Los Anđeles

Nova Mazda 3 stiže u Los Angeles

Nova Mazda 3 svoju će svjetsku premijeru imati 28. novembra kada počinje Sajam automobila u Los Angelesu (SAD).

Lančani sudar u Los Anđelesu, 25 osoba povrijeđeno

LOS ANÐELES - Najmanje 25 osoba je povrijeđeno u nedelju u lančanom sudaru na autoputu u Los Anđelesu u kom su učestvovali autobus i više automobila.

Dramatičan snimak razmjene vatre policije i kriminalca

Svjetski medji objavili su dramatične snimke razmjene vatre između policije u Los Anđelesu i člana bande tom rutinske saobraćajne kontrole.

Pucao u svoju babu, pa uzeo taoce u radnji u Los Anđelesu, jedna žrtva

LOS ANÐELES - Tokom talačke krize u supermarketu "Trejder Džoz" u Los Anđelesu, kojoj je prethodila pucnjava i policijska jurnjava za osumnjičenim koji je potom uzeo taoce, ubijena je jedna žena i ranjeno šest osoba, uključujući i napadača koji se predao.

Džejms prešao u Lejkerse

Lebron Džejms je dogovorio četvorogodišnju saradnju sa Los Anđeles Lejkersima, prenijeli su američki mediji.

Fondacija "Bosana" za školovanje mladih iz BiH skupila 80.000 dolara

Fondacija "Bosana", održala je svoju devetu gala veče u Los Anđelesu, prilikom koje su za školovanje djece iz Bosne i Hercegovine ovaj put sakupili rekordnih 80.000 dolara.

Ibrahimović: Na trening sam išao ukradenim biciklom

Fudbaler LA Galaksija Zlatan Ibrahimović prisjeća se kako je kao dječak stalno išao kod majke da jede, zašto je krao bicikle i zbog čega i dalje voli "geto".

Njegovo zanimanje je šetač ljudi i zarađuje više nego što mislite

U digitalnoj eri, gdje našim životom dominiraju pametni telefoni, društveni mediji i internet, jedan stanovnik Kalifornije podstiče interakciju licem u lice tako što pješači s nepoznatim ljudima. Sve je počelo kao ideja za biznis, ali se taj biznis u proteklih nekoliko godina zaista i razvio.

Sletjela avionom na prepunu ulicu u Los Anđelesu

LOS ANÐELES - Zbog problema sa motorom, mali avion Cesna 172 morao je da sleti na ulicu punu vozila u Los Anđelesu u okrugu Hantington Bič (Beać).

Zemljotres pogodio Los Anđeles i Venturu

LOS ANÐELES - Zemljotres jačine 5,3 stepeni Rihtera pogodio je danas oblast kod obala Južne Kalifornije, ali vlasti u Los Anđelesu i Venturi su saopštile da za sada nema izvještaja o šteti.

Najčitanije