Ljeto

Trebinjski đaci uskoro na nastavi u ljetnoj učionici

TREBINJE - U Osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj" u Trebinju uskoro počinje sa radom učionica na otvorenom, u kojoj će se nastava izvoditi u jednom adaptiranom dijelu školskog dvorišta i to uglavnom za niže razrede.

Ljetovanja spasila turističke agencije u BiH

BANJALUKA, SARAJEVO - Turističke agencije u BiH, nakon teškog perioda izazvanog pandemijom kovida-19, ove sezone imaju napokon uspješnije poslovanje, jer se veći broj građana odlučio da na ljetovanje ide posredstvom agencija.

Ljeto donijelo katastrofalne krajnosti, evo kakva nas jesen očekuje

Ljeto je u Evropu donijelo katastrofalne krajnosti. Dijelovi sjeverne i srednje Evrope suočeni su sa smrtonosnim i istorijskim poplavama.

Književno ljeto uz nobelovca i savremene pisce

Zapisi dobitnika Nobelove nagrade za književnost Žozea Saramaga, aktuelne teme iz pera savremenih srpskih autora Gorana Skrobonje, Ivana Nešića, Marka Vidojkovića, te savremenog bh. pisca Semezdina Mehmedinovića nova su djela književnosti koje je ovih dana objavila beogradska Izdavačka kuća "Laguna".

Kako da osvježite kosu nakon ljetovanja

Kosa puna morske soli se lako oblikuje, ali zbog uticaja i mora i sunca, zahtijeva više njege nego inače.

Kako da šminka traje duže tokom ljetnog izlaska?

Ko još želi provesti ludu ljetnu noć prepravljajući šminku? Niko, razumije se!

Počinje "Ljeto na Vrbasu"

BANJALUKA - Tradicionalna sportska manifestacija "Ljeto na Vrbasu" biće otvorena danas skokovima sa banjalučkog Gradskog mosta.

"Ljeto na Vrbasu": Skokovi sa Gradskog mosta u nedjelju

Skokovima sa Gradskog mosta, jednim od zaštitnih znakova "Ljeta na Vrbasu", u nedjelju od 15 časova biće i zvanično otvorena ova tradicionalna sportska manifestacija, najavljeno je iz Turističke organizacije grada Banjaluka.

Ljetno voće koje oporavlja organizam

Bez puno dileme, voće je, pored povrća, najpoželjnija hrana na trpezi tokom ljetne sezone, jer je bogato antioksidantima, vitaminima i mineralima.

14 savjeta za vožnju po vrućini

Ako se uskoro spremate na ljetovanje, vrlo je važno da se pravilno pripremite za vožnju po ovako velikim vrućinama.

Najčitanije