Luka Kecman

Senat smijenio Luku Kecmana

BANJALUKA - Senat Univerziteta u Banjaluci, na 42. vandrednoj sjednici, održanoj danas smijenio je profesora Luku Kecmana s funkcije prorektora za materijalne i kadrovske resurse Univerziteta u Banjaluci.

Traže da se ispitaju žalbe na rad profesora Kecmana

BANJALUKA - Studentski parlament Univerziteta u Banjaluci i Unija studenata Republike Srpske pozvali su nadležne organe da što prije ispitaju žalbe studenata na rad profesora Akademije umjetnosti Luke Kecmana.

Fakulteti vape za još asistenata

BANJALUKA - Zapošljavanje novih asistenata na Univerzitetu u Banjaluci je počelo, ali je još daleko od realnih potreba fakulteta, kažu dekani i prodekani, kao i od broja od po 50 asistenata na dva javna univerziteta, koji su studenti u svojim zahtjevima iznosili.

Eho "Zlatnog viteza" odjekivaće Banjalukom

BANJALUKA - Trodnevni festival "Eho Zlatnog viteza u Republici Srpskoj" počeće sutra u gradu na Vrbasu, a tim povodom u ovom gradu će se naći i jedan od najcjenjenijih umjetnika današnjice Nikolaj Petrovič Burljajev.

Institucije zaobilaze stručnjake s fakulteta

BANJALUKA, DOBOJ - Iako univerziteti u Republici Srpskoj imaju stručan kadar, ipak ih prilikom izrade važnih projekata od javnog značaja institucije zaobilaze, požalili su se dekani i profesori.

Najčitanije