Ljubav

Muškarac nevin u 34. godini, otkriva zašto je to tako

"Očekujte da kad imate 25 godina i otkrijete ženi da ste nevini, da ćete biti ismijani", ovo je samo jedna od mnogih zajedničkih rečenica koje su muškarci izgovorili u istraživanju koje se dotaklo teme zbog čega je sve više onih pripadnika jačeg pola koji su u kasnim dvadesetim i tridesetim godinama i dalje nevini.

Sedmični horoskop od 1. do 7. juna 2020.

U srijedu se Saturn u svom retrogradnom hodu vraća u Jarca. To dvoje u kombinaciji znači da će druga polovina ove godine biti prilično slična prvoj polovini – ali još "zločestija".

Farmer iz hrvatskog šoua se sakrio u gepek i ulovio djevojku s drugim

Krenula je nova sezona šoua "Ljubav je na selu", a gledaoce je jedna priča posebno opčinila.

Stručnjaci otkrili pet koraka do boljeg seksa

Seks je jedan od ključnih dijelova veze ili braka, a ponekad je uz užurbani tempo i stresan način života teško održati strast pod čaršafima. Srećom, stručnjaci za seks otkrili su za "Huffington Post" pet pravila uz pomoć kojih će vaš seksualni život ostati uvijek živahan i uzbudljiv.

Horoskop drevnih Maja koji pogađa u samu srž karaktera

Znamo za mnoge nesuglasice i različita tumačenja astrologije Maja koja traju do danas. Ponuđena su mnoga moderna tumačenja ove astrologije, ali nisu sva temeljena na suštinskom istraživanju kulture i simbolizma ovog drevnog naroda.

Ovi horoskopski znaci su najnestrpljiviji

Neki od nas jednostavno ne mogu da ostanu mirni, odnosno, nemaju baš puno strpljenja. Ili ga nemaju uopšte!

Nevjerovatno mala stvar vodi ka nevjerovatnom seksu

Budi li vam radoznalost pitanje: kako izgleda seks 'na slijepo'? Ne brinite, to nije seks s potpunim neznancem, već naprotiv s vašim partnerom kojeg jako dobro poznate, ali ćete s njim voditi ljubav s povezom na očima - tako da ga ne vidite, nego samo osjetite.

Jun će biti najromantičniji mjesec za ova tri horoskopska znaka

Svi vole da vjeruju da novi mjesec uvek donosi nešto novo i uzbudljivo, a ovoga puta upravo je to tačno za Blizance, Vage i Vodolije.

Padate na čudne tipove? Nije to tako loše

Većina ljudi će reći da nemaju svoj "tip", kad je riječ o odabiru partnera. Navešće neke od uobičajenih pozitivnih osobina koje priželjkuju da njihov izabranik ili izabranica posjeduju - dobrota, šarm, inteligencija, ljepota... i na tome se priča završava.

Kroz muziku odali počast onima koji pomažu za vrijeme pandemije

Više od 20 javnih ličnosti iz svijeta muzike, filma, medija i sporta okupilo se prethodnih dana putem interneta kako bi dali jednoglasnu podršku i pokazali zahvalnost za hiljade volontera koji tokom vanrednog stanja pomažu najugroženijima u Srbiji.

Najčitanije