MAterinski dodatak

Počinje isplata dječijeg i materinskog dodatka

BIJELJINA - U Republici Srpskoj sutra će početi redovna isplata dodatka na djecu i materinskog dodatka za februar i prava na pomoć za opremu novorođenčeta i pronatalitetnu naknadu za trećerođeno i četvrtorođeno dijete, najavljeno je iz Javnog fonda za dječiju zaštitu.

Počela isplata materinskog dodatka za januar

BIJELJINA - U Republici Srpskoj danas je počela redovna isplata za januar dodatka na djecu, materinskog dodatka, prava na pomoć za opremu novorođenčeta i pronatalitetnu naknadu za trećerođeno i četvrtorođeno dijete, najavljeno je iz Javnog fonda za dječju zaštitu Srpske.

Počela isplata materinskog i dodatka na djecu

BIJELJINA - U Republici Srpskoj danas je počela decembarska isplata materinskog i dodatka na djecu, kao i prava na pomoć za opremu novorođenčeta i pravo na pronatalitetnu naknadu za treće i četvrto dijete.

Usvojen Zakon: Materinski dodatak sigurnost za sve majke

BANJALUKA - Bez obzira na raniji status, sve nezaposlene porodilje u Republici Srpskoj imaće materinski dodatak, nakon što je Narodna skupština RS u danas usvojila Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o dječjoj zaštiti.

Materinski dodatak za sve nezaposlene porodilje u RS bez obzira na raniji status

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske usvojila je Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o dječijoj zaštiti kojim se uvodi materinski dodatak u Republici Srpskoj za sve nezaposlene porodilje, bez obzira na raniji status.

Vlada Srpske utvrdila pravo na materinski dodatak za sve nezaposlene porodilje

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske utvrdila je danas Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o dječjoj zaštiti.

Sutra isplata materinskog i dječijeg dodatka

BIJELJINA - U Republici Srpskoj sutra će početi redovna isplata dodatka na djecu i materinskog dodatka za jun, a u petak, 5. jula, i isplata prava na pomoć za opremu novorođenčeta i pronatalitetnu naknadu za trećerođeno i četvrtorođeno dijete, saopšteno je iz Fonda za dječiju zaštitu Srpske.

Sutra isplata dječijeg i materinskog dodatka

BIJELJINA - U Republici Srpskoj redovna isplata dodatka na djecu i materinskog dodatka za maj počinje sutra, a u četvrtak, 6. juna, isplata prava na pomoć za opremu novorođenčeta i naknade za trećerođeno i četvrtorođeno dijete, saopšteno je iz Fonda za dječiju zaštitu Srpske.

Počinje isplata dječijeg i materinskog dodatka

BANJALUKA - U Republici Srpskoj danas počinje isplata dječijeg i materinskog dodatka za mart.

Sutra isplata dječijeg i materinskog dodatka

BIJELJINA - U Republici Srpskoj sutra će početi isplata dječijeg i materinskog dodatka za mart, a u petak, 5. aprila, naknada za pomoć za nabavku opreme novorođenčeta, kao i za trećerođeno i četvrtorođeno dijete, najavljeno je iz Javnog fonda za dječiju zaštitu Srpske.

Najčitanije