Ljetovanje

Rani buking: Na more po povoljnijim cijenama

​BANJALUKA - I dok jedni uživaju spuštajući se na skijama niz snježne planinske padine, drugi dio građana BiH već uveliko rezerviše ljetovanja koristeći povoljnosti ranog bukinga.

Mališani otputovali na ljetovanje u Bečiće

DOBOJ - Na ljetovanje u Bečiće iz Doboja je jutros otputovalo 30 djece u okviru projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske", koji realizuje Republički javni fond za dječiju zaštitu.

Dara Bubamara u čipkanom bikiniju, fanovi joj poručili da je bomba

Dara Bubamara odmarala se na Crnogorskom primorju, odakle je redovno svoje pratioce častila provokativnim fotografijama u bikiniju.

Rus otkazao ljetovanje u Hrvatskoj: Slomićemo ti noge

Anton Visoven iz Moskve prije dvije godine poželio je da letnji odmor provede u svjetioniku.

Mališani otputovali u Bečiće

KOZARSKA DUBICA - Na ljetovanje u Bečiće iz Kozarske Dubice otputovalo je 26 djece u pratnji dva vaspitača u okviru projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske", saopšteno je iz Centra za socijalni rad ove opštine.

Ljetujte na predivnim mjestima širom BiH

BANJALUKA, NEUM - Građani koji za vrijeme godišnjeg odmora ne mogu sebi da priušte ljetovanje na hrvatskoj, crnogorskoj ili drugim obalama, ili oni koji ne žele putovati van granica BiH, s manje novca mogu sebi priuštiti kvalitetan godišnji odmor na nekim od domaćih turističkih destinacija.

Sanjanin 30 djece poslao na ljetovanje u Vodice

SANSKI MOST - Zahvaljujući sanskom poduzetniku Hasanu Osmančeviću, tridesetoro djece iz siromašnih porodica s područja ove općine provešće narednih pet dana na moru.

Liječenje na ljetovanju na teret FZO RS

BANJALUKA, PRIJEDOR - Svi osiguranici Fonda zdravstvenog osiguranja RS, koji se u narednom periodu spremaju za put ili ljetovanje u inostranstvu, imaju mogućnost da se u slučaju potrebe liječe u više evropskih zemalja.

Prva smjena djece otputovala na ljetovanje

BIJELJINA - Ovogodišnja realizacija projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske" počela je danas odlaskom prve grupe mališana na ljetovanje u Bečiće, saopšteno je iz Fonda za dječiju zaštitu.

Ljetovanje u Hrvatskoj skuplje nego na Majorci i u Turskoj

Prema istraživanju koje je proveo britanski "The Sun" sedmodnevni odmor u Zadru ispada skuplji nego u Paposu na Kipru, Marmarisu u Turskoj, na Majorci i Kosti del Sol u Španiji te bugarskom ljetovalištu Sani Bič.

Najčitanije