Litija

Krivične prijave vođama litije u Danilovgradu

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad podnijeli su krivične prijave protiv četiri osobe zbog sumnje da su izvršile krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Litije u Crnoj Gori nastavljene

PODGORICA - Protestna okupljanja zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti i večeras su održana u Nikšiću, Bijelom Polju, Beranama, Mojkovcu, Pljevljima, Baru i sa njih je poslata jedinstvena poruka - ne damo svetinje, ne damo Crkvu.

Policija odblokirala prilaz Podgorici iz pravca Bioča

PODGORICA - Crnogorska policija večeras je odblokirala put od Bioča ka Podgorici nakon što je prethodno blokirala saobraćaj na izlazu iz glavnog grada, i tri sata nije bilo dozvoljeno ni da se izađe iz grada, ni da se uđe, javljaju podgoričke ''Vijesti''.

Policija blokirala ulaze u Podgoricu

PODGORICA - Crnogorska policija blokirala je ulaze u Podgoricu, gdje se večeras održava auto-litija u znak protesta protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Litija stigla do crkve na Jabuci

PRIJEPOLJE - Auto-moto litija u znak podrške građanima Crne Gore koji protestuju protiv usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti stigla je do Crkve Svetog Ilije na Jabuci kod Prijepolja, a kolonu podrške iz Crne Gore zaustavila je crnogorska policija.

Više stotina vozila iz Trebinja krenulo u auto-litiju ka Klobuku

TREBINJE - Više stotina vozila krenulo je danas iz Trebinja u Svetovasilijevsku auto-litiju do Spomen-kapele u Klobuku, kao vid podrške odbrani pravoslavnih svetinja u Crnoj Gori, a koloni vozila pridružio se i gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Krenula auto-litija do Crne Gore: Stotine građana idu ka granici

BEOGRAD - Oko sedam časova iz Beograda je krenula auto-litija do granice sa Crnom Gorom.

Građani Nikšića protestuju šetajući ulicama kuda je išla litija

Građani Nikšića protestuju večeras protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti i skandiraju protiv predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Održana litija na vodi: Čamcima za odbranu svetinja u Crnoj Gori

U Budvi je održana prva velika vodena litija za odbranu svetinja.

Najveća auto-litija kreće iz Beograda do Crne Gore

BEOGRAD - Auto-litija u znak podrške građanima Crne Gore koji protestuju protiv usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti 23. avgusta kreće iz Beograda i ići će skoro do granice s Crnom Gorom, najavljuje Željko Čurović, predsjednik Saveza Srba iz Crne Gore sa sjedištem u Beogradu.

Najčitanije