Lufthansa

Lufthansa ponovo uspostavila let za Kairo

KAIRO - Njemačka avio kompanija Lifthansa je nakon jednodnevne obustave letova ka Kairu, ponovo uspostavila liniju prema egipatskom glavnom gradu.

Lufthansa i British Airways suspendovali letove u Kairo

KAIRO - British Airways i Lufthansa su suspendovali letove za Kairo zbog predostrožnosti dok se ne urade procjene bezbjednosti.

Lufthansa tužila putnika jer je propustio let, traži 2.000 €

BERLIN - Njemačka aviokompanija "Lufthansa" tužila je jednog putnika koji se nije pojavio na letu za posljednju deonicu putovanja.

Lufthansa od aprila leti iz Tivta

TIVAT - Najveći i najjači avioprevoznik u Evropi, njemačka nacionalna aviokompanija Lufthansa, ulazi na crnogorsko tržište, saznaju Vijesti.

Avion "Lufthanze" prinudno sletio na "Teslu"

BEOGRAD - Avion tipa "Erbas A319" avio-kompanije "Lufthanza" koji je saobraćao na relaciji Minhen - Ankara, vanredno je u 23:04 sleteo na Aerodrom Nikola Tesla Beograd.

Lufthansina rekordna poslovna godina

BERLIN - Njemačka avio-kompanija Lufthansa objavila je kako za ovu godinu očekuje dobit blago ispod lanjske koja je bila rekordna.

Pet lopova za šest minuta ukralo 5 miliona $

SAO PAOLO - Pet lopova za svega šest minuta ukralo je oko pet miliona dolara iz aviona Lufthanse, saopštila je danas brazilska policija.

"Lufthansa" najveća u Evropi

BERLIN - Njemačka "Lufthansa Group" ponovo je prošle godine osvojila poziciju najvećeg avio--prevoznika u Evropi po broju prevezenih putni-ka, svrgnuvši s trona "Ryanair", koji je zbog problema s rasporedima pilota bio prisiljen otkazati hiljade letova.

Prestaje sa radom druga najveća aviokompanija u Njemačkoj

Njemačka aviokompanija Air Berlin nakon gotovo 40 godina večeras prestaje sa radom.

Najčitanije