Lovac

Ljudi "bez imena i lica": Tajni život lovaca na mafijaše

RIM - Mafija je generacijama sastavni dio života na Siciliji, ali policija se decenijama bori da uhapsi njene lidere, a vremenom su stvorili i poseban tim koji mafijašima ulazi u trag.

Vepar Tito kućni ljubimac lovca Slavka

Da mnogi imaju kućne ljubimce znamo svi, ali vrlo su rijetki oni koji za kućnog ljubimca odaberu neku divlju životinju, a pogotovo vepra.

Borbeni avion budućnosti, Rusi prave novu generaciju lovca-presretača

Preduzeća "Rosteha" su počela da rade na stvaranju nove generacije lovaca-presretača pod potencijalnim nazivom MiG-41, saopšteno je na sajtu korporacije.

Ruska vojska dobila lovca pete generacije: Su-57 stupa na scenu

Vazdušno-kosmičke snage Rusije od sada su opremljene i lovačkim avionom pete generacije - Su-57, izjavio je izvor dobro upoznat s tim pitanjem.

Ranio se u lovu

DERVENTA - U Domu zdravlja Derventa juče je ukazana pomoć M.Č. sa područja Dervente nakon samoranjavanja u lovu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Havarija najskupljeg američkog lovca

LOS ANĐELES - Vojni portali bave se havarijom zvanično najboljeg borbenog aviona na svijetu, američkog lovca F-35 lajtning dva, koji se srušio tokom punjenja goriva u vazduhu iznad američke savezne države Kalifornije.

Grizli ubio lovca

ENKROIDŽ - Grizli je ovog vikenda na Aljasci ubio lovca.

Lovac pogođen u grudi, podlegao povredama

SVILAJNAC - U ataru sela Bogovo, kod Svilajnca, u lovu je stradao Ž.R. (46), prenose mediji.

Hrvatska ne odustaje od kupovine aviona, stiže ponuda Francuza

ZAGREB - Hrvatska vlada ne odustaje od kupovine vojnih aviona, piše Večernji list i dodaje da će Francuzi ponuditi hrvatskom Ministarstvu odbrane korišćene Rafale, isprobane u Libiji.

Ruski lovac ponovo presreo američki avion iznad Crnog mora

Ruski lovac Su-27 presreo je danas izviđački američki avion EP-3E iznad Crnog mora, saopštio je ruski Nacionalni centar za kontrolu odbrane.

Najčitanije