Lopov

Lopovi u Americi "promijenili tradiciju" krađe automobila

Ne baš tako davno bila je zanimljivu priča iz američke savezne države Viskonsin po pitanju krađe automobila. Iako njen najveći grad Milvoki ne spada ni među trideset onih sa najbrojnijom populacijom, takođe bilježi češću krađu automobila, nego recimo Čikago i mnogi drugi veći gradovi. Lopovima su pretežno zanimljivi modeli korejskih kompanija Hyundai, Kia i Genesis pošto su veoma lagani za krađu, do te mjere da su proizvođači tuženi od strane političara koji moraju da izdvajaju veći budžet za policijske svrhe. Tu priču možete da pročitate ovdje.

U Trebinju lopov iz stana odnio i peškire

TREBINJE - Nepoznata osoba ili više njih pokrala je stan u Ulici Nikole Tesle koji se iznajmljuje, otuđivši električne uređaje i kućne potrepštine, a za počiniocima se traga.

Osumnjičen da je ukrao novac iz crkve

BIJELJINA - Radan Š. iz Bijeljine osumnjičen je da je iz kutije za dobrovoljne priloge koja se nalazila u crkvi.

Policajac ulovio lopova koji je pokušao ukrasti radar

Često ljudi u strahu da zataškaju zločin, počine još i gori i sami sebi naprave još i veću štetu. Vozač (29) u Bavarskoj upravo je to napravio i napravio sebi poprilične probleme i to bez razloga.

Dječak ubio lopova koji je htio da opljačka njegovu baku

VAŠINGTON - Dvanaestogodišnji dječak ubio je jednog od provalnika koji su upali u stan u Sjevernoj Karolini, saopštila je policija.

"Mladić s drveta" ponovo osumnjičen za krađu

TESLIĆ - Eldin Horić (35) iz Teslića, koji je prije tri godine s omčom oko vrata na drvetu sjedio 22 sata, ponovo je uhapšen i predat Okružnom javnom tužilaštvu Doboj jer je nastavio s teškim krađama.

Teslićki lopov ukrao pomoć djeci čiji su roditelji i sestra poginuli

TESLIĆ - Stari znanac teslićke policije Eldin Horić (35) toliko se zanio u svom razbojničkom pohodu po ovom gradu da mu nije bio problem da iz prostorija SPKD "Prosvjeta" odnese 500 KM, koliko je tokom humanitarne akcije sakupljeno za pomoć dječaku i djevojčici čiji su roditelji i sestra polovinom avgusta nastradali u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na području ove opštine.

Blato spriječilo krađu aviona u Sloveniji

Pokušaj krađe manjeg sportskog aviona u Sloveniji spriječilo je mokro uzletište, pa su "otmičari" završili u blatu dok su pokušavali da upale motor i odlete u nepoznatom pravcu.

Lopov opustošio kuću, ukradena i WC šolja

MODRIČA - Policija je identifikovala Simeuna M., starog policijskog znanca, za kojeg se sumnja da je opustošio kuću u Modriči čiji je vlasnik u inostranstvu i ukrao sve što mu se našlo pod rukom.

Lopovi ukrali Dalijeve skulpture iz švedske galerije

STOKHOLM - Najmanje dva lopova bila su danas u krađi u umjetničkoj galerije u Stokholmu, saopštila je policija, dok su švedski mediji izvijestili da je ukradeno 10 do 12 bronzanih skulptura španskog umjetnika Salvadora Dalija.

Uhvaćen lopov koji je ženi iz ruke oteo novčanik

BIJELJINA - Policija je pronašla V.M. koji je ženi u Bijeljini oteo iz ruke novčanik sa ličnim dokumentima i novcem, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

Lopov upao u kuću u okolini Banjaluke, ukrao novac i alat

​BANJALUKA - Policija traga za lopovom ili više njih, nakon što je prijavljeno da je u banjalučkom selu Borkovići, zaselak Kremenovići, iz kuće vlasništvo V.K. ukraden novac, ali i alat.

Lopovi osnovcima zatvorili e-učionicu

​ZVORNIK - Zvorničani Davor B. (19) i Milko V. (20) ukrali su laptope iz područne Osnovne škole "Desanka Maksimović" u Karakaju, kod Zvornika, zbog čega je elektronska učionica (e-učionica) zatvorena.

Maloljetni lopov naletio na policajca džudistu

BANJALUKA Policajac, koji je i džudo majstor, dok nije bio na dužnosti uhvatio je maloljetnog Banjalučanina osumnjičenog da je u Banjaluci, u marketu "As", ukrao oko 8.400 KM.

Lopov u gaćama propao kroz plafon restorana, tukao goste pa pobjegao

Policija u Alabami saopštila je danas da je lopov bez pantalona propao kroz plafon restorana, potukao se s gostima i pobjegao.

Najčitanije