Lufthansa

Lufthansa smanjuje letove zbog virusa korona

FRANKFURT - Njemačka aviokompanija Lufthansa saopštila je da će smanjiti broj kratkih i srednjih letova kao odgovor na epidemiju virusa korona.

"Lufthansa" otkazala sve letove za Kinu

BERLIN - Njemačka avio-kompanija "Lufthansa" planira da otkaže sve letove ka Kini usljed epidemije novog koronavirusa u toj zemlji, javio je njemački list "Bild", pozivajući se na neimenovane izvore iz kompanije.

"Lufthanza" ne leti u Teheran deset dana

TEHERAN - Njemačka "Lufthanza" i ostali njeni avio-prevoznici iz predostrožnosti su otkazali sve letove u Teheran i iz tog grada u narednih deset dana, saopštila je ova firma.

Avio-kompanije preusmjerile avione: Troškovi porasli, letovi duži

Avio-kompanije će zbog preusmjeravanja letova, odnosno odluke da ne lete iznad Irana i Iraka zbog tenzija sa Vašingtonom, morati više da troše na gorivo.

Lufthansa i Air France otkazali letove za Teheran

FRANKFURT - Njemačka aviokompanija "Lufthansa" suspendovala je do daljeg sve dnevne letove između Frankfurta i Teherana zbog situacije u Iranu.

Lufthansa tražila sudsku zabranu štrajka

BERLIN - Njemačka aviokompanija Lufthansa zatražila je od suda u Frankfurtu zabranu štrajka kabinskog osoblja najavljenog za četvrtak i petak.

Lufthansa odbija da osnuje zajedničku kompaniju sa Slovenijom

Lufthansa je po drugi put odbacila ideju slovenačke države da nakon propasti Adria Airways zajedno osnuju novu kompaniju za vazdušni prevoz, nezvanično saznaje ljubljanski dnevnik Finance.

Lufthansa ponovo uspostavila let za Kairo

KAIRO - Njemačka avio kompanija Lifthansa je nakon jednodnevne obustave letova ka Kairu, ponovo uspostavila liniju prema egipatskom glavnom gradu.

Lufthansa i British Airways suspendovali letove u Kairo

KAIRO - British Airways i Lufthansa su suspendovali letove za Kairo zbog predostrožnosti dok se ne urade procjene bezbjednosti.

Lufthansa tužila putnika jer je propustio let, traži 2.000 €

BERLIN - Njemačka aviokompanija "Lufthansa" tužila je jednog putnika koji se nije pojavio na letu za posljednju deonicu putovanja.

Najčitanije