MArko Milačić

Protiv Milačića pokrenut krivični postupak

PODGORICA - Prava Crna Gora saopštila je danas da je protiv predsjednika te partije Marka Milačića pokrenut krivični postupak.

Marko Milačić pušten na slobodu

PODGORICA - Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić pušten je na slobodu nakon što se postupajući tužilac izjasnio da u njegovim radnjama nema elemenata krivičnog djela.

Milačić priveden ispred hrama u Podgorici

PODGORICA - Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić priveden je danas u u prostorije Centra bezbjednosti Podgorica, saopšteno je iz ove stranke.

Milačić: Učesnici protesta brane Crnu Goru, Đukanović je uništava

PODGORICA - Lider opozicione stranke Prava Crna Gora Marko Milačić izjavio je danas da u Crnoj Gori vlada otvorena diktatura, ističući da učesnici protesa širom zemlje zbog usvajanja spornog Zakona o slobodi vjeorispovijesti brane i čuvaju Crnu Goru, a da je predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović uništava.

Marko Milačić na slobodi

PODGORICA - Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić pušten je iz pritvora.

Uhapšen predsjednik Prave Crne Gore na aerodromu u Podgorici

PODGORICA - Predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić, uhapšen je danas na aerodromu u Podgorici, po povratku iz Beograda.

Policija noćas došla po Marka Milačića

Predsjednik "Prave Crne Gore" Marko Milačić objavio je da je tokom noći u njegovu kuću došla interventna policija i desetak policajaca u civilu.

Milačić spektakularnim videom čestitao pravoslavnu Novu godinu

PODGORICA - Lider Prave Crne Gore i jedan od aktivnih branitelja srpskih svetinja u toj zemlji Marko Milačić spektakularnim spotom čestitao je građanima pravoslavnu Novu godinu.

Milačić i Daković opet uhapšeni

PODGORICA - Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić i njegove stranačke kolege ponovo su noćas uhapšeni, odmah po izlasku iz sudnice Prekršajnog suda u Podgorici, gdje im je suđeno zbog ometanja ili omalovažavanja službenog lica u vršenju javnih ovlaštenja.

Milačić podnio krivičnu prijavu protiv Vujovića i Nikčevićeve: "Ćeraćemo se još"

PODGORICA - Prava Crna Gora podnijela je Osnovnom državnom tužilaštvu Krivičnu prijavu protiv glumca Crnogorskog narodnog pozorišta Zorana Vujovića i protiv diplomate Mirne Nikčević, zbog krivičnog djela izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje iz člana 370 stav 1 Krivičnog zakonika Crne Gore, saopštila je "Prava Crna Gora".

Najčitanije