Ljubimci

Psi koji ne vole asfalt

S promjenom ponašanja pasa, zavisno do sredine u kojoj žive, sreli su se svi koji su poželjeli da svog ljubimca od bake i deke ili iz seoske vikendice dovedu kući u grad. Iskustva ovih ljudi se razlikuju, mada je gotovo svima zajedničko da su prošli podužu školu privikavanja na nove uslove života.

Četiri savjeta kako zaštititi ljubimca zimi

Zima je prekrasno godišnje doba, ali sa sobom nosi i zdravstvene poteškoće za ljubimce ako ne pazite na njih.

Kućni ljubimci su dobri za zdravlje

Ako imate kućne ljubimce, već znate za radost i ljubav koju donose. I nauka potvrđuje koliko su oni zaista korisni za ljude – i mentalno i fizički.

Više nije ograničen broj kućnih ljubimaca u Banjaluci

BANJALUKA - Broj kućnih ljubimaca u Banjaluci nije ograničen u stambenim zgradama, kao što je to bilo ranije, tako da ljubitelji mačaka, pasa i drugih mezimaca mogu da imaju više ovih životinja u svom stanu, ali uz saglasnost većine stanara.

Kućni ljubimci veoma dobro utiču na bebino zdravlje

Ukoliko se dvoumite da li da nabavite kućnog ljubimca ili ukoliko ga već imate, a strahujete kako će to izgledati kada na svijet dođe beba - imamo lijepe vijesti za vas.

Napušteni ljubimci dobili sigurno utočište

BANJALUKA - Karantin i prihvatilište za životinje, koji su uvršteni u razvojne projekte u ovoj godini, uspostavljeni su i formirani u sklopu Razvojno-edukativnog centra "Manjača", potvrdio je za "Nezavisne" Draško Ilić, direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Groblje za ljubimce u Banjaluci za dvije godine?

BANJALUKA - Posljednje počivalište za kućne ljubimce moglo bi biti izgrađeno na prostoru grada za godinu ili dvije, ako grad prihvati plan "Gradskog groblja", rekao je Željko Grbić, direktor "Gradskog groblja".

Beograd dobija prvo groblje za kućne ljubimce

Pripreme za izgradnju prvog groblja za kućne ljubimce u Beogradu, nalaze se u poodmakloj fazi. Krajem decembra usvojen je i urbanistički porjekat za lokaciju u novobeogradskom Bloku 51. Parcela od jedan i po hektar na Bežanijskoj kosi biće buduće groblje kućnih ljubimaca, između ulice Marka Čelebonovića i autoputa Beograd - Zagreb.

Najpopularnija imena ljubimaca u 2018. godini

Kraj godine je idealno vrijeme za pravljenje raznoraznih top-lista, pa su nam tako najpopularniji svjetski sajtovi za ljubimce donijeli i listu najpopularnijih imena za mačiće i kučiće u ovoj godini.

Kako spremiti ljubimca za hladne dane?

Jesen je doba godine koje mnogi vole, kako zbog prelijepih boja, tako i zbog predaha nakon paklenih vrućina.

Najčitanije