Lovačko udruženje

Zaplijenili pečate i račune u LU Uzlomac, istražuju rad Glamočaka

KOTOR VAROŠ - Policija je pretresla prostorije Lovačkog udruženja (LU) "Uzlomac" iz Kotor Varoša te izuzela niz premeta, uključujući pečate i završne račune, a pod lupom je, kako saznajemo, rad ovog udruženja pod rukovodstvom dugogodišnjeg lidera Nedeljka Glamočaka, inače narodnog poslanika (SDS).

Sud: Glamočak više nije prvi lovac u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - Ispunjeni su uslovi da se Milan Vasiljević upiše u sudski registar kao predsjednik Lovačkog udruženja (LU) "Uzlomac" Kotor Varoš, umjesto Nedeljka Glamočaka, dugogodišnjeg lidera tog LU, inače narodnog poslanika (SDS).

Pretres u lovačkom udruženju u Kotor Varošu, oduzete dozvole za lov

BANJALUKA – Banjalučka policija izvršila je u petak pretres poslovnih prostorija lovačkog udruženja koje se nalazi u Кotor Varošu, te su izuzeli dozvole za lov.

Turbulentno na izbornoj sjednici Skupštine LU: Dva lovca tvrde da su predsjednici

KOTOR VAROŠ - Milan Vasiljević iz Vrbanjaca izabran je danas za predsjednika Lovačkog udruženja "Uzlomac" Kotor Varoš, ali dosadašnji dugogodišnji lider kotorvaroških lovaca Nedeljko Glamočak tvrdi da je on još na toj funkciji.

Lovačka udruženja za godinu odstrijelili 10.000 fazana

BANJALUKA - Na području Republike Srpske tokom protekle godine na meti lovaca najviše su zbog atraktivnosti lova bili fazani, kojih je odstrijeljeno 10.000, a pored fazana lovci su odstrijelili i 70 vukova, 1.847 srna, te 3.000 zečeva.

Najčitanije