London

London: Eko toplane jedan od najboljih EBRD-ovih projekata

Izgradnja Eko toplane u Banjoj Luci ocijenjena je danas u Londonu kao jedan od najboljih projekata, koje je Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržala u posljednje dvije godine, izjavio je gradonačelnik Igor Radojičić.

Preminula beba izbodene trudnice

LONDON - Beba izbodene trudnice, koja je spasena nakon što je majka izbodena, preminula je u bolnici, saopštila je londonska policija.

Pao "pljačkaš vijeka": Po njemu su snimili film, u zatvoru dobio 20 ponuda za brak

​Toni Musulin (48), državljanin Francuske srpskohrvatskog porijekla, koji se "proslavio" krađom 11,6 miliona evra u Lionu 2009. godine, ponovo je uhapšen u Londonu kada je pokušao da promijeni 50.000 evra za funte.

Slijepi putnik ispao iz aviona iznad Londona

LONDON - Muškarac za kojeg se smatra da je slijepi putnik ispao je iz aviona u baštu u južnom dijelu Londona, saopšteno je danas iz avio-kompanije "Kenija ervejz".

Ubijena trudnica u Londonu, beba u kritičnom stanju

LONDON - U toku noći u Londonu je ubijena 26-godišnja trudnica, koja je bila u osmom mjesecu, a ljekari se bore za život bebe.

Policajci uhapsili baku po njenoj želji

Britanski policajci uhapsili su devedesettrogodišnju Džosi Bird i tako ispunili njenu "životnu želju", budući da nikada nije bila "sa druge strane zakona", saopštila je njena unuka Pem Smit.

Policija u stanu Borisa Džonsona zbog svađe

LONDON - Policija je pozvana u londonski dom Borisa Džonsona i njegove partnerke nakon što su komšije navodno čule glasnu svađu, prenose u subotu britanski mediji.

London planira da postavi 50.000 punjača za e-vozila

Gradonačelnik Londona, Sadiq Khan, predstavio je ažuriran plan realizacije infrastrukture za električna vozila, koji ima za cilj da do 2025. godine u gradu instalira do 50.000 punjača za električna vozila, jer će London do 2030. godine postati grad bez emisija štetnih gasova.

Serija ubistava u Londonu, identifikovane dvije žrtve

LONDON - Policija je identifikovala dvojicu muškaraca, koja su nedavno ubijena nožem, u odvojenim napadima, na istoku Londona.

Odbile da se ljube pa ih muškarci prebili

Ženski par brutalno je pretučen i opljačkan u londonskom gradskom autobusu.

Najčitanije