MIlorad Dodik

Dodik o formiranju vlasti: Što se više gaca u blatu zvanom BiH, više se tone

BANJALUKA - Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da srpski predstavnici hoće da zauzmu mjesta koja im pripadaju na nivou BiH, što je propisano Ustavom BiH.

Dodik: Ne može da bude genocidna Republika Srpska, a da ne bude genocidna BiH

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je presuda prvom predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžića prilično arogantna i cinična i dio ravnanja računa među ranijim presudama Haškog tribunala.

Dodik: Izetbegović sada namjerno opstruiše formiranje vlasti

BIJELJINA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da SDA i njen lider Bakir Izetbegović sada namjerno opstruišu formiranje vlasti na nivou BiH, te da ovakvim ponašanjem bošnjački političari dovode sebe u poziciju da gotovo nijedna od institucija neće funkcionisati.

Dodik: Odlaganje nuklearnog otpada razmatraće i Predsjedništvo BiH

BIJELJINA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da mu je drago što je Hrvatska napokon dala dozvolu za gradnju mosta na rijeci Savi kod Gradiške, navodeći da je to problem manje koji opterećuje odnose sa ovom zemljom.

Vučić: Zahvalnost narodu Srpske i Dodiku što su uvijek uz Srbiju

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je predsjedavajućem Predsjedništava BiH Miloradu Dodiku i narodu Republike Srpske što su uvijek i na svaki način uz Srbiju i poručio da prijateljima u BiH takođe želi punu stabilnost i mnogo dobrih rezultata u međusobnoj saradnji.

Dodik: U kontinuitetu rješavamo probleme običnih ljudi u RS

BEOGRAD - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da je saradnja Republike Srpske i Srbije najbolja i najkonkretnija u posljednjih nekoliko godina.

Vučić: Oko Vidovdana počinju radovi na autoputu od Kuzmina do Sremske Rače

BEOGRAD - U drugoj polovini juna, oko Vidovdana, počeće radovi na autoputu Beograd - Bijeljina - Sarajevo, od Kuzmina do Sremske Rače, najavio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

U toku sastanak Dodika i Vučića

BEOGRAD - Sastanak predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem počeo je danas u zgradi Predsjedništva u Beogradu.

Dodik: Srbi ne vjeruju Haškom sudu

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je, uoči izricanja drugostepene presude u Hagu bivšem predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću, da je moguće da pobijedi "neka pravda", ali da je odavno, kao i srpski narod, prestao da vjeruje u ispravnost tog suda koji svojim odlukama nije dao osnovu za pomirenje u BiH.

Dodik sa Vučićem o infrastrukturnim projektima i aktuelnim događajima

BEOGRAD - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će na današnjem sastanku s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu biti reči o aktuelnim događajima, kao i infrastrukturnim i strateškim projektima, prije svega autoputu Beograd - Bijeljina.

Najčitanije