MUP

Banjalučanin osumnjičen za ucjenu eksplicitnim fotografijama

BANJALUKA - Banjalučka policija juče je uhapsila osobu E.B. zbog osnovane sumnje da je nedozvoljeno pristupala nalozima na društvenim mrežama, sa njih preuzimala i objavljivala eksplicitni privatni sadržaj te prijetila oštećenom, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Nešić odbio dati izjavu MUP-u RS

BANJALUKA - Nenad Nešić, predsjednik DNS-a i bivši direktor JP "Putevi Republike Srpske", odazvao se pozivu MUP-a Republike Srpske, međutim odbio je dati izjavu u vezi s krivičnim djelima za koja ga terete, a to su zloupotreba službenog položaja i neizvršenje sudske odluke.

U sat vremena dva udesa u Tuzli, policajka povrijeđena na uviđaju

TUZLA - U Tuzli su u petak dvije žene povrijeđene u saobraćajnim nezgodama od kojih je jedna pješakinja, a druga policajka.

Dodik: Policajci Srpske uspijevaju da naše snove pretvore u stvarnost

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da je nova generacija policajaca dokaz Republike Srpske da može, pored svih izazova, da se posveti školovanju policije kojoj narod u Srpskoj najviše vjeruje.

Na Jahorini realizovana vježba spasavanja skijaša iz gondole

Pripadnici Gorske službe spasavanja (GSS) Republike Srpske Stanica "Jahorina" i Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srpske danas su na Jahorini uspješno realizovali vježbu spasavanja skijaša zarobljenih na gondoli.

U Bihaću izbilo više požara, sumnja se na migrante

BIHAĆ - Građani Bihaća su uznemireni jer je izbilo više požara, a policija ne isključuje mogućnost da su podmetnuti.

MUP USK upozorava: Građani meta sajberprevaranata

BIHAĆ - Ministarstvo unutrašnjih poslova USK putem saopštenja za javnost upozorilo je građane da je u proteklom periodu zaprimilo više prijava krivičnog djela prevara izvršenog preko društvenih mreža.

Raspisane potjernice za Živkovićem i Korićem zbog ubistva

SARAJEVO - Za Aleksandrom Živkovićem (31) i Safetom Korićem (38) MUP Kantona Sarajevo raspisao je potjernice zbog ubistva koje se desilo 2015. godine.

Policajci na konjima prodefilovali Banjalukom

BANJALUKA - Pripadnici Jedinice žandarmerije - konjica MUP-a RS danas su prodefilovali ulicama grada na Vrbasu.

Hapšenje u Stanarima nakon međunarodne istrage

Lice čiji su inicijali R.P. iz Stanara lišeno je slobode u međunarodnoj policijskoj istrazi zbog sumnje da je izvršio krivična djela izrada i unošenje kompjuterskih virusa i pranje novca.

Najčitanije