Ljubav

Mali signali da je on vaša prava ljubav

Mnogo puta smo govorili o tome da je biti single stvar izbora i svjesni smo da većina pravi taj izbor, upravo jer još uvijek nije srela osobu, koja ispunjava njihova očekivanja.

Jedna poza ne otkriva emocije, a ostale "govore sve" o partneru

Šta "govor tijela" i omiljene poze u krevetu otkrivaju o partneru? Da li, recimo, ako muškarac voli misionarski položaj to znači da je dosadan?

Tri horoskopska znaka koja su antitalenti za ljubavne veze

Neke osobe jednostavno ne žele da odole iskušenjima i vode se prividnom strašću, čak i ako to znači da će nekoga da povrede. Saosjećanje im nije jača strana, a ako vide priliku za sopstvenu korist, iskoristiće je bez obzira na sve.

Kakve žene muškarci ne žele?

Ukoliko tražite savršenog muškarca za koga želite da se udate, treba da budete svjesne stvari koje možda pogrešno radite i da budete pametne u njihovom ispoljavanju tokom veze. Evo nekih tipova žena koje muškarci ne žele da ožene.

Ovo je najbolje mjesto za vođenje ljubavi

Kao prva asocijacija, kada poželimo da razmijenimo nježnosti s partnerom, gdje bismo to mogli da uradimo, većini na pamet padne spavaća soba. Ipak, po mišljenju stručnjaka, to baš i nije najbolje mjesto…

Znakovi koji pokazuju da je vrijeme za raskid

Iako nam je to nekad možda teško priznati, postoje situacije u kojima nam je jasno da se naša veza bliži kraju.

Žene otkrile šta ih najviše uzbuđuje

Malo kog muškarca ne zanima šta žene privlači na njima. Na njihovu sreću, sprovedena su brojna istraživanja koja su otkrila koje osobine, detalje ili navike žene najviše vole da vide kod muškaraca.

Pet pravila za uspješnu vezu na poslu

Veze na poslu i nisu toliko čudne kad razmislite - i shvatite da sa kolegama provodite mnogo vremena, gotovo koliko i sa članovima najbliže porodice. Ako i vi "zaboravite kako se zovete" kada vidite kolegu, držite se ovih pravila.

Jedan detalj tokom seksa otkriva da li vas partner vara

Istraživanje sprovedeno na 1.000 muškaraca i žena pokazalo je zanimljive rezultate - a tiču se odnosa između buke koje pravimo i na koji način to može da se dovede u vezu s potencijalnim varalicama!

Ovaj horoskopski znak najteže kaže "volim te"

Iako zvuči jednostavno, nije svima lako da izjave nekome ljubav.

Najčitanije