MILORAD DODIK

Dodik uručio stipendiju za školovanje mladoj glumici Biljani Čekić

BANJALUKA - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik primio je danas u Banjaluci Biljanu Čekić, djevojčicu iz Kozarske Dubice koju je region i svijet upoznao po ulozi djevojčice Dare iz filma "Dara iz Jasenovca", i njenog oca Radovana Čekića.

Dodik: Ustav je odraz želje za nezavisnom RS, donesen prije sukoba

BEOGRAD - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je prvi Ustav Republike Srpske donesen u trenutku kada u BiH još nije bilo oružanih sukoba i da je odražavao političku volju srpskog naroda i želju da ima nezavisnu Republiku Srpsku.

Dodik: Ruske vakcine na raspolaganju Srpskoj u nedjelju

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je dobijena potvrda da će Republika Srpska, tranzitom preko Srbije, dobiti 20.000 ruskih vakcina protiv virusa korona, koje će joj biti na raspolaganju u nedjelju, 28. februara.

Tegeltija počinje savjetovati Dodika

BANJALUKA – Milan Tegeltija, bivši predsjednik VSTS-a i Osnovnog suda u Banjaluci biće pravni savjetnik Milorada Dodika, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, nezvanično saznaju "Nezavisne".

Počela liturgija, zvaničnici iz RS na ustoličenju patrijarha

BEOGRAD - U Sabornoj crkvi u Beogradu počela je sveta arhijerejska liturgija na kojoj će biti ustoličen novi patrijarh srpski Porfirije.

Dodik položio vijenac u spomen-sobi u Srebrenici

SREBRENICA - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je danas u Srebrenici Spomen-sobu, gdje je položio vijenac i odao poštu nastradalim srpskim civilima i vojnicima iz ove opštine u posljednjem ratu u BiH.

Počeo sastanak Dodika i Grujičića

SREBRENICA - U Srebrenici je počeo sastanka srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika sa načelnikom opštine Mladenom Grujičićem.

Dodik: Srbi u RS doživljavaju Sretenje kao svoj nacionalni i državni praznik

BEOGRAD - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da Sretenje - Dan državnosti Srbije, Srbi u Republici Srpskoj doživljavaju kao svoj nacionalni i državni praznik.

Sastali se Dodik i Vučić: Srbija će pomoći Republici Srpskoj u vakcinaciji

BEOGRAD - Milorad Dodik prije ceremonije odlikovanja razgovarao je sa Predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Inicijativa da ulica ili ustanova u Bijeljini ponese ime Miće Mićića"

BIJELJINA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik najavio je danas inicijativu da neka od ustanova ili ulica u Bijeljini nosi ime Miće Mićića, dugogodišnjeg gradonačelnika koji je preminuo prošle godine.

Najčitanije