Ljubav

Greške u krevetu zbog kojih žene daju "crveni karton"

Ako vam tokom seksa smetaju neki potezi vašeg partera, vrijeme je za ozbiljan razgovor. Možda da vam to bude novogodišnja odluka... Uz malo takta i mašte sve može da se popravi, pa lako možete da ga pretvorite u savršenog ljubavnika.

Britanski par vodi ljubav isključivo za Božić

Britanka Džen Stefanes (23) sa svojim se vjerenikom, koji je godinu dana stariji od nje, vodi ljubav samo jednom godišnje i to 25. decembra - za Božić.

Žene otkrivaju: Ovako izgleda loš seks

Možda je trajao prekratko, možda predugo, muškarac je vodio "borbu" s klitorisom, nakon seksa ste pili magnezijum zbog jake upale mišića, nije prestajao da priča… E da, mnogi faktori utiču na kvalitet seksa.

Stvari koje svaki muškarac želi u krevetu a nisu perverzije

Istina je da je većina muškaraca pomalo predvidljiva u spavaćoj sobi. Oni samo žele da im seksualni život bude malo začinjeniji i povremeno iznenađujući. To nije tako teško.

Manekenka pomaže ženama da uhvate nevjerne partnere

Instagram model Pejdž Vulen pomaže ženama da uhvate partnere koji ih varaju. Ljepotica iz Kalifornije sakupila je više od 207 hiljada pratilaca na Instagramu, a vodi i poseban nalog na kom dokumentuje neprimjerene i ljigave komentare muškaraca.

Stručnjak za govor tijela otkriva šest pouzdanih znakova prevare

Ukoliko sumnjate da vas partner vara, stručnjak za govor tela otkriva tajne znake po kojima ćete sasvim sigurno moći da utvrdite da li se to događa ili ne.

"Crvena jabuka" predstavila spot za pjesmu "Ostat ću te željan”

"Crvena jabuka" večeras je publici predstavila spot za pjesmu "Ostat ću te željan" koji se nalazi na nedavno objavljenom albumu "Tvrđava". Tekst i muzika za ovu pjesmu djelo su Dine Muharemovića. Aranžman su radili lider grupe Dražen Žerić Žera i Laris Pašalić, a produkciju Mirko Šenkovski Geronimo i Marin Meštrović.

Ovi znaci Zodijaka ne zaboravljaju bivše i često im šalju poruke

Povjerenje je veoma važno u svakoj vezi, ali često se događa da nas izjeda zrnce sumnje - da li je i dalje u kontaktu sa bivšim/bivšom? Astrolozi tvrde da je to pitanje sasvim na mjestu kad su u pitanju pojedini horoskopski znaci koji ne mogu tek tako da zaborave ljude iz prošlosti.

Odraz na staklima naočala otkrio ga u prevari

Sydney Kinsch uhvatila je svog dečka u varanju i to sve zbog jednog neobičnog detalja koji je uočila na fotografiji koju joj je on poslao. Svoje otkriće podijelila je na TikTok-u kako bi upozorila druge djevojke da uvijek dobro prouče fotografije koje im dečko šalje.

Suprotnosti se ne privlače, a daleko od srca jeste daleko od očiju

Ljubav je jedan od najinteresantnijih fenomena, kako među laicima, tako i među naučnicima. Ako bi vas pitali šta je to ljubav, sigurno bi se čulo mnoštvo različitih odgovora, ali i dilema na koju ljubav se misli: partnersku, prijateljsku, roditeljsku, ljubav prema životinjama, poslu, hobiju ili neku drugu vrstu ljubavi.

Najčitanije