MILORAD DODIK

Vulin i Dodik obišli porodicu Bajić u Drvaru

DRVAR - Tokom današnje posjete Drvaru ministar odbrane Aleksandar Vulin i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik posjetili su i domaćinstvo porodice Bajić u tom gradu, a majka troje djece Novka Bajić, tekstilni tehničar, biće jedna od stotinu radnika koja će dobiti zaposlenje u pogonu vranjskog "Jumka".

Dodik: Komšić je Makronu iznio lični stav

DRVAR - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je hrvatski član Predsjedništva Željko Komšić iznio privatni stav u razgovoru sa predsjednikom Francuske Emanuelom Makronom kojem je rekao da nije tačna izjava francuskog lidera da je BiH tempirana bomba zbog prijetnji od povratnika sa sirijskog ratišta.

Dodik: Do kraja godine otvaranje novog pogona "Jumka"

DRVAR - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da intenzivna rekonstrukcija objekta novog proizvodnog pogona "Jumka" u Drvaru garantuje da će do kraja godine biti otvoren i zaposliti 100 radnika.

Dodik i Vulin u Drvaru, počeo sastanak sa Runićevom

DRVAR - U Drvaru je danas počeo sastanak srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika sa načelnikom te opštine Dušicom Runić.

Dodik uputio još jednu ponudu opoziciji, oni opet odbili

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je neophodno odgovoriti na stalna kršenja Dejtonskog sporazuma, odbaciti bonska ovlaštenja i navesti da je to nezakonito, te ponudio opoziciji da izbaci sve što joj ne odgovara u Informaciji o neustavnoj transformaciji dejtonske strukture BiH i uticaju na Srpsku i napiše šta misli da je potrebno.

Nastavljena sjednica, opoziciji neprihvatljiva Dodikova ponuda

BANJALUKA - U Banjaluci je nakon pauze nastavljena posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske o Informaciji o neustavnoj transformaciji dejtonske strukture BiH i uticaju na položaj i prava Republike Srpske.

Dodik: Uvrstiti Šarovićeve i Borenovićeve primjedbe prema SNSD-u u skupštinsku platformu

BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, će zatražiti da skupština ode na pauzu od 20 minuta i da se u informaciju koju je predložila vladajuća koalicija uvrste govori i Mirka Šarovića, predsjednika SDS-a i Branislava Borenovića, predsjednika PDP-a.

Dodik: SAD su bile otvorene da daju referendum o nezavisnosti RS

BANJALUKA - SAD je 1995. bila otvorena za davanje dozvole Srbima da sprovedu referendum o nezavisnosti, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH na posebnoj sjednici Narodne skupštine RS.

Počela sjednica Senata Republike Srpske, prisutan i Dodik

BANJALUKA - U Banjaluci je počela sjednica Senata Republike Srpske, kojom predsjedava predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović.

Dodik počastvovan jer svjedoči izgradnji Koridora 10

NIŠ - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je počastvovan jer svjedoči važnom uspjehu Srbije - izgradnji Koridora 10, koji je planiran decenijama unazad, a koji je je uspjela da realizuje generacija političara na čelu sa predsjednikom zemlje Aleksandrom Vučićem.

Najčitanije