Ljubinje

Zemljotres kod Ljubinja

LJUBINJE - Na planini Viduša kod Ljubinja registrovan je zemljotres magnitude 3,1 stepen po Rihteru, objavio je Republički hidrometeorološki zavod.

Bračni par iz Ljubinja dobio šestog sina

LJUBINJE - Bračni par Dušica i Gojko Makera iz Ljubinja postali su roditelji po šesti put, a radost u njihov dom donio je šesti sin - kome su dali ime Milidrag.

Nova skupštinska većina u Ljubinju

LJUBINJE - Na današnjem zasjedanju Skupštine opštine Ljubinje ponovo je došlo do promjene skupštinske većine, jer je odbornik Rada Popović napustila DNS i najavila nezavisno djelovanje, a onda je prešla na stranu sa pet odbornika SDS-a i dva odbornika Socijalističke partije i tako promijenila odnos snaga u ovom parlamentu.

Ljubinje i Berkovići formirali komisije za procjenu štete

LJUBINJE - Načelnik opštine Ljubinje Darko Krunić rekao je da je ova opština formirala komisiju za procjenu štete nastale usljed zemljotresa koji je pogodio opštinu Nevesinje, a osjetio se i u toj lokalnoj zajednici.

Još jedan zemljotres u BiH, četvrti danas

LJUBINJE - Bosnu i Hercegovinu pogodio je još jedan zemljotres, četvrti danas.

U Nevesinju formirana komisija za sumiranje štete nakon zemljotresa

NEVESINJE - Snažan zemljotres koji je jutros pogodio područje Nevesinja, ali se osjetio i u ostalom dijelu Hercegovine, nanio je, prema prvim informacijama, najviše materijalne štete na objektima u centru Nevesinja, gdje su velika oštećenja pretrpjeli školski objekti.

Zemljotres oštetio zgradu opštine Ljubinje

SARAJEVO - Zgrada Opštine Ljubinje pretrpila je manja oštećenja tokom današnjeg zemljotresa koji je registrovan na području Hercegovine, potvrdio je u načelnik Darko Krunić.

Počela obnova puta Trebinje-Ljubinje vrijednosti 12 miliona KM

TREBINJE - Preduzeće "Hercegovina putevi" zvanično je danas počelo radove na rehabilitaciji magistralnog puta Ljubinje-Trebinje dužine 59 kilometara, u vrijednosti 12.379.000 KM, rekao je vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća "Putevi Republike Srpske" Nenad Nešić.

Položeni prvi metri asfalta od Trebinja ka Ljubinju

TREBINJE - Proteklog vikenda je postavljanjem prvih metara asfalta započeo projekat rekonstrukcije magistralnog puta Trebinje - Ljubinje.

Otkriveno ilegalno klađenje u Ljubinju i Nevesinju

LJUBINJE - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su dana 26.08.2019. godine neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću na području opština Ljubinje i Nevesinje.

Najčitanije