Lutka

Optuženi u predmetu "Lutka" Milan Mitić priznao krivicu

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH predložilo je zatvorsku kaznu od osam godina za Milana Mitića (59) koji je sporazumno priznao krivicu za krivična djela u kojima je, zajedno sa drugim licima, optužen za ubistvo, pokušaj ubistva i više pljački novca.

Novi seks trend u Evropi: Skupi bordeli sa lutkama

Ovaj bordel, koji se nalazi u Torinu, tek je otvoren, a već je popunjen rezervacijama nedjeljama unaprijed.

Lutka "Sirena" povučena sa tržišta

ISTOČNO SARAJEVO - Agencija za nadzor tržišta BiH povukla je iz prodaje lutku "Sirena" uvezenu iz Kine zbog štetnih supstanci koje mogu ugroziti zdravlje djece.

Za trinaest osuđenih u predmetu "Lutka" 100 godina zatvora

SARAJEVO - Apelaciono vijeće Suda BiH proglasilo je krivim 13 optuženih iz predmeta "Lutka" zbog organizovanog kriminala i više krivičnih djela i osudilo ih na oko 100 godina zatvora, potvrdili su iz Tužilaštva BiH.

Predmet 'Lutka': Uhapšen Anes Kurbegović

SARAJEVO - Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhapsili su Anesa Kurbegovića, nepravosnažno osuđenog na 15 godina zatvora zbog organizovanog kriminala, a za kojim je bila raspisana potjernica nakon što se nije pojavio tokom izricanje presude u premetu "Lutka".

Porodicu iz Perua teroriše ukleta lutka

PERU - Porodica iz Perua tvrdi da ih sedam godina teroriše lutka.

Simpatična dvogodišnja djevojčica održala lekciju o predrasudama

Dvogodišnja Sofija iz Klovera u Sjevernoj Karolini pobrala je simpatije korisnika interneta širom svijeta nakon što je sa majkom išla da kupi lutku.

Opasan trend - seksualne lutke u obliku djece

OSLO - Norveška policija saopštila je da je zabrinuta zbog toga što je uočila da muškarci više nego ranije naručuju iz Hong Konga seksualne lutke u obliku djece.

Najčitanije