izjava bivšeg šefa pregovaračkog tima Prištine Edite Tahiri kojom se najavljuje rat između Srba i Albanaca predstavlja najopasnije zveckanje oružjem i prizivanje sukoba na koje bi morali da reaguju svi politički predstavnici u Prištini, ali i međunarodni, posebno Kfor, Euleks, EU i Unmik, poručuju iz Srpske liste.

Objavljena novembarska lista najboljih pametnih telefona

AnTuTu je objavio dvije Top 10 liste sa telefonima koji su ostvarili najbolje performanse u premijum i srednjem segmentu.

Izašla lista top 10 najtraženijih poslova

Izašla je godišnja lista koju tradicionalno izbacuje LinkedIn, Emerging Jobs, a riječ je o poslovima koji su bili najtraženiji.

Srpska lista: Cakaj pobrkao lončiće

KOSOVSKA MITROVICA - Srpska lista kritikovala je u današnjem saopštenju za medije albanskog ministra spoljnih poslova Genta Cakaja koji je uporedio predsjednika Aleksandra Vučića s ministrom propagande nacističke Njemačke Jozefom Gebelsom zbog toga što je Vučić rekao da su navodi o zločinu nad civilima u Račku izmišljeni.

Najčitanije