MILORAD DODIK

Dodik stigao u Brisel, razgovarao sa ambasadorima BiH u Belgiji

BRISEL - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik doputovao je večeras u Brisel.

Plenković: Jedan narod ne može drugom birati predstavnike

RIJEKA - Premijer Hrvatske Andrej Plenković komentarisao je danas susret s liderima SDA i HDZ BiH, Bakirom Izetbegovićem i Draganom Čovićem, i poručio da je cilj njegove vlade da obezbijedi dobre i prijateljske odnose sa BiH.

Članovi Predsjedništva BiH idu u Brisel

Tri člana Predsjedništva BiH boraviće sutra u Briselu, gdje će razgovarati sa visokim predstavnikom za spoljne poslove i bezbjednosnu politiku EU Džozepom Borelom.

Dodik poželio Crnoj Gori da formira vlast u mirnoj atmosferi

BIJELJINA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poželio je večeras Crnoj Gori da u demokratskoj i mirnoj atmosferi formira sve svoje institucije nakon nedavnih izbora.

Dodik: Sloboda - ključna riječ za srpski narod

BIJELJINA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je na proslavi Dana grada u Bijeljini da je sloboda ključna riječ za srpski narod koji je za nju kroz prošli vijek dao gotovo polovinu svoje populacije, ali nikada nije pristao da ima one koji će ga tlačiti, izrabljivati, mučiti i ubijati.

Dodik: Pogrešna percepcija o Srbima u SAD, važno da Tramp to zna

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je važno da se obraća američkom predsjedniku Donaldu Trampu kako bi ga obavijestio o viđenjima važnih pitanja iz ugla Republike Srpske.

Čović: Ne vidim razlog zašto se Dodik ne bi sastao s bilo kim

MOSTAR - Dragan Čović, predsjednik predsjednik HNS- a i HDZ-a BiH, nedavnu posjetu Milorada Dodika, srpskog člana Predsjeništva BiH, Zagrebu ocijenio je jako korisnom.

Evroparlamentarka HDZ-a: Dodik jedini u BiH zastupa hrvatske interese

ZAGREB - Evroparlamentarka iz HDZ-a Željana Zovko, koja podržava politiku predsjednika i premijera Hrvatske prema BiH, izjavila je da je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik jedini koji u toj zemlji zastupa hrvatske interese i koji nije ratovao protiv Hrvata.

Dodik: Informisao sam Trampa o pravoj situaciji u BiH

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je američkog predsjednika Donalda Trampa informisao u pismu o aktuelnoj situaciji u BiH, jer smatra značajnim da on i njegovi saradnici budu obaviješteni o tome na koji način se u BiH odvija situacija.

Dodik: Odgovornost koja se nameće Viškoviću - izmišljotina

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik nazvao je izmišljotinom odgovornost koja se nameće predsjedniku Vlade Srpske Radovanu Viškoviću u vezi sa ratnim zločinima, te istakao da je premijer dobar i častan čovjek i Srbin.

Najčitanije