Luksuz

Gosti iz BiH najbrojniji u luksuznim hotelima u Budvi

Najpopularnije crnogorsko ljetovalište Budva ove godine zbog pamdenije virusa korona bilježi značajan pad turista, ali ipak ima onih koji su Crnogorcima, koliko toliko spasili sezonu, a u njima prednjače gosti iz BiH.

Tržište luksuzne robe će se oporaviti tek 2022. godine

Potražnja za luksuznom robom je opala. A tako će biti najmanje do kraja ove godine. To se kaže u izveštaju CNBC i Bain&Company koji je nazvan "Bain&Company Luxury Study 2020 Spring Update". Izveštaj je objavljen u saradnji sa "Altagamma foundation".

Slavna glumica uživa u luksuzu od 200 kvadrata na obali Bosfora

Lijepa turska glumica Deniz Čakir (34), koja je slavu stekla ulogom Iffet u istoimenoj seriji, upravo doživljava vrhunac karijere tumačeći lik Merjem u serijalu “Srce mafije“, jednom od najgledanijih protekle godine u Turskoj.

Mladi iz provincije na luksuz troše kao ludi

PEKING - Trećinu prodaje kineskog tržišta luksuzne robe vrijednog 73 milijarde dolara čine mladi između 20 i 34 godine.

Luksuz samo za šačicu odabranih u BiH

BANJALUKA - Uvoz prirodnih ili kultivisanih bisera u prvih šest mjeseci ove godine je porastao, pa su tako uvezeni biseri u vrijednosti 6.911,32 KM, dok ih je u istom periodu prošle godine uvezeno u vrijednosti svega 358,84 KM, potvrđeno je u Upravi za indirektno oporezivanje BiH (UIO), ali kako se ipak radi o manjim vrijednostima, i to je dokaz da većini bh. građana luksuz nije dostupan.

Veličanstveno odmaralište u Kini pomjera granice luksuza

Prvi kineski resort sa zabavnim parkom, Atlantis Sanya, specijalno je dizajniran da dočeka svoje goste unutar nevjerovatnog okruženja na Hainan ostrvima.

Otkrivamo detalje: Banjalučani osumnjičeni da su oprali tri miliona, odao ih luksuzan život

BANJALUKA, SARAJEVO - Braća Dragiša (59) i Miodrag Brnić (54) te Zoran Malešević (50), svi iz Banjaluke, prijavljeni su Tužilaštvu BiH da su oprali 3.251.711 KM.

Biznis klasa u Boeingu 777: Gurmanska večera i TV od 32 inča

Jedna od vodećih aviokompanija na svijetu Emirates Airlines otkrila je kako izgleda prava klasa u novom Boeingu 777 gdje karte koštaju od 7.900 evra.

Savršena vila u Španiji za 16,5 miliona dolara

Samo materijali vrhunskog kvaliteta korišćeni su za konstrukciju ove nevjerovatne savremene vile po imenu Benahavis, koja ima mermerne podove, podno grejanje, klimu, zatvoreni bazen sa grejanom vodom, šarmantni kućni bioskop, lift i predivnu baštu sa automatskim sistemom navodnjavanja.

Zavirite u kuću vrijednu 250 miliona dolara

Najskuplja kuća u Sjedinjenim Američkim Državama, oglašena je na prodaju početkom godine ali još nije našla svog kupca.

Najčitanije