Ljubiša Ćosić

Ćosić: Zabrinjavajuća histerija Sarajeva potvrda da je BiH nemoguća

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić smatra da je zabrinjavajuća histerija i retorika iz federalnog Sarajeva na njegov zahtjev da se uklone table sa uvredljivim napisima o Srbima, ali i poručuje da ga prijetnje nisu uplašile.

Karić odgovorila Ćosiću: Neće biti promjene ploča

SARAJEVO - Nova gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić odgovorila je gradonačelniku Istočnog Sarajeva Ljubiši Ćosiću nakon što je Gradu Sarajevo i Opštini Stari Grad uputio zahtjev za uklanjanje tabli na sarajevskoj Vijećnici i u Ulici Ferhadija, kao i za promjenu naziva sarajevskih ulica.

Bakalar: Mandat dodijeljen Ćosiću

SARAJEVO - Predsjednik Centralne izborne komisije (CIK) BiH Željko Bakalar rekao je Srni da je CIK BiH raspisao direktne izbore za gradonačelnika Istočnog Sarajeva, sproveo, utvrdio i potvrdio ih, te je danas dodijeljen mandat izabranom novom gradonačelniku Ljubiši Ćosiću.

Ćosić: Možemo se samo pomoliti da CIK odradi izbore kako treba

Lokalne zajednice u Republici Srpskoj se pripremaju za lokalne izbore, posebno kada je riječ o sprovođenju epidemioloških mjera, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Ljubiša Ćosić, predsjednik Saveza opština i gradova RS.

Radmanović: Siguran sam u pobjedu Jugovića i Ćosića

PALE - Potpredsjednik SNSD-a Nebojša Radmanović rekao je danas u Palama da je siguran u pobjedu kandidata ove partije za načelnika opštine Pale Boška Jugovića i za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića.

Ćosić: Istočno Sarajevo treba bolje i sinhronizovano da funkcioniše

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić istakao je danas u okviru predizborne aktivnosti da ovaj grad zaslužuje da bude u centru pažnje, jer ima velike potencijale za još brži i uspješniji razvoj.

Dodik: Ljubiša Ćosić kandidat za gradonačelnika Istočnog Sarajeva

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras da će kandidat SNSD-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva biti predsjednik Opštinskog odbora ove stranke u Istočnom Novom Sarajevu Ljubiša Ćosić, te da vjeruje da će SNSD na predstojećim lokalnim izborima ostvariti značajnu pobjedu.

Ćosić: Ograničiti rad u svim opštinama i gradovima RS

ISTOČNO SARAJEVO - Savez opština i gradova u Republici Srpskoj daće preporuke za sve članice, odnosno sve gradove i opštine u Republici Srpskoj da se obustavi rad ugostiteljskih objekata, rad svih salona, teretana, svih mjesta gdje se vrši određene okupljanje građana u narednih sedam dana, kazao je danas "Nezavisnim" Ljubiša Ćosić, predsjednik Saveza gradova i opština u Republici Srpskoj.

Opštine i gradovi u RS duguju 418,5 miliona KM

BANJALUKA - Opštine i gradovi u Republici Srpskoj na dan 30. juna prošle godine imale su ukupan dug u iznosu od 418,5 miliona maraka.

Ćosić: "Prvi kadar" most koji spaja Zvornik i Istočno Sarajevo

Međunarodni filmski festival "Prvi kadar" jedinstvena je umjetnička manifestacija koja kao svojevrsni "kulturni most" spaja gradove Istočno Sarajevo i Zvornik, izjavio je danas Srni predsjednik Organizacionog odbora festivala Ljubiša Ćosić.

Najčitanije