Luis Hamilton

Hamilton pozitivan na virus korona

Vozač Mercedesa Luis Hamilton pozitivn je na virus korona.

Luis Hamilton osvojio Veliku nagradu Turske

Vozač Mercedesa Luis Hamilton osvojio je Veliku nagradu Turske.

Hamilton na pol poziciji u Portugalu

Vozač Mercedesa Luis Hamilton osvojio je danas prvo mjesto u kvalifikacijama pred trku Formule jedan za Veliku nagradu Portugala.

91. pobjeda Hamiltona, Rikardo na podijumu

Na trci za Veliku nagradu Ajfela pobijedio je Luis Hamilton.

"Hamilton najbolje plaćen vozač svoje generacije i tako će ostati"

Šef F1 tima Mercedesa Toto Volf uvjeren je da će njegova ekipa i Luis Hamilton nastaviti sa saradnjom, iako novi ugovor još nije potpisan.

Hamilton do 90. pobjede u karijeri

Britanski vozač Luis Hamilton, član Mercedeca, pobijedio je na današnjoj trci za Veliku nagradu Toskane u Formuli , prvoj na stazi Muđelo nadomak Firence, na kojoj se uglavnom voze samo moto trke.

Pol pozicija za Hamiltona na stazi Muđelo

Vozač Mercedesa Luis Hamilton startovaće sa pol pozicije u trci Formule 1 za Veliku nagradu Italije, koja se vozi na stazi Muđelo.

Hamilton oborio rekord u Monci

Britanski vozač Luis Hamilton startovaće sa pol pozicije na nedeljnoj trci za Veliku nagradu Italije u šampionatu Formule 1, a danas je oborio rekord staze.

Hamilton neće bojkotovati trku: To ne bi imalo efekta u SAD

Britanac Luis Hamilton rekao je da neće bojkotovati trku Formule 1 u znak protesta protiv rasizma i nemira u SAD, jer to ne bi imalo efekta u Americi.

Hamilton: Čast mi je što se moje ime spominje sa Šumaherovim

Vozač Mercedesa Luis Hamilton osjeća se zahvalno što je imao priliku oboriti rekord Mihaela Šumahera po broju pobjedničkih postolja i hvali članove tima jer su riješili probleme s gumama koje su imali sedam dana ranije na Silverstonu.

Najčitanije