Lista

Đoković povećao prednost na ATP listi, pad Džumhura

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković povećao je prednost na ATP rang – listi u odnosu na drugorangiranog Španca Rafaela Nadala.

Objavljena prva ATP lista poslije više od pet mjeseci

Nakon više od pet mjeseci objavljena je ATP rang – lista na kojoj prvu poziciju zauzima srpski teniser Novak Ðoković. Lista mjesecima nije objavljena zbog teniske pauze izazvane virusom korona.

Kacin: Situacija u Hrvatskoj dramatična

LJUBLJANA - Portparol slovenačke vlade za virus korona Jelko Kacin je situaciju u Hrvatskoj danas ocijenio dramatičnom i ponovio da vjeruje da je u pitanju treći talas epidemije.

Kacin zaprijetio Hrvatskoj "crvenom listom" pa otišao na Krk

ZAGREB - Portparol slovenačke vlade za virus koronan Jelko Kacin je najprije zaprijetio Hrvatskoj da će se uskoro naći na slovenačkoj "crvenoj listi", zbog pogoršanja epidemiološke situacije, a dan kasnije je snimljen u njegovoj vili u Klimnom, na ostrvu Krku, piše zagrebački Jutarnji list.

BiH skinuta sa liste visokorizičnih zemalja za pranje novca

SARAJEVO - BiH od danas službeno nije na EU listi visokorizičnih trećih zemalja sa strateškim nedostacima u svom režimu sprečavanja pranja novca i borbe protiv finansiranja terorizma koji predstavljaju znatnu prijetnju finansijskom sistemu Unije, saopšteno je iz Ministarstva pravde u Savjetu ministara.

Skraćena lista država iz kojih se može ući u Crnu Goru

PODGORICA - Institut za javno zdravlje Crne Gore ažurirao je spisak zemalja iz kojih dolazak u Crnu Goru ne predstavlja predmet posebnih ograničenja i javno zdravstvenih mera i koji je kraći za 40 država, a Srbija i dalje nije na toj listi.

Lista automobila s kojima su vlasnici najzadovoljniji

Britanski automagazin Auto Express je objavio rezultate studije Driver Power u kojoj su nastojali istražiti zadovoljstvo vlasnika novih automobila na britanskom tržištu.

Dvije srpske serije na IMDB listi najgledanijih svih vremena

"Senke nad Balkanom" i "Vratiće se rode" našle su se na IMDB listi najbolje ocijenjenih serija svih vremena.

Kajli Džener ponovo na Forbsovoj listi najmlađih milionera u svijetu

Kajli Džener ozbiljno je uplovila u poslovne vode. Njen brend šminke "Kylie Cosmetics" je sve traženiji, što joj pored popularnosti donosi i veliku novčanu dobit.

IMDb napravio listu 10 najboljih filmova svih vremena

Ljubitelji sedme umjetnosti, one filmske, teško da će usaglasiti stavove kada je izbor najboljih filmova svih vremena u pitanju, što je i logično jer se ukusi razlikuju. Neko će kvalitet filma ocjenjivati po njegovim muzičkim motivima, neko po produkciji ili specijalnim efektima, neko će pažnju posvetiti umjetničkoj vrijednosti filma, a neko će ipak odlučiti na osnovu glumaca koji se pojavljuju u filmskom ostvarenju.

Najčitanije