Livno

Livnjak tokom roštiljanja zaklao kumovog psa

Monstruozan slučaja nasilja nad životinjama zabilježen je u Livnu tokom jednog nedjeljnog druženja uz roštilj.

Vatra zaprijetila kućama u Donjim Rujanima kod Livna

LIVNO - Pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva sv. Ana iz Lištana kod Livna ugasili su požar koji je u ponedjeljak naveče u jednom trenutku zaprijetio kućama u mjestu Donji Rujani.

Jednomjesečni pritvor zbog silovanje tinejdžerke sa posebnim potrebama

LIVNO - Opštinski sud u Livnu odredio je juče jednomjesečni pritvor osumnjičenom V.A. (43) iz Mrkonjić Grada, a nastanjenom u Glamoću, koji je osumnjičen za silovanje tinejdžerke M.S. (19) sa posebnim potrebama.

Kod Livna pronađena ostava oružja iz 8. vijeka prije nove ere

Na Grepcima u livanjskom naselju Prispu, gdje se danas nalazi aktualno katoličko groblje, tokom zaštitnog arheološkog iskopavanja pronađena je ostava oružja iz 8. vijeka prije Hrista.

Olujno nevrijeme u Livnu

LIVNO – Snažno olujno nevrijeme praćeno obilnom kišom i jugom danas je pogodilo Livno.

Episkop Sergije u Livnu: Ne zaboraviti 20.000 ubijenih Srba

Njegovo preosveštenstvo episkop bihaćko-petrovački i rmanjski Sergije poručio je danas u Livnu da ne smije biti zaboravljeno stradanje srpskog naroda od ustaša, koje su u ovoj eparhiji u Drgom svjetskom ratu ubile i zaklale oko 20.000 Srba, a samo u Bihaću između 12.000 i 14.000.

Mladi motociklista poginuo prilikom sudara s traktorom

LIVNO - Juče oko 17:30 sati u Smričanima kod Livna, na putu Livno - Mostar, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo motociklista A.S. (25).

Nesreća kod Livna: Poginuo muškarac, među povrijeđenima i djevojčica

​LIVNO - U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kablićima kod Livna poginuo je 57-godišnji O. S., dok su četiri osobe povrijeđene, među kojima i 13-godišnja djevojčica.

Drvarčanin samovoljno napustio bolnicu, gubi mu se svaki trag

LIVNO - Još nema nikakvih informacija o 77-godišnjem Mići Kneževiću iz Drvara koji je u petak, 5. jula, oko 17 sati samovoljno napustio interni odjel Županijske bolnice u Livnu te se udaljio u nepoznatom pravcu.

Prijetio bivšoj i njenom partneru da će ih ubiti

LIVNO - Opštinski sud u Livnu juče je osumnjičenom M. T. (39) iz Drvara odredio pritvor zbog ugrožavanja bezbjednosti.

Najčitanije