Lukavac

Fiat se isprevrtao više puta: Mladić poginuo u blizini kuće

LAKTAŠI, TUZLA - Dvadesetogodišnji Danijel Petreš poginuo je u nedjelju naveče, kada je sletio s puta FIAT-om u Jaružanima, kod Laktaša, dok je osamdesetjednogodišnji Abdulah Kušljugić iz Tuzle poginuo u tuzlanskom naselju Tetima, kada je sletio opel kadetom.

U izolaciji 64 rudara u Lukavcu

SARAJEVO - Grupa od 64 rudara iz površinskog kopa Rudnika lignita Šikulje u Lukavcu trenutno se nalazi u izolaciji, jer su imali kontakt s komoratom kojem je potvrđena zaraza virusom korona.

Kiša donijela probleme, voda prodrla i u kuće

LUKAVAC - Opštine Lukavac i Gračanica zahvatilo je veliko nevrijeme praćeno jakom kišom i grmljavinom. Najteže je bilo na području opštine Lukavac u naseljima Dobošnica i Gnojnici, te u Miričini, opština Gračanica, gdje je voda prodrla u stambene objekate, a uništena je i putna komunikacija.

Ubijen muškarac kod Lukavca, osumnjičeni se predao policiji

TUZLA - Jedna osoba smrtno je stradala u pucnjavi koja se juče dogodila na području Lukavca, saopšteno je iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK).

Pretresi u Lukavcu i Tuzli zbog pranja novca

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) danas su u Tuzli i Lukavcu pretresli tri lokacije koje koriste dva osumnjičena s ciljem pronalaska tragova i predmeta koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih djela carinska prevara i pranje novca, čime su oštetili budžet BiH za 784.486 KM.

Kamion se prevrnuo nakon sudara s autom, povrijeđena žena

LUKAVAC - Tridesetpetogodišnja žena povrijeđena je danas u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Tuzla-Doboj u Lukavcu, potvrđeno je Srni u Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Vozač renoa poginuo u sudaru sa kamionom kod Lukavca

LUKAVAC - Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesareći koja se nešto poslije 11 sati dogodila u mjestu Gnojnica kod Lukavca.

Na parkingu gorjelo pet automobila

TUZLA - Na parkingu u centru Lukavca gorjelo je pet automobila, rekla je portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

U Sarajevu, Lukavcu i Ilijašu vazduh vrlo nezdrav

SARAJEVO - U Sarajevu, Ilijašu i Lukavcu vazduh je jutros veoma nezdrav, podaci su stranice "Zrak.ekoakcija".

Poginuo u požaru u sušari

LU­KA­VAC - Ibra­him Ko­vačević (67) iz De­ve­ta­ka, kod Lu­kav­ca, nastra­dao je u požaru u su­ša­ri, a uzro­ci požara koji se desio na njegovom imanju još se ut­vrđuju.

Najčitanije