Ljubomora

Banjaluka: Umislio nevjerstvo pa lupao po hostelu, cura pobjegla na drvo

BANJALUKA - Nezapamćena drama odvijala se prije nekoliko večeri u jednom banjalučkom hostelu, kada je Slovenac Dejan Đ. (31), koji je tu sa društvom odsjeo, umislio da ga djevojka vara, a potom je počeo da razbija po sobama, dok je ona, ne znajući ni šta ju je snašlo ni kuda da bježi, utočište pronašla na obližnjem drvetu.

Nije ljubomora: Ipak, reci koliko si ih imala dosad?

Dugo se kroz istoriju čovječanstva moral žene vezivao za čednost i nevinost. I dug su put žene prešle da bi nevinost prestala da ih određuje kao "poštene" ili ne.

Muškarci su najčešće ljubomorni zbog ovih pet stvari

Neke stvari na koje su muškarci u vezama ljubomorni neće vam biti nimalo logične. I njih ponekad muče nesigurnosti, a evo na šta su najčešće ljubomorni.

Situacije kada nije u redu da pravite ljubomorne scene

Kada ste jako zaljubljeni, u tren oka može vam se dogoditi da osjetite napade izuzetne ljubomore. Za početak, udahnite duboko i smirite strasti koliko je moguće. Izlažemo vam sedam situacija zbog kojih zaista nema potrebe da se nervirate i padate u očaj.

Majka žrtvovala svoj život da spasi dijete: Bivši momak je iz ljubomore izbo i zapalio

Lian Kolopi (25) žrtvovala je život kako bi spasila svoje dvogodišnje dijete od ljubomornog oca te je izbodena nožem i zapaljena.

Poliamorija ubija ljubomoru?

Većina nas je u bilo kom trenutku ili fazi veze, odnosa- bilo kad osjetila ljubomoru. Istraživači sada kažu da "poliamorozni" ljudi, osobe sa više partnera, uopšte nikada nemaju taj osjećaj. Pa, kome smeta ljubora može da je "liječi" na ovaj način.

Ovo su tri najljubomornija horoskopska znaka

Blaži oblik ljubomore je primjeran i dokaz je postojanja emocija.Ipak, oni teži oblici spadaju pod kategoriju patologije. Ova tri horoskopska znaka su znatno sklonija ljubomori od drugih.

Ko bolje kontroliše ljubomoru: Bik pravi detektiv, ribe teško praštaju

I dok blaga ljubomora može biti znak ljubavi i snažne povezanosi s partnerom, ovaj osjećaj u intenzivnijem obliku može biti koban za vezu.

Najčitanije