London

Sa 84 godine istrčala Londonski maraton

Ajlin Nobl, koja ima 84 godine, istrčala je u nedjelju maraton u Londonu u vremenu 6 sati, 28 minuta i 7 sekundi.

Metro stanice u Londonu evakuisane zbog alarma za požar

LONDON - Londonske metro stanice Kings Kros Sent Pankras i Juston, danas su evakuisane kada se zbog neispravnog voza upalio alarm za požar, saopštila je policija.

Masovno hapšenje u Londonu, privedeno 113 klimatskih aktivista koji su zaustavili saobraćaj

LONDON - Britanska poličija uhapsila je 113 aktivista za promjenu klime koji su blokirali glavne mostove i raskrsnice u centralnom Londonu, izazivajući zastoj saobraćaja.

Pronađena kuća u kojoj je Šekspir napisao "Romea i Juliju"

Otkrivena je lokacija kuće slavnog pisca Vilijama Šekspira u Londonu, u kojoj je napisao najpoznatiju ljubavnu tragediju "Romeo i Julija", pišu britanski mediji.

Asanž već proglašen krivim, presuda drugog maja

LONDON - Sudija u Londonu proglasio je osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža krivim za kršenje uslova kaucije 2012. godine, a presuda će mu biti izrečena 2. maja.

Šta je Asanž uzvikivao dok su ga hapsili?

LONDON - Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž uhapšen je danas u Londonu na zahtjev Sjedinjenih Američkih Država, potvrdio je "Scotland Yard".

Reakcije na hapšenje Asanža: Britanci ga osuđuju, Rusi brane

Nakon hapšenja Džulijena Asanža u Londonu stižu reakcije iz cijelog svijeta.

Lamborghini obložila kristalima

Ako ste posjetili London, znaćete da se u centru grada unutar nekoliko minuta može pronaći nemali broj Lamborghinija, Ferrarija i ostalih egzotičnih jurilica.

Otkaz službeniku ekvadorske ambasade u Londonu zbog Asanža

KITO - Vlada Ekvadora otpustila je jednog zvaničnika iz ambasade u Londonu koji je optužen da je održavao bliske veze sa osnivačem Vikiliksa Žulijanom Asanžom koji je našao utočište u toj ambasadi.

London uvodi taksu od 12,5 funti za starija vozila

​Vozači starijih i visoko zagađujućih automobila, kombija i motocikala, moraće od danas da plate 12,50 funti (16 dolara) za ulazak u centar Londona, u sklopu nastojanja gradskih vlasti da poboljšaju kvalitet vazduha.

Najčitanije