Ljetovanje

Budva poluprazna na pragu špica ljetne sezone

Na pragu špica letnje sezone, Budva se ne može pohvaliti popunjenošću kreveta u hotelima i privatnom smještaju.

Tate iz Banjaluke ne odustaju od morske tradicije

Ostavljaju utisak gdje god se pojave, a od tradicije, kažu, ne planiraju odustati. Oni su očevi mnogima za primjer.

Nataša Bekvalac izrevoltirana na ljetovanju: Gospode pomozi mi, ovo je teror

​Pjevačica Nataša Bekvalac nedavno se uputila u Grčku na odmor i to kako je objasnila jedini ove godine budući da će ova sezona biti radna.

"Nezavisne" istražuju: Ljetovanje u Hrvatskoj prži novčanik

BANJALUKA, MAKARSKA, DUBROVNIK - Ukoliko bi se četvoročlana porodica iz BiH odlučila da sedmodnevno ljetovanje provede u nekom od gradova Hrvatske moraće izdvojiti sumu i do 4.500 KM.

"Nezavisne" istražuju: Za sedmodnevno kupanje u Neumu potrebno raditi dva mjeseca

NEUM - Ukoliko se četvoročlana porodica odluči da ove godine ljetuje u jedinom BiH gradu na moru, treba da izdvoji između 900 i 3.000 KM i to samo za smještaj i putne troškove, a sve u zavisnosti od toga da li želi odsjesti u luksuznijim hotelima ili u privatnom smještaju.

Ljetovanja kaparišu u zimu

BANJALUKA, SARAJEVO - Iako je kalendarski još zima, rezervacije u turističkim agencijama za ljetovanja već su uveliko počele i najtraženije destinacije zasad su Turska i Grčka.

Sedam destinacija u Jordanu koje će vam oduzeti dah

Gostoljubiva i pitoreskna zemlja Bliskog Istoka, Jordan je bogat fascinantnim kontrastima. Gotovo nestvarni zalasci sunca u kombinaciji sa pustinjskim predjelima izgledaju kao kulise neke romantične predstave koju upotpunjuje bogato istorijsko nasljeđe i nevjerovatne plaže.

Ljetovanja spasila turističke agencije u BiH

BANJALUKA, SARAJEVO - Turističke agencije u BiH, nakon teškog perioda izazvanog pandemijom kovida-19, ove sezone imaju napokon uspješnije poslovanje, jer se veći broj građana odlučio da na ljetovanje ide posredstvom agencija.

Rasta u Crnoj Gori sa novom djevojkom

Reper Stefan Đurić Rasta, kako navode mediji, trenuto boravi u Crnoj Gori sa zgodnom crnkom Martinom Anđelković, za koju mnogi misle da mu je nova djevojka.

Raste broj zaraženih, hrvatski ministar zdravlja poziva na oprez

ZAGREB - Hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš izjavio je danas da je u Hrvatskoj zabilježeno 188 novih slučajeva zaraze virusom korona i da rast novozaraženih i dalje poziva na oprez.

Njemački portal: Apartmani u Hrvatskoj drastično poskupjeli

Nagrađivani njemački portal Check24, koji se bavi poređenjem cijena, ovih je dana objavio da su cijene smještaja ovog ljeta skočile u odnosu na one iz pretpandemijske 2019. godine.

Ronaldo s porodicom uživa na Majorki: Luksuz bez lažne skromnosti

Kao i svake godine u ovo doba, Kristijano Ronaldo na nekoj od luksuznih destinacija puni baterije za novu sezonu, u kojoj će po svemu sudeći i dalje nastupati za Juventus.

Koje odredište će građani BiH odabrati ovog ljeta za odmor

BANJALUKA, MAKARSKA - Iako ovogodišnja ljetna sezona još nije zvanično počela, zaposleni u turističkim agencijama u BiH ističu da već vlada veliko interesovanje građana za ljetovanje na Hrvatskom primorju, a među lokacijama na Jadranskom moru prednjači Makarska rivijera.

Na more bez uslova jedino u Crnu Goru i Albaniju

BANJALUKA, SARAJEVO - Vrijeme ljetnih odmora je na pragu, a bh. građane koji planiraju ljetovanje provesti u inostranstvu na moru zanima koje sve uslove moraju ispuniti da bi odmor ovog ljeta proveli u stranoj zemlji.

Crna Gora donosi protokol o mjerma tokom ljetovanja

BAR - Vlada Crne Gore donijeće uskoro detaljan protokol kojim će biti definisane epidemiološke mjere za hotelijere, ugostitelje i turiste tokom predstojeće ljetne sezone, a o njima će svi biti obaviješteni putem medija, izjavila je direktorka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Ana Tripković-Marković.

Najčitanije