MTV

Ledi Gaga nedodirljiva u svijetu muzike

Pop pjevačica Ledi Gaga je dominirala u neobičnoj godini za dodjelu "MTV Video Music Awards" (MTV VMA), osvojivši pet nagrada.

Najviše MTV nominacija za Arianu Grande i Ledi Gagu

Pop pjevačice Ariana Grande i Ledi Gaga ostvarile su najveći broj MTV nominacija za nagrade koje se dodjeljuju za najbolje muzičke spotove. Dvije pjevačice stekle su po devet nominacija u brojnim kategorijama, a dodjela ovih prestižnih nagrada planirana je za idući mjesec.

Lijam Galager rok ikona, debakl Arijane Grande na dodjeli MTV nagrada

Dodjela muzičkih nagrada MTV EMA za 2019. godinu održana je proteklog vikenda u Španiji u Sevilji, gdje su se okupili vodeći muzički umjetnici današnjice. Dodjela ovih nagrada se smatra najvećim muzičkim događajem na Starom kontinentu, a noć će biti upamćena po pjevačici Arijani Grande, koja je predvodila ovogodišnje takmičenje sa sedam nominacija, ali nije uspjela da osvoji nijednu nagradu, što se nikada dosad nije desilo u istoriji ovog takmičenja.

"Osvetnici" i "Igra prijestola" dominiraju u nominacijama za MTV nagrade

SANTA MONIKA - Dodjela MTV filmskih i televizijskih nagrada biće održana večeras s početkom u 21 čas u Santa Moniki u SAD. Gledaoci u Evropi će moći da pogledaju ovaj spektakl dan kasnije, odnosno sutra u ranim jutarnjim časovima.

Zahari Levi vodi dodjelu MTV nagrada

Slavni holivudski glumac Zahari Levi biće voditelj ovogodišnje dodjele MTV filmskih i televizijskih nagrada, koja će se održati 17. juna u Los Anđelesu.

MTV nagrade se vraćaju u Njujork

Poslije godinu dana provedenih u Kaliforniji, MT) Video muzičke nagrade vraćaju se na istočnu obalu Amerike u Njujork.

Neki novi klinci vladaće top-listama

Muzički stručnjaci poznatog kanala MTV napravili su listu novih izvođača koji će ove godine ostaviti značajan trag na svjetskoj sceni.

Rita Ora na dodjeli MTV nagrada u bade mantilu

Pjevačica Rita Ora bila je domaćica dodjele MTV nagrada u Londonu, a crvenim tepihom prošetala se ni manje ni više nego u bade mantilu. Doduše, ispod je imala veš, a kosu je uvila u peškir. Spektakl i nastup niko se spori, ali koliko je ovakvo odijevanje primjereno?

Bend "Ničim izazvan" dobitnik nagrade "MTV Best Adria Act"

Bend "Ničim izazvan" iz Vrbasa dobitnik je "MTV Best Adria Act" nagrade, dok je kanadska pop zvijezda Šon Mendez pobjednik večeri s obzirom da je pobijedio u tri kategorije na godišnjoj dodjeli MTV evropskih muzičkih nagrada u Londonu.

U2 dobitnici nagrade "MTV Global Icon"

Irski rok sastav U2 ovogodišnji je dobitnik prestižnog priznanja "MTV Global Icon"”, koje će im biti uručeno na predstojećoj 2017 MTV EMA dodjeli u Londonu, 12. novembra.

Najčitanije