MIlorad Dodik

Dodik: Saradnja sa kineskim partnerima jača privredu u Srpskoj

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras Srni da Republici Srpskoj veoma godi plodna saradnja sa Kinom u svim oblastima, zahvaljujući kojoj je privreda u Srpskoj stabilnija i jača.

Dodik: Ne znam zašto bošnjaci čekaju sa imenovanjem predsjedavajućeg SM

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras da ne zna zašto su Bošnjaci odlučili da se sačeka sa imenovanjem kandidata za predsjedavajućeg Savjeta ministara, navodeći da je bez konsenzusa ovo pitanje teško riješiti i da se zbog toga mora sačekati.

Dodik sa Ivancovim: Unaprijediti odnose BiH i Rusije

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je u kabinetu srpskog člana Predsjedništva BiH u Sarajevu sa ambasadorom Ruske Federacije u BiH Petrom Ivancovim.

Obralija: Direkcija mora da obezbjeđuje predsjedavajućeg Predsjedništva BiH

SARAJEVO - Zamjenik predsjednika Nezavisnog odbora Parlamentarne skupštine BiH Enes Obralija izrazio je uvjerenje da će se kapaciteti Direkcije za koordinaciju policijskih tijela najkasnije do kraja godine staviti u funkciju obezbjeđenja predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Počeo sastanak sa rukovodstvom Direkcije o Dodikovom obezbjeđenju

SARAJEVO - Članovi Nezavisnog odbora Parlamentarne skupštine BiH i rukovodstvo Direkcije za koordinaciju policijskih tijela počeli su u Sarajevu sastanak o iznalaženju rješenja o načinu obezbjeđenja predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku?

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da na današnjem sastanku sa zamjenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo riječi o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta.

Kusturica: BiH je u sigurnim rukama Milorada Dodika

BEOGRAD/MOSKVA - Proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica rekao je povodom najave aktiviranja MAP-a i prijetnji "uvlačenja" BiH u NATO da je BiH u sigurnim rukama predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, koji ima namjeru da štiti svaki centimetar Republike Srpske i da brani principijelne odluke Srba donijete u Narodnoj skupštini Srpske o vojnoj neutralnosti.

Sutra o Dodikovom obezbjeđenju

SARAJEVO - Članovi Nezavisnog odbora Parlamentarne skupštine BiH sutra će u Sarajevu razgovarati sa rukovodstvom Direkcije za koordinaciju policijskih tijela o iznalaženju rješenja o načinu obezbjeđenja predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, izjavio je Srni zamjenik predsjednika ovog odbora Enes Obralija.

Dodik: BiH zakazala po pitanju migrantske krize

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik smatra da je BiH potpuno zakazala kada je u pitanju migrantska kriza i da nema mehanizam za borbu protiv toga.

Dodik: Prislušni uređaji očigledno zakazali

BANJA LUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Dragan Mektić nije prisustvovao sastanku koji je imao sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom, pa ne zna da li i sada daje izjave prema instrukcijama obavještajne službe, kako to radi godinama, a kojoj su prislušni uređaji očigledno zakazali.

Najčitanije