Ljubav

Numerologija emocija: Ljubav skrivena u brojevima

Prema numerologiji, između brojeva i materijalnih stvari ili živućih bića postoji jaka veza. Temelje numerologije postavio je upravo Pitagora, jedan od najvećih matematičara i filozofa u istoriji. Iako je za neke numerologija samo mistična razbibriga, mnogi vjeruju kako između brojeva i ljudi postoji snažna veza.

Formula ljubavi: Neurohemikalije zaslužne za osjećaj zaljubljenosti

Jedno od sedam svjetskih čuda Tadž Mahal oduvijek je imalo auru mistike koja ga okružuje. Poznat je kao vječiti spomenik ljubavi, a sagradio ga je mogulski car Shah Jehan za svoju voljenu suprugu Mumtaz Mahal.

Petnaest činjenica o seksu koje bi svi trebali znati

Donosimo vam 15 činjenica o seksu koje mogu da vam poboljšaju odnose sa partnerom:

Ovo ste o seksu željeli znati ali niste smjeli da pitate

Mnogo je pitanja o seksu na koje žene nikada neće dobiti odgovore jer im je neprijatno da ih postave. Masturbacija, "neočekivani zvukovi" i glumljenje orgazma od strane partnera, sigurno nisu prijatne teme niti nešto o čemu biste baš jako želeli da razgovarate sa svojim partnerom. Zato će vam pomoći odgovori stručnjaka na najčešća neprijatna pitanja o seksu koja vam se motaju po glavi.

Ovih 5 seks trendova osvajaju svijet

Poput svake druge aktivnosti i polni odnosi su podložni modi i trendovima. Stalno se pojavljuje nešto novo, otvorenije, naprednije... ali u svakom slučaju smišljeno samo da poveća užitak u seksu. Pročitaje, istražite, isprobajte - i uživajte!

Previše seksa može dovesti do jednog zdravstvenog problema

Većinu ljudskih emotivnih ringišpila i raspoloženja uzrokuju hormoni. Za osjećaj sreće potrebna je određena doza serotonina u tijelu. Stoga nije tajna da se ljudsko raspoloženje mijenja u trenutku pod uticajem hemijskih reakcija i hormona. Ali, šta utiče na hormone? Kako navode stručnjaci, stil života - hrana, vježbe, ali i seks.

Ovaj bolni problem javlja se kod žena koje dugo nemaju seks

Australijski stručnjak za seks Nađa Bokodi savjetuje ženama da redovno imaju seks, jer u suprotnom mogu da se suoče sa nizom "problema", od kojih jedan može da bude i bolan.

Greške u krevetu zbog kojih žene daju "crveni karton"

Ako vam tokom seksa smetaju neki potezi vašeg partera, vrijeme je za ozbiljan razgovor. Možda da vam to bude novogodišnja odluka... Uz malo takta i mašte sve može da se popravi, pa lako možete da ga pretvorite u savršenog ljubavnika.

Britanski par vodi ljubav isključivo za Božić

Britanka Džen Stefanes (23) sa svojim se vjerenikom, koji je godinu dana stariji od nje, vodi ljubav samo jednom godišnje i to 25. decembra - za Božić.

Žene otkrivaju: Ovako izgleda loš seks

Možda je trajao prekratko, možda predugo, muškarac je vodio "borbu" s klitorisom, nakon seksa ste pili magnezijum zbog jake upale mišića, nije prestajao da priča… E da, mnogi faktori utiču na kvalitet seksa.

Najčitanije