Luis Hamilton

Hamilton slavio na hiljaditoj trci Formule 1

Luis Hamilton je slavio na Velikoj nagradi Kine voženoj danas u Šangaju.

"Ko zna, možda ostavim Formulu 1 i uđem u drugu Seriju"

Sjvetski šampion u Formuli 1, Britanac Luis Hamilton, nagovijestio je moguće povlačenje u skorijem periodu i da bi moga da pređe u neko drugo takmičenje.

Hamilton nakon drame do trijumfa u Bahreinu

Luis Hamilton je poslije velike drame došao do trijumfa u trci za Veliku nagradu Bahreina, dok je na drugoj poziciji bio njegov timski kolega, Valteri Botas.

Hamilton: Rasizam je vrlo prisutan u svijetu sporta

Petostruki prvak svijeta u Formuli 1 Luis Hamilton izjavio je da vjeruje da je rasizam veoma prisutan u svijetu sporta i istakao da sumnja da će se to u skorijoj budućnosti promijeniti.

Botas: Moja najbolja trka u karijeri

Vozač Mercedesa Valteri Botas rekao je da je danas vozio najbolju trku u karijeri, kada je pobijedio u prvoj trci ovogodišnjeg šampionata za Veliku nagradu Australije u Melburnu.

Hamiltonu pol u Australiji i rekord

MELBURN - Šampion Formule 1, vožac Mercedesa Luis Hamilton krenuće sa pol pozicije na otvaranju nove sezone na trci u Melburnu za Veliku nagradu Australije.

Hamilton najplaćeniji, Kimijeva plata "skresana"

Primanja vozača Formule 1 za sezonu 2019 uglavnom su smanjena u odnosu na prošlu godinu, ali neki vozači i dalje "drže cijenu".

Hamilton: Ferari je vrlo brz, ali nisam zabrinut

Aktuelni šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da na predsezonskim testiranjima Ferari izgleda "vrlo, vrlo jako", ali da nije zabrinut.

Svjetski šampion najplaćeniji vozač Formule 1 u 2019.

Petorostruki svjetski šampion u Formuli 1 Luis Hamilton najplaćeniji je vozač ove sezone u "najbržem cirkusu na svijetu", a navodno je plata od 50 miliona evra upravo ona koju je tražio od Mercedesa.

Hamilton u Abu Dabiju stavio tačku na šampionsku sezonu

Britanski vozač Luis Hamilton u bolidu Mercedesa pobijedio je danas u trci za Veliku nagradu Emirata u Formuli 1 u Abu Dabiju i na najbolji način stavio tačku na šampionsku sezonu.

Najčitanije