MArko Đurić

Đurić: Priština sa tenkovima zapada nikada neće ući u UN, Unesko, Interpol

BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poručio je NATO zemljama, koje se "takmiče ko će više i boljeg oružja da isporuči Prištini", da je bolje da im pomognu tako što će im poslati knjige, Rezoluciju 1224 i Briselski sporazum.

Đurić: Tražili smo kaznu za Staro Gacko i druge zločine OVK

BRISEL - Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić najvio je da eskpertska delegacija Beograda sutra nastavlja razgovore sa EU posrednicima u dijalogu Beograda i Prištine.

Marko Đurić pušten na kućno liječenje

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić, poslije 11 dana pušten je iz bolnice na kućno liečenje.

Marko Đurić zaražen virusom korona

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju pozitivan je na virus korona, nezvanično saznaje B92.

Đurić: Prištini uvesti međunarodne sankcije

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić očekuje da međunarodni predstavnici primijene sankcije prema institucijama Prištine zbog štetnih recipročnih trgovinskih mjera prema robi iz Srbije.

Đurić: Priština pokazuje nervozu od mogućeg nastavka dijaloga

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić kaže da prištinska vlast pokazuje nervozu zbog mogućeg nastavka dijaloga Beograda i Prištine i da uvođenjem dodatnih taksi i raznim drugim potezima pokušava da "spriječi konstruktivnu debatu i diskusiju".

Đurić: Priština ne pušta kamione sa žitom, zahtijeva da Beograd prizna Kosovo

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić saopštio je danas da kamioni sa žitom za sve stanovnike na Kosovu i Metohiji čekaju na prelazima jer Priština zahtijeva da Beograd prizna nezavisnost samoproglašenog Kosova.

Đurić: Kurti nije ukinuo takse

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je večeras da tehnički premijer Kosova Aljbin Kurti nije ukinuo takse na robu iz centralne Srbije i da ne treba nasjedati na lažne vijesti.

Đurić o martovskom pogromu: Nećemo dozvoliti da se ponovi

BEOGRAD - Povodom 16 godina od martovskog pogroma nad Srbima i srpskim svetinjama na Kosovu i Metohiji, direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić je rekao da su Srbija i srpski narod "rešeni da ne dozvole da se nešto slično ikada ponovi".

"Kurti ne bi trebalo da vređa Srbiju - državu čiji je građanin"

BEOGRAD - Prištinski zvaničnik Aljbin Kurti ponaša se kao palikuća koji želi da zapali požar na Balkanu, izjavio je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

Najčitanije