Lovac

NATO objasnio zašto se lovac približio Šojguu

NATO je potvrdio da se lovac Alijanse približio ruskom avionu iznad Baltičkog mora, kako bi ga identifikovao, ali ne raspolaže podacima ko se u njemu nalazio.

Carinici "ulovili" Srbina sa tablicama LOVAC: Švercovao municiju i novac

Carinici su juče u saradnji sa policijom na izlaznoj strani graničnog prelaza Horgoš, zaplijenili više municije i novca od onoga što su putnici prijavili.

Medvjed "opljačkao" lovce

Pored toga što su medvjedi u Rusiji veoma opasni, ispostavilo se da su i lopovi, a ovaj snimak to pokazuje.

Crnogorski gonič: Poslušan i pouzdan

Crnogorski gonič je pas srednje veličine, robusne konstrukcije, agilan. Tijelo mu je pravougaono sa proporcijom dužine većom od 10% u odnosu na visinu.

Lovac pucao iz puške, sačma uletjela kroz prozor i pogodila djevojčicu

Jednogodišnja djevojčica A. G. lakše je povrijeđena u ataru sela Rumska kod Šapca, kada ju je, prema prvim rezultatima istrage, ranila rasuta sačma nakon što je lovac pucao.

Lovac ubio biciklistu?

Istragu protiv 22-godišnjeg lovca, koji je upucao biciklistu u francuskim Alpima pokrenuće tužilac Filip Tokanije u Tonon Le Benu .

Lovac na planete otkrio novu "super Zemlju"

Najnoviji lovac na planete, koga je NASA u aprilu lansirala u svemir, po imenu TESS, već je uspio "da se pohvali" prvom planetom koju je otkrio.

Kroz mine se probijali do stradalog lovca

ZAVIDOVIĆI - Lovac Sead Z. je poginuo, dok je teško ranjen njegov kolega Edin H., u eksploziji mine u minskom polju između Vozuće i Ribnice, u opštini Zavidovići.

Ruski lovac presreo američki špijunski avion

MOSKVA - Lovac "Suhoj Su-27" presreo je iznad Crnog mora američki izviđački avion "Lokhid" EP-3E, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Pas "osumnjičen" da je ubio lovca u Rusiji

Pas je osumnjičen da je ustrijelio 64-godišnjeg lovca u južnoj ruskoj pokrajini Saratov, objavili su u ponedjeljak ruski istražioci.

Najčitanije