Livno

Nesreća kod Livna: Poginuo muškarac, među povrijeđenima i djevojčica

​LIVNO - U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kablićima kod Livna poginuo je 57-godišnji O. S., dok su četiri osobe povrijeđene, među kojima i 13-godišnja djevojčica.

Drvarčanin samovoljno napustio bolnicu, gubi mu se svaki trag

LIVNO - Još nema nikakvih informacija o 77-godišnjem Mići Kneževiću iz Drvara koji je u petak, 5. jula, oko 17 sati samovoljno napustio interni odjel Županijske bolnice u Livnu te se udaljio u nepoznatom pravcu.

Prijetio bivšoj i njenom partneru da će ih ubiti

LIVNO - Opštinski sud u Livnu juče je osumnjičenom M. T. (39) iz Drvara odredio pritvor zbog ugrožavanja bezbjednosti.

Detalji tragedije u Livnu: Došao iz Njemačke pa se ubio u rodnom gradu

LIVNO - Stanovnike Livna, posebno one koji žive u ulici Stjepana II Kotromanića, sinoć je oko 22:30 sati, uznemirio pucanj u automobilu marke mercedes njemačkih registarskih oznaka.

Muškarac pronađen u mercedesu u Livnu počinio samoubistvo

LIVNO - Muškarac koji je noćas pronađen mrtav u automobilu marke Mercedes pored zgrade Vlade Kantona 10 u Livnu izvršio je samoubistvo.

Mrtav muškarac pronađen u automobilu ispred kantonalne Vlade

LIVNO - Mrtav muškarac pronađen je noćas u automobilu marke Mercedes pored zgrade Vlade Kantona 10 u Livnu.

Iza brave zbog pokušaja ubistva

LIVNO - Kantonalni sud u Livnu odredio je jednomjesečni pritvor Saldinu Ivkoviću (29) iz Bugojna, osumnjičenom da je u kafiću "Podgaj" u Tomislavgradu nožem pokušao ubiti dvadesetpetogodišnjeg P.S. iz Tomislavgrada.

Muškarac poginuo u nesreći kod Livna

LIVNO - Na magistralnom putnom pravcu Livno - Šujica, u mjestu Begovača kod Livna, u petak u poslijepodnevnim satima uslijed slijetanja vozila sa kolnika smrtno je stradao 39- godišnji P.R. iz Livna.

Livnjak naručio kamion zemlje i u njoj pronašao nekoliko hiljada maraka

LIVNO - Ljudi su oduvijek pokušavali pronaći prave načine kako bi skrili novac. Dok su jedni "štekali" novac u madrace, ormare, podove drugi su ga zakopavali u zemlju.

Vatrogasci tri dana nisu mogli ići na intervencije zbog duga za gorivo

LIVNO - Pripadnici Vatrogasnog društva Livno, koji tri dana nisu mogli ići na intervencije zbog nedostatka goriva u cisternama, kažu da ga ponovo mogu sipati, ali da nisu sigurni da li će se ponovo takva problematika desiti.

Najčitanije