Ljetna škola

Skoro 200 mališana naučilo plivati tokom ljetne škole u Doboju

DOBOJ - Višak kilograma, problemi s kičmom, deformiteti stopala samo su neki od razloga zbog kojih su roditelji svoju djecu ovog ljeta upisali u školu plivanja, ali najveći broj polaznika je na časove dolazio s namjerom da nauči ukrotiti vodu, pa je čak skoro 200 mališana u protekla dva mjeseca naučilo plivati.

Marija Runić o prvoj međunarodnoj ljetnoj školi generativne gramatike u Banjaluci

BANJALUKA - Univerzitet u Banjaluci prošle sedmice prvi put je bio domaćin međunarodne ljetne škole na kojoj se izučava generativna gramatika EGG (Eastern Generative Grammar School), te na kojoj je učešće uzelo 140 polaznika iz 35 zemalja i petnaestak predavača iz šest zemalja svijeta.

Majstori gitare okupljeni na Zlači

TUZLA - U prirodnom ambijentu Eko-zone Zlača, kod Banovića, počela je Ljetna škola gitare "Prst", koju vode Sanel Redžić, Denis Azabagić i Predrag Stanković. Iz BiH, regije i prvi put Ruminije došlo je 20 učesnika željnih znanja.

Završena "ARETE ljetna škola"

BANJALUKA - U okviru programa "ARETE ljetne škole vještina i ličnog razvoja", koja je održana od 17. do 27. jula, polaznici su imali priliku da se upoznaju s tehnikama i vještinama pismenog izražavanja, govorništva, prezentovanja i javnog nastupa.

Najčitanije