Ljubav

Horoskopski znakovi koji imaju posebnu sreću u ljubavi

Svi mi imamo prijatelje koji biraju partnere koji im ne odgovaraju ili nisu dobri za njih. S druge strane, imamo i one čiji je partner fin, pažljiv i odnosi se prema njima s poštovanjem.

Otvorena izložba fotografija "Čaj, ljubav, svijet"

U Banjaluci je danas, povodom Svjetskog dana Konfucijevih instituta, svečano otvorena izložba fotografija "Čaj, ljubav, svijet".

Pet načina da zavedete muškarca u znaku raka

Astrolozi kažu da je najteže osvojiti muškarca u znaku raka.

Znakovi koji pokazuju da će vaša veza završiti brakom

Iako je svako individua za sebe, te iako je i svaka ljubavna veza priča za sebe, postoje poneki univerzalni parametri koji ukazuju na to ima li vaša ljubavna veza šansu da uspije ili ne.

Isprobajte ovih osam taktika ako želite da u vezu vratite strast

U ljubavnim vezama nakon početne strasti i zaljubljenosti, zagrljaji i poljupci često postaju dio rutine. Ukoliko primetite da ste kao par zapali u kolotečinu, krajnje je vrijeme da nešto promenite kako ne biste odnos počeli da shvatate zdravo za gotovo. Postoji osam brzinskih načina kojima možete da oživite ljubavnu vatru i osvježite vaš odnos.

Znakovi da se veza bliži kraju

Stručnjaci smatraju da se bol nakon prekida ljubavne veze može uporediti s boli koju osjećamo nakon gubitka voljene osobe.

Žene ovakvom muškarcu ne mogu da odole

Iako su ukusi različiti i svako ima svoj šarm, ipak, žene posebno vole jednu vrlinu kod muškaraca.

Otkrivena dob u kojoj muškarci i žene najviše varaju

Ljudi najviše preljuba počine s 39 godina, pokazalo je britansko istraživanje.

Mjesec rođenja otkriva kakvi ste u ljubavi

Kako ne bismo stalno veze gledali iz prizme horoskopa, predstavljamo vam zanimljivu perspektivu iz ugla mjeseca u kojem ste rođeni.

Evo u kojim godinama se najviše uživa u vođenju ljubavi

Istraživanja su dokazala da je seks bolji što smo stariji. U jednom istraživanju u kome je učestvovalo 37% žena i 34% muškaraca, od ukupno 828 ispitanika, rečeno je da su četrdesete najbolje godine za vođenje ljubavi.

Najčitanije