Luka Lazukić

Potvrđena kazna bivšem suprugu Nataše Bekvalac

​Viši sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je u aprilu Luka Lazukić osuđen na uslovnu kaznu od osam mjeseci zatvora sa rokom provjere od tri godine zbog porodičnog nasilja nad bivšom suprugom, pjevačicom Natašom Bekvalac u aprilu 2018. godine.

Luka Lazukić ne želi da viđa kćerku

Luka Lazukić, još uvijek zvanični suprug Nataše Bekvalac, privremeno se odrekao viđanja njihove zajedničke kćerke Katje, saznaje Kurir Stars.

Lazukić se još nije razveo od Bekvalčeve, a planira novo vjenčanje

Iako se još zvanično nije razveo od pjevačice Nataše Bekvalac, Luka Lazukić već planira svadbu sa novom djevojkom.

Luka Lazukić osuđen zbog prebijanja Nataše Bekvalac

Luka Lazukić osuđen je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu na 8 mjeseci zatvora, tri godine uslovno, zbog fizičkog nasilja nad Natašom Bekvalac.

Luka Lazukić podnio tužbu protiv dadilje

Slučaj Nataše Bekvalac i Luke Lazukića ne jenjava. Pjevačicin bivši suprug podnio je juče Trećem tužilaštvu krivičnu prijavu za lažno svjedočenje protiv dadilje Jovane Mirkalo, koja je dala iskaz u postupku koji se vodi protiv njega za porodično nasilje, saznaje Kurir.

Luku Lazukića prijavila žena iz Urgentnog centra

Nataša i Luka Lazukić juče su se sreli u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu, gdje je održano ročište po pjevačicinoj tužbi za nasilje u porodici koje se dogodilo u noći između 13 i 14. aprila.

Odbačena Lukina prijava protiv Natašinog oca

Srpska štampa prenosi da je prijava Luke Lazukića protiv bivšeg tasta, Dragoljuba Bekvalca, odbačena i protiv njega neće biti vođen postupak zbog izjava izgovorenih u emisiji "Da, možda, ne" na Javnom servisu.

Lazukić negirao nasilje nad suprugom, odbranu iznosi 20. jula

Luka Lazukić danas je na početku suđenja pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu ponovo negirao da je u aprilu tukao suprugu pjevačicu Natašu Bekvalac u njihovom zajedničkom stanu.

Počelo suđenje Lazukiću, Bekvalčeva napustila sudnicu

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu je počelo suđenje Luki Lazukiću, optuženom za porodično nasilje nad suprugom Natašom Bekvalac.

Lazukić pokreće sajt koji će otkriti sve Natašine tajne?

Nakon što je pop zvijezdu Natašu Bekvalac brutalno pretukao u aprilu ove godine, Luka Lazukić riješio je da da sve od sbee kako bi joj dodatno zagorčao život.

Najčitanije