Lovac

Zaprosio djevojku na lovačkoj čeki

O gestu mladog Marka Ševića (29) iz sela Blaznava nadomak Topole u Srbiji danima se u ovom kraju priča sa simpatijama - vjerio je nedavno svoju devojku Marinu u pravoj lovačkoj čeki.

Neobičan izum Srpčanina za prevoz keruše do lovišta

SRBAC - Najstariji među 400 srbačkih lovaca i po godinama (75) i po lovačkom stažu (53) Ratko Janjić , pronašao je originalan način kako da sa svojom lovačkom kerušom Lelom, rase terijer, stigne do lovišta bez umora.

Lovac pred komšinicom upucao njenog psa

Bivši predsjednik jednog lovačkog društva iz Valture osumnjičen je za krivično djelo mučenje ili ubijanje životinje.

Poskok ugrizao lovca za šaku

TREBINJE - U Trebinju su u proteklih nekoliko dana registrovana dva ujeda zmija, od kojih je jedan ujed poskoka, potvrđeno je u Službi hitne medicinske pomoći u Trebinju.

Iz kuće na Palama ukradene dvije lovačke puške

​ISTOČNO SARAJEVO - Dvije lovačke puške ukradene su iz porodične kuće na Palama, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

NATO objasnio zašto se lovac približio Šojguu

NATO je potvrdio da se lovac Alijanse približio ruskom avionu iznad Baltičkog mora, kako bi ga identifikovao, ali ne raspolaže podacima ko se u njemu nalazio.

Carinici "ulovili" Srbina sa tablicama LOVAC: Švercovao municiju i novac

Carinici su juče u saradnji sa policijom na izlaznoj strani graničnog prelaza Horgoš, zaplijenili više municije i novca od onoga što su putnici prijavili.

Medvjed "opljačkao" lovce

Pored toga što su medvjedi u Rusiji veoma opasni, ispostavilo se da su i lopovi, a ovaj snimak to pokazuje.

Crnogorski gonič: Poslušan i pouzdan

Crnogorski gonič je pas srednje veličine, robusne konstrukcije, agilan. Tijelo mu je pravougaono sa proporcijom dužine većom od 10% u odnosu na visinu.

Lovac pucao iz puške, sačma uletjela kroz prozor i pogodila djevojčicu

Jednogodišnja djevojčica A. G. lakše je povrijeđena u ataru sela Rumska kod Šapca, kada ju je, prema prvim rezultatima istrage, ranila rasuta sačma nakon što je lovac pucao.

Najčitanije