Lubenice

Kako sačuvati lubenicu koju ste isjekli, a niste pojeli

Ukoliko ste već isjekli lubenicu, evo kako da je sačuvate par dana.

Emina prodaje lubenice: Hoće li postati nova "Kristina Mandarina"

Mlada prodavačica lubenica iz Podravine privukla je pažnju regionalnih medija nakon što je prozvana podravskom Kristinom Mandarinom.

Lubenice i dinje rodile kao nikada do sada

SANSKI MOST - Za razliku od drugih vrsta voća, čiji je urod potpuno podbacio, prinosi lubenice i dinje u Sanskom Mostu dostižu rekordne brojke.

Baka iz Kotor Varoša uzgaja lubenice na trotoaru

KOTOR VAROŠ - U kotorvaroškom naselju Čepak sedamdesetosmogodišnja Milica Milić uzgaja lubenice na stazi ispred kuće jer je uvidjela da lubenicama odgovaraju betonske ploče.

Bacio 25 tona lubenica, nema ih kome prodati

Mladi Slavonac na svom je Facebook profilu objavio je snimak s polja na koje bacaju tone lubenica jer ih, kako navodi u opisu, nemaju kome prodati.

Napravite masku od lubenice za sjajnu kožu

Lubenica je mnogo više od omiljenog ljetnog osvježenja.

Zahlađenje zaustavilo prodaju lubenica

BANJALUKA - Prodaja lubenica na 23 lokacije u najvećem gradu Srpske počela je 18. juna i trajaće najmanje dva mjeseca, a kišno i tmurno vrijeme posljednjih dana prodavcima ne ide na ruku, pa je i broj kupaca znatno manji nego prošle godine.

U kamionu punom lubenica pronašli 400 kg marihuane

Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske završili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Javni oglas o dodjeli lokacija za prodaju lubenica

BANJALUKA - Grad Banjaluka objavljuje javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prodaju lubenica, prema kriterijumu najviše cijene. Predmet prodaje su 23 lokacije na području grada, a pravo učešća imaju fizička lica sa mjestom prebivališta u Banjaluci.

Najčitanije