MIlorad Dodik

Dodik: Želimo da u Gacku uradimo mnogo više nakon izborne pobjede

GACKO - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je večeras u Gacku da je SNSD u ovom mjestu uvijek imao podršku i da bi vlasti Srpske voljele da u ovoj opštini urade mnogo više, ali da, nažalost, lokalna vlast to nije dozvolila.

Dodik: Na Manjači će biti ostvarena osma izborna pobjeda u nizu

STRIČIĆI - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas da će SNSD na Manjači nastaviti sa infrastrukturnim projektima i da će ostvariti osmu izbornu pobjedu u nizu.

Dodik za nedjelju dana u Sočiju sa Putinom

MOSKVA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik oputovaće za nedjelju dana u Soči gdje će se sastati sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Lavrov završio posjetu BiH, odletio sa banjalučkog aerodroma

BANJALUKA – Sergej Lavrov, ministar spoljnih poslova Rusije, odletio je sa banjalučkog aerodroma večeras, potvrđeno je za „Nezavisne novine“ iz aerodroma, čime je završio posjetu BiH.

Dodik: Posjeta Lavrova nema nikakve veze sa izborima

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik RS, rekao je da je velika čast što je RS mogla ugostiti ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova, te da je njegova posjeta rezultat saradnje iz prethodnog perioda.

Dodik: Rusko-srpski hram u Banjaluci povezuje vrijeme i čitave vijekove

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da rusko-srpski hram u Banjaluci povezuje vrijeme i čitave vijekove i da će njegova gradnja oplemeniti prijateljstvo naroda u Rusiji i Srpskoj.

Dodik: Premijera filma 'Zaspanka za vojnike' važna za kulturnu scenu

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u razgovoru sa glumcima filma "Zaspanka za vojnike" istakao je važnost događaja kao što je večerašnja premijera ovog ostvarenja u Banjaluci za javnu i kulturnu scenu u Republici Srpskoj.

Dodik: Ako nije mogla Jugoslavija onda ne može ni BiH

VIŠEGRAD - Kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Milorad Dodik rekao je večeras u Višegradu da je Republika Srpska država srpskog naroda i istakao da "ako nije mogla Jugoslavija onda ne može ni BiH".

U Čajniču otvoren objekat fabrike za proizvodnju bio-mase

ČAJNIČE - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovao je danas u Čajniču otvaranju objekta fabrike za proizvodnju bio-mase, vrijedan 160.000 KM, a koja je u vlasništvu Šumskog gazdinstva "Vučevica".

Povelja opštine Višegrad uručena Dodiku i Cvijanovićevoj

VIŠEGRAD - Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević danas je na svečanoj akademiji povodom krsne slave ove lokalne zajednice - Male Gospojine uručio opštinsku Povelju predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i predsjedniku Vlade Srpske Željki Cvijanović.

Najčitanije