MILORAD DODIK

Dodik: Poražena bilo kakva mogućnost zajedničkog života

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je u BiH poražena bilo kakva mogućnost zajedničkog života u postojećem političkom okviru, jer jedan narod i njegovi politički poredstavnici ne razumiju da drugi u BiH ne vide ni prošlost, ni sadašnjost ni budućnost kao oni, ne vide susjede kao oni, niti razumiju da pravo na BiH imaju svi jednako.

Dodik: Nametanje Izbornog zakona neće biti prihvaćeno

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da značajan dio ljudi u Republici Srpskoj neće prihvatiti eventualno nametanje Izbornog zakona u BiH.

Dodik: Svako ko je počinio krivično djelo treba da odgovara

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik smatra da sudovi treba da rade svoj posao u slučaju hapšenja direktora Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Branislava Zeljkovića zbog nezakonitih radnji Instituta.

Dodik: Zašto hapse na Dan srpskog jedinstva

BANJALUKA - Svako ko radi javni posao i ogriješi se o zakon treba da bude procesuiran, ali nejasno je zašto su za ova hapšenja odabrali današnji dan, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, komentarišući privođenja u vezi s navodnim zloupotrebama u Institutu za javno zdravstvo RS.

Dodik: Američki ambasador mi je nudio preinačenje zatvorske kazne, otjerao sam ga s mog imanja

BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjednštva BiH, je na sjednici Narodne skupštine RS rekao da mu je bivši američki ambasador Kliford Bond nudio pomoć američke vlade da mu zatvorska kazna, koja mu je prijetila, bude zamijenjena uslovnom kaznom.

Dodik: Rekordna zaposlenost u Srpskoj

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska bilježi značajan ekonomski rast u ovoj godini, te rekordnu pokrivenost uvoza izvozom, koja je iznad 80 odsto, kao i da su očekivanja da se godina završi sa suficitom.

Dodik: Uhapsiti sve osumnjičene za ratne zločine

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da sve osumnjičene za ratne zločine treba uhapsiti i poručio da članovi Predsjedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović nisu BiH.

Finalizovan dogovor o izgradnji aerodroma Trebinje

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik ohrabren nastojanjima Srbije da se ubrza procedura izgradnje aerodroma u Trebinju jer projekat treba da bude završen 2023. godine.

Dodik zapjevao u duetu sa Bajom Malim Knindžom

Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine ponovo je uzeo mikrofon u ruke i zapjevao.

Dodik: Težiti miru, ali pamtiti stradanja

JASENOVAC - Srpski član Predsjedništva Milorad Dodik izjavio je danas u Jasenovcu da uvijek treba težiti miru, ali da se moraju pamtiti i stradanja gdje god se desila, pogotovo tamo gdje je počinjen zločin nad nedužnim ljudima, ženama i djecom.

Najčitanije