Lukavac

U Sarajevu, Lukavcu i Ilijašu vazduh vrlo nezdrav

SARAJEVO - U Sarajevu, Ilijašu i Lukavcu vazduh je jutros veoma nezdrav, podaci su stranice "Zrak.ekoakcija".

Poginuo u požaru u sušari

LU­KA­VAC - Ibra­him Ko­vačević (67) iz De­ve­ta­ka, kod Lu­kav­ca, nastra­dao je u požaru u su­ša­ri, a uzro­ci požara koji se desio na njegovom imanju još se ut­vrđuju.

Zapalio se kamion kod Lukavca

LUKAVAC - U blizini Lukavca danas se zapalio kamion, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK).

Poginuo vozač u slijetanju automobila u Lukavcu

TUZLA - Šezdesetdvogodinji vozač iz Lukavca poginuo je prilikom slijetanja automobila sa kolovoza u ovom gradu, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Fabrika sode u Lukavcu na meti sajber kriminalaca: S računa "skinuli" 300.000 KM

LUKAVAC - Fabrika sode Sisecam Soda iz Lukavca Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona prijavila je slučaj sajber kriminala u kojem je oštećena za značajan finansijski iznos.

Četiri osobe povrijeđene u sudaru kod Lukavca, uhapšen vozač audija

TUZLA - Četiri osobe, među kojima i četvorogodišnje dijete, povrijeđene su u sudaru dva automobila na magistralnom putu Tuzla-Doboj u mjestu Devetak kod Lukavca, rečeno je danas Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Troje povrijeđenih u slijetanju golfa

TUZLA - Tri osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi u lukavačkom naselju Poljice, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Kod Lukavca pronađen minobacački projektil zabijen u drvo

LUKAVAC - U naselju Brijesnica Donja u blizini Lukavca ekipa Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) pronašla je minobacački projektil zabijen u drvo, koji je ubrzo po pronalasku i uništen.

Uz milijardera "pala" još dvojica rukovodilaca GIKIL-a

LUKAVAC - Predsjednik Nadzornog odbora GIKIL-a Pramod Mital, član NO Radžib Daš i direktor ove kompanije Parameš Batačari uhapšeni su danas u Lukavcu.

Udes kod Lukavca, povrijeđena dva muškarca i žena

TUZLA - Muškarac i žena teško su povrijeđeni u sudaru dva vozila na regionalnom putu Lukavac-Poljice u mjestu Mosorovac, dok je jedan muškarac zadobio lakše povrede, rečeno je danas Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Najčitanije