Ljubav

Ovim horoskopskim znacima je na pomolu pomirenje sa starom ljubavlju

Ako je vjerovati horoskopu i zvijezdama, za pojedince će ova godina biti veoma burna– čekaju ih teške odluke i preokreti. Nikada nije lako odlučiti se da li zauvijek izbaciti iz života stare ljubavi ili ne, a evo koji znaci imaju aspekte za obnovu starih veza.

Konj Soko zaljubljen u kravu Šarku, kobila ljubomorna

Na proplancima Golije u selu Koritnik i dalje traje najneobičnija ljubavna priča u Srbiji.

Kako da ljubomora ne uguši ljubav među vama?

Veze često u ljudima bude nesigurnosti kojih nisu ni svjesni, i to može da napravi ozbiljan problem. Što više nesigurnost izbija na površinu, to više utiče na vezu i partnerski odnos postaje toksičan.

Da li nam je stvarno dobro u otvorenim vezama?

Nisu na dobrom glasu, ali ljudi u otvorenim vezama su jednako zadovoljni kao i “kolege” u monogamnim odnosima. Iznenađujuće ili ne, tek partneri koji su se dogovorili da se mogu viđati i sa drugim ljudima manje su ljubomorni od onih koji su u “ekskluzivnim” vezama.

Topli dom Vide Matuh bio utočište za više od dvadesetoro djece

SARAJEVO - Dijete se jednostavno voli, svoje ili tuđe, jer ko nema ljubavi, taj ne voli ni svoje, riječi su hraniteljke Vide Matuh iz Sarajeva, u čijem je skromnom, ali najtoplijem domu, boravilo više od dvadesetoro djece sa poteškoćama u razvoju ili bez roditeljskog staranja.

Bakin recept: Dvije namirnice učiniće da izgubi glavu za vama

Uzalud se uzdamo u horoskope, položaj zvijezda, male trikove koje pronalazimo u ženskim magazinima… Naše bake su još davno odgonetnule tajnu kako zavesti muškarca.

Četiri horoskopska para koja su kao stvorena jedno za drugo

Znate one parove u koje svi gledaju gdje god se pojave, a oni zure samo jedno u drugo?

Krvna grupa otkriva kakvi ste u ljubavi

Da li ste znali da Japanci nerijetko primjenjuju metodu analize krvnih grupa kada biraju partnere, a pogotovo životne saputnike? Na taj način ih "provjeravaju", želeći da vide da li veza može da ima budućnost.

Od ljubavi do tragedije

Kada dvojica dvadesetčetvorogodišnjaka oduzmu ili pokušaju sebi oduzeti živote u nepunih desetak dana, a da tragedija bude veća, jedan od njih brutalno ubije i svoju djevojku, logično se postavlja pitanje - gdje smo zakazali?

Naučno dokazano - ljubav liječi

​Jeste li znali da ljubav može biti vrlo ljekovita?

Najčitanije