Ljubav

Virtuelna ljubav u doba korone

Internet je medij komunikacije za mnoge od nas. Skoro svako ima svoje profile na društvenim mrežama, a neke su registrovane na veb lokacijama za upoznavanje.

I mali znakovi pažnje otkrivaju partneru da vam je ipak stalo

Male stvari mogu dovesti do veliki promjena u odnosima. Vjerovatno ćete se iznenaditi kada otkrijete koliko to može popraviti vašu vezu, rekla je stručnjak za odnose Andrea Syrtash, koja je i autor knjige "He's Just Not Your Type (And That's a Good Thing)".

Ljubavna poruka Putinu: Mlada sam i situirana

Stanovnica ruskog grada Ivanova Julija Šilova, koja je postala poznata nakon što je zaprosila ruskog predsjednika Vladimira Putina, predala mu je dvije svoje fotografije na kojima je napisala svoj broj telefona i kratku poruku s ličnim podacima, objavila je ruska televizija Rusija 1.

10 znakova da vas vaš pas beskrajno voli

Često se pitamo kako znati voli li nas naš pas i kako on zna ko je glavni.

Trostruki ubica iz Splita u pritvoru dobija ljubavna pisma

SPLIT - Filip Zavadlav, trostruki ubica iz Splita, kome tek sljeduje suđenje za taj zločin u pritvoru dobija desetine ljubavnih pisama, piše splitska Slobodna Dalmacija.

Od rane menopauze može vas spasiti i samo jedan seks sedmično

Žene koje su seksualno aktivne na sedmičnoj bazi imaju 28 posto manje šanse za ranom menopauzom od onih koje su seksualno aktivne na mjesečnoj bazi prenosi mirror.co.uk

Konj Soko zaljubljen u kravu Šarku, kobila ljubomorna

Na proplancima Golije u selu Koritnik i dalje traje najneobičnija ljubavna priča u Srbiji.

Topli dom Vide Matuh bio utočište za više od dvadesetoro djece

SARAJEVO - Dijete se jednostavno voli, svoje ili tuđe, jer ko nema ljubavi, taj ne voli ni svoje, riječi su hraniteljke Vide Matuh iz Sarajeva, u čijem je skromnom, ali najtoplijem domu, boravilo više od dvadesetoro djece sa poteškoćama u razvoju ili bez roditeljskog staranja.

Četiri horoskopska para koja su kao stvorena jedno za drugo

Znate one parove u koje svi gledaju gdje god se pojave, a oni zure samo jedno u drugo?

Krvna grupa otkriva kakvi ste u ljubavi

Da li ste znali da Japanci nerijetko primjenjuju metodu analize krvnih grupa kada biraju partnere, a pogotovo životne saputnike? Na taj način ih "provjeravaju", želeći da vide da li veza može da ima budućnost.

Najčitanije