Luka Petrović

Puljić uspješan, Petrović izgubio

Bh. teniser Luka Puljić bio je uspješan na startu kvalifikacija za ITF turnir u Prijedoru (nagradni fond 25.000 dolara), dok je šesnaestogodišnji Dražen Petrović izgubio u debitantskom meču na profesionalnom turniru.

Vukanović treba da isplati Petroviću 2.000 KM zbog širenja neistina

TREBINJE - Narodni poslanik Nebojša Vukanović treba da isplati 2.000 KM generalnom direktoru Elektroprivrede Republike Srpske (ERS) Luki Petroviću zbog širenja neistina o njemu na svom blogu, navodi se u presudi Osnovnog suda u Trebinju.

Petrović: Čeka se na dogovor Bošnjaka

BANJALUKA - Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović izjavio je večeras da Bošnjaci treba da se dogovore ko će od njih učestvovati u vlasti na zajedničkom nivou i da se može očekivati da bošnjaki korpus kaže da li želi u vlast sa pobjednicima iz srpskog i hrvatskog korpusa.

Luka Petrović: Nema poskupljenja struje za domaćinstva

"Elektroprivreda Republike Srpske" neće tražiti od Regulatorne komisije za energetiku povećanje cijene električne energije za građane Srpske, iako bi taj zahtjev bio opravdan s ekonomskog stanovišta, jer su cijene struje na slobodnom tržištu višestruko veće, kazao je u intervjuu za "Nezavisne" Luka Petrović, generalni direktor preduzeća.

Petrović preuzima dužnost v.d. generalnog direktora "Elektroprivrede"

TREBINJE - Dosadašnji gradonačelnik Trebinja Luka Petrović danas će preuzeti dužnost vršioca dužnosti generalnog direktora "Elektroprivrede Republike Srpske".

Luka Petrović se oprostio sa trebinjskim Parlamentom

TREBINJE - Luka Petrović od danas i zvanično nije više gradonačelnik Trebinja i već od sutra prelazi na mjesto direktora elektroprivrede RS, a njegovu funkciju će do izbora za gradonačelnika, koji slijede uskoro, obavljati njegov zamjenik Mirko Ćurić.

Luka Petrović predložen za direktora Elektroprivrede RS?

TREBINJE - Gradski odbor SNSD-a u Trebinju predložio je sinoć Luku Petrovića za novog direktora Elektroprivrede Republike Srpske, saznaje lokalni portal "TrebinjeLive.info" iz neimenovanih izvora.

Petrović: Opozicija ne prihvata poraz, pa izmišljaju zavrzlame

TREBINJE - Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović ocijenio je da je pobjeda kandidata koalicije SNSD-DNS-SP Željke Cvijanović za predsjednika Republike Srpske neupitna jer je osvojila oko 30.000 glasova više od protivkandidata, te da mu je žao što opozicija još nema izgrađene demokratske vrijednosti i kapacitete da prihvati volju građana.

Petrović zadovoljan: Dobar rezultat obaveza za bolji rad

TREBINJE – Luka Petrović, gradonačelnik Trebinja, koji je bio i nosilac liste za Narodnu skupštinu RS, osvojio je najviše glasova u Republici Srpskoj od svih kandidata za narodnog poslanika, što je za njega, kako kaže, dobar rezultat, ali je Dodikova pobjeda značajnija kada se zna da je u Hercegovini između njega i Ivanića hiljade glasova razlike, a Željke Cvijanović zbog toga što joj je protivkandidat bio upravo Hercegovac Vukota Govedarica

Gradonačelnik Dubrovnika unazađuje komšijske odnose

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović je izrazio uvjerenje da će građani Dubrovnika osuditi nedavno ponašanje gradonačelnika Mate Frankovića zbog otkaza koji je njegovom intervencijom dobio v.d. upravnika Umjetničke galerije u Dubrovniku Marin Ivanović, jer je došao na izložbu upriličenu povodom 70 godina od smrti trebinjskog slikara Atanasija Popovića.

Najčitanije