Ljetovanje

Ljetovanja spasila turističke agencije u BiH

BANJALUKA, SARAJEVO - Turističke agencije u BiH, nakon teškog perioda izazvanog pandemijom kovida-19, ove sezone imaju napokon uspješnije poslovanje, jer se veći broj građana odlučio da na ljetovanje ide posredstvom agencija.

Rasta u Crnoj Gori sa novom djevojkom

Reper Stefan Đurić Rasta, kako navode mediji, trenuto boravi u Crnoj Gori sa zgodnom crnkom Martinom Anđelković, za koju mnogi misle da mu je nova djevojka.

Raste broj zaraženih, hrvatski ministar zdravlja poziva na oprez

ZAGREB - Hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš izjavio je danas da je u Hrvatskoj zabilježeno 188 novih slučajeva zaraze virusom korona i da rast novozaraženih i dalje poziva na oprez.

Njemački portal: Apartmani u Hrvatskoj drastično poskupjeli

Nagrađivani njemački portal Check24, koji se bavi poređenjem cijena, ovih je dana objavio da su cijene smještaja ovog ljeta skočile u odnosu na one iz pretpandemijske 2019. godine.

Ronaldo s porodicom uživa na Majorki: Luksuz bez lažne skromnosti

Kao i svake godine u ovo doba, Kristijano Ronaldo na nekoj od luksuznih destinacija puni baterije za novu sezonu, u kojoj će po svemu sudeći i dalje nastupati za Juventus.

Koje odredište će građani BiH odabrati ovog ljeta za odmor

BANJALUKA, MAKARSKA - Iako ovogodišnja ljetna sezona još nije zvanično počela, zaposleni u turističkim agencijama u BiH ističu da već vlada veliko interesovanje građana za ljetovanje na Hrvatskom primorju, a među lokacijama na Jadranskom moru prednjači Makarska rivijera.

Na more bez uslova jedino u Crnu Goru i Albaniju

BANJALUKA, SARAJEVO - Vrijeme ljetnih odmora je na pragu, a bh. građane koji planiraju ljetovanje provesti u inostranstvu na moru zanima koje sve uslove moraju ispuniti da bi odmor ovog ljeta proveli u stranoj zemlji.

Crna Gora donosi protokol o mjerma tokom ljetovanja

BAR - Vlada Crne Gore donijeće uskoro detaljan protokol kojim će biti definisane epidemiološke mjere za hotelijere, ugostitelje i turiste tokom predstojeće ljetne sezone, a o njima će svi biti obaviješteni putem medija, izjavila je direktorka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Ana Tripković-Marković.

Iz Srbije na ljetovanje u Grčku uz bilo koju vakcinu, PCR ili brzi test

BEOGRAD - Građani Srbije će ove godine moći na ljetovanje u Grčkoj uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom, uz negativan PCR test ili brzi test, a grčke granice će za naše turiste biti otvorene najvjerovatnije već sredinom aprila, iako sezona zvanično počinje 14. maja, rekli su danas u Beogradu ministri truzma Srbije i Grčke, Tatjana Matić i Haris Teoharis.

Korona skresala ponude za ljeto

BANJALUKA, SARAJEVO - Iako su građani zainteresovani za rane rezervacije, turističke agencije nude mali broj ponuda za predstojeće ljeto, jer je neizvjesno koje će se mjere donositi tokom narednih mjeseci te u koje zemlje će biti dozvoljeno putovati.

Najčitanije