Ljubiša Ćosić

Ćosić: Naša politika dobila priznanje u međunarodnim okvirima

ISTOČNO SARAJEVO - Član Predsjedništva SNSD-a Ljubiša Ćosić istakao je da je istorijski značaj diplomatske pobjede Republike Srpske u Savjetu bezbjednosti UN, a onome ko to sada ne vidi, poručio je da će vrijeme to pokazati.

Ćosić: Obezbijediti dozvole za lokalne deponije

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić rekao je da će se Gradska uprava Istočno Sarajevo potruditi da u narednih šest mjeseci tri lokalne deponije na području grada budu osposobljene za dobijanja dozvola za rad za narednih pet godina.

Ćosić: Dolazak Porfirija događaj godine u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić izjavio je da predstojeća posjeta Njegove svetosti patrijarha srpskog Porfirija predstavlja događaj godine u gradu, te da će tom prilikom zamoliti da svojim autoritetom podrži završetak izgradnje sabornog hrama na Palama i početak izgradnje sabornog hrama u Istočnom Novom Sarajevu.

Ćosić: Istočno Sarajevo je stradalo, vaskrslo i raslo sa Srpskom

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić rekao je na svečanoj akademiji, povodom Dana i krsne slave grada - Svetog sveštenomučenika Petra Dabrobosanskog, da je ovaj grad, u čiju odbranu je utkano 4.100 života, stradao, vaskrsao i rastao zajedno sa Republikom Srpskom.

Ćosić: Zabrinjavajuća histerija Sarajeva potvrda da je BiH nemoguća

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić smatra da je zabrinjavajuća histerija i retorika iz federalnog Sarajeva na njegov zahtjev da se uklone table sa uvredljivim napisima o Srbima, ali i poručuje da ga prijetnje nisu uplašile.

Karić odgovorila Ćosiću: Neće biti promjene ploča

SARAJEVO - Nova gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić odgovorila je gradonačelniku Istočnog Sarajeva Ljubiši Ćosiću nakon što je Gradu Sarajevo i Opštini Stari Grad uputio zahtjev za uklanjanje tabli na sarajevskoj Vijećnici i u Ulici Ferhadija, kao i za promjenu naziva sarajevskih ulica.

Bakalar: Mandat dodijeljen Ćosiću

SARAJEVO - Predsjednik Centralne izborne komisije (CIK) BiH Željko Bakalar rekao je Srni da je CIK BiH raspisao direktne izbore za gradonačelnika Istočnog Sarajeva, sproveo, utvrdio i potvrdio ih, te je danas dodijeljen mandat izabranom novom gradonačelniku Ljubiši Ćosiću.

Ćosić: Možemo se samo pomoliti da CIK odradi izbore kako treba

Lokalne zajednice u Republici Srpskoj se pripremaju za lokalne izbore, posebno kada je riječ o sprovođenju epidemioloških mjera, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Ljubiša Ćosić, predsjednik Saveza opština i gradova RS.

Radmanović: Siguran sam u pobjedu Jugovića i Ćosića

PALE - Potpredsjednik SNSD-a Nebojša Radmanović rekao je danas u Palama da je siguran u pobjedu kandidata ove partije za načelnika opštine Pale Boška Jugovića i za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića.

Ćosić: Istočno Sarajevo treba bolje i sinhronizovano da funkcioniše

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić istakao je danas u okviru predizborne aktivnosti da ovaj grad zaslužuje da bude u centru pažnje, jer ima velike potencijale za još brži i uspješniji razvoj.

Najčitanije