MAkarska

Kod Makarske oštećena dva vozila iz Plenkovićeve pratnje

MAKARSKA - Dva vozila iz pratnje premijera Andreja Plenkovića, oštećena su u saobraćajnom udesu, na ulazu u Makarsku u utorak.

Odron na Jadranskoj magistrali usporio saobraćaj kod Makarske

MAKARSKA - Usljed velikih padavina došlo je do odrona zemlje i kamenja na Jadranskoj magistrali u mestu Podgora, kod Makarske.

Najniže cijene smještaja u Makarskoj u posljednjih 20 godina

Skoro 80 apratmana u Makarskoj moguće je rezvisati po cijeni do 30 evra za dvije osobe, što su najniže cijene u posljednjih 20 godina za smještaj u ovom dijelu hrvatske rivijere.

Austrijski mediji: Makarska novi "Išgl" u Evropi

BEČ - Makarska je novi "Išgl" u Evropi, prenose austrijski mediji imajući u vidu veliki broj Austrijanaca koji su se zarazili u tom hrvatskom gradu.

Osumnjičen da je tukao i silovao ženu pred djecom u Makarskoj

Hrvatska policija uhapsila je 38-godišnjeg muškarca iz Makarske zbog sumnje da je silovao i tukao suprugu. Kako je saopštilo Županijsko državno tužilaštvo u Splitu, sumnja se da je "počinio teška kaznena djela protiv polne slobode, kao i nasilja u porodici i povrede djetetovih prava".

Makarska rivijera: Samoizolacija ekser u sanduk za turizam

MAKARSKA - Iznajmljivači i ugostitelji na Makarskoj rivijeri kažu da je odluka o samoizolaciji za putnike iz BiH "posljednji ekser u mrtvački sanduk" turističke sezone. Računali su, kažu, na goste iz BiH, oni dolaze svake godine, a mnogi su sklopili i porodična prijateljstva.

Makarska s nestrpljenjem iščekuje goste iz BiH

ZAGREB, SARAJEVO - Najkasnije 25. juna ćemo otvoriti granicu s Bosnom i Hercegovinom, potvrdio je Gari Kapeli, ministar turizma Hrvatske.

Iznad Makarske niče "nebesko šetalište"

Na planini Biokovo iznad Makarske prije par mjeseci počela je izgradnja staklene platforme preko ivice litice Skywalk ili nebesko šetalište.

Gori jedan od restorana s najdužom tradicijom u Makarskoj

U toku je veliki požar restorana "Ivo" u Ulici Ante Starčevića u Makarskoj, Požar je izbio oko 18 sati.

Nestala djevojka iz BiH, posljednji put viđena u Makarskoj

Porodica Tamare Pavlović u potrazi je za ovom 24-godišnjom djevojkom iz Viteza kojoj se gubi trag u Makarskoj.

Najčitanije