Lovci

Policija uhapsila lovca, ranio djevojčicu i njenog oca

KOZARSKA DUBICA - Dvadesetjednogodišnji Mladen L. iz Kozarske Dubice uhapšen je nakon što je slučajno, tokom lova u mjestu Mlinarice, ranio devetogodišnju sugrađanku i njenog oca, četrdesetdvogodišnjeg Đ.O., potvrđeno je "Nezavisnim".

Lovci SAD dobijaju lasersko naoružanje?

VAŠINGTON - Lovci američkog vazduhoplovstva uskoro bi mogli da budu opremljeni nevidljivim energetskim zracima koje bi ispaljivali mali topovi.

Premlatili i izboli vlasnika parcele

TUZLA - Nekoliko lovaca osumnjičeno je da su pretukli M.S. (41), vlasnika parcele koji im je zatražio da napuste njegovo imanje u tuzlanskom prigradskom naselju Čaklovići.

Medvjed napao svinju u Kneževu, alarmirani lovci

KNEŽEVO/SKENDER VAKUF - Policijskoj stanici Kneževo noćas u jedan sat obratio se Ž.T. (65) iz tamošnjeg mjesta Bregovi, i prijavio da mu je prvo u dvorište kuće, a zatim i u obližnji svinjac, ušao medvjed, te napao i povrijedio svinju tešku oko 170 kilograma.

Lovci spasili lane iz bunara

SANSKI MOST - Sanski lovci Abdulah Kaltak i Ahmet Karajković spasili su lane koje je upalo u bunar za vodu na lokalitetu sela Okreč, petnaestak kilometara od Sanskog Mosta.

Dobojski lovci ukrstili varjače: Uz lovačke kotliće prisjećali se poplava

DOBOJ - Katastrofalnih poplava, koje su prije tri godine zadesile Doboj, ovdašnji lovci su odlučili da se prisjete na nesvakidašnji način, te su se dohvatili varjača i ukrstili ih na takmičenju za najbolji lovački kotlić.

Lovci zgroženi vozanjem ubijenog mede kroz grad

DOBOJ - Pokazujući svoj trofej, ustrijeljenog medvjeda kojeg je na auto-prikolici vozio kroz Doboj, lovac koji je to učinio prekršio je lovačku etiku i kodeks ponašanja, poručili su u petak iz dobojskog Lovačkog udruženja "Fazan", te su se ogradili od ovakvog postupka svog aktivnog člana.

Reklame

Najčitanije