Ljubav i seks

Koje su razlike između vođenja ljubavi i običnog seksa

Muškarac koji vas istinski voli i koji ne može da zamisli život bez vas uvijek će u vašem prisustvu, ali i u seksu, biti potpuno opušten i spontan - baš zato što mu se provođenje vremena sa vama čini kao najprirodnija stvar na svijetu.

Na veš mašini, stolu ili u hodniku? Važno je da nije rutinski

Ako vodite ljubav na nekom neuobičajenom mjestu oslobađaju se hormoni koji povećavaju požudu i strast. Jedno od najuzbudljivijih mjesta za seks u stanu je hodnik.

Dogovoren seks je bolji od neplaniranog

Neplaniran, neobuzdan, spontan, strastven - tako zamišljamo dobar seks.

Zašto slobodne žene padaju na zauzete muškarce?

Jeste li se ikada zaljubile u nekog zauzetog? Stručnjaci tvrde da oženjeni muškarci imaju “ono nešto” što ih često čini privlačnijima od slobodnih.

Tri vruća pitanja na koja svaka žena mora da zna odgovore

To je razlog zašto i parovi koji se vole najviše na svijetu imaju problema kada njihova srca i ostali dijelovi tijela ne mogu da se usaglase, objašnjava stručnjak za seks Trejsi Koks.

Šta žena ne želi čuti od muškaraca tokom seksa

Ono što kažemo u krevetu tokom seksa gotovo je jednako važno kao ono što radimo u krevetu. I samo jedna rečenica može seks učiniti nevjerojatnim, ali isto tako može uništiti svaku želju za seksom.

O čemu muškarci razmišljaju tokom ove poze?

Poznato je da je muškarcima jedna od omiljenih poza u seksu - dogi stajl. Uzbuđenje prilikom nje je veliko kod jače polovine, a i dame je vole, jer ne moraju previše da se trude da zadovolje partnera, a uživaju.

Kako možete pojačati svoje orgazme?

Pojačajte svoje orgazme uz ovih par savjeta.

Najčitanije