Luis Hamilton

Hamilton dominantan u Singapuru

Luis Hamilton, vozač Mercedesa, pobjednik je Velike nagrade Singapura – petnaeste trke ovogodišnjeg šampionata Formule 1.

Hamiltonu pol pozicija u Singapuru

Britanac iz Mercedesa Luis Hamilton startovaće prvi na trci za Veliku nagradu Singapura u Formuli 1, pošto je na današnjim kvalifikacijama imao najbrži krug -1:36,015.

Hamilton slavio u Monci za šestu pobjedu u sezoni

Vozač Mercedesa Luis Hamilton pobijedio je na legendarnoj stazi u Monci na trku za Veliku nagradu Italije u šampionatu Formule 1.

Hamilton: Nikad veći pritisak

Aktuelni šampion F1 Luis Hamilton ističe da nikad nije bio pod većim pritiskom kao uoči 12. trke ovogodišnjeg šampionata.

Hamilon kritikovao Pagani Zondu

Luis Hamilton je jedan od mjerodavnijih u ocjenjivanju automobila pa njegov komentar Paganija ima veliku težinu.

Pobjeda Hamiltona u Hokenhajmu, Fetel izleteo sa staze

Britananac Luis Hamilton iz Mercedesa pobijedio je danas na trci za Veliku nagradu Njemačke u Formuli 1 na stazi u Hokenhajmu i ponovo preuzeo lidersku poziciju.

Hamilton ostaje u Mercedesu još dvije sezone

BERLIN - Šampion Formule 1 Luis Hamilton produžio je ugovor sa Mercedesom do kraja 2020. godine, objavio je danas taj tim.

Hamilton se pokajao zbog izjave: Ispao sam glup

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da je bio "glup" kad je implicirao da ga je Ferarijev vozač Kimi Raikonen namjerno udario na trci u nedjelju.

Hamiltonov pas zarađuje više nego većina ljudi na svijetu

Vozač Formule 1 Luis Hamilt ima dva engleska buldoga Koko i Rokoa, koji, kako kaže, zarađuju smiješno puno novca.

Hamilton osvojio Veliku nagradu Francuske

Lusi Hamilton, vozač Mercedesa, ostvario je 65. pobjedu u karijeri na Velikoj nagradi Francuske, osmoj u ovogodišnjem šampionatu Formule 1.

Najčitanije