MUP

Uhapšen inspektor MUP-a RS

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su danas na području Rudog S.I. (52), državljanina BiH, nakon što su u njegovom automobilu pronašli veću količinu vojnog oružja, municije i eksplozivnih sredstava.

Despoti, helikopteri, gliseri - odlična usklađenost u službi Srpske

FOČA - Više jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Ministarstva pravde Republike Srpske, uz podršku Helikopterskog servisa, vatrogasaca i Hitne pomoći, uspješno su danas u Foči izvele združenu taktičko-pokaznu vježbu, pokazavši na taj način visok stepen obučenosti i spremnosti da djeluju u kriznim situacijama.

Uhapšen zbog sumnje da je pasatom usmrtio ženu i pobjegao

TUZLA - S.Dž. (23), nastanjen na području opštine Živinice, uhapšen je u Orašju zbog sumnje da je pobjegao sa mjesta saobraćajne nesreće kod Živinica u kojoj je usljed povreda preminula žena pješak R.Dž. (54), saopšteno je danas iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

Iz saobraćaja isključeno 19 neispravnih autobusa

SARAJEVO - Policija Srednjobosanskog kantona isključila je iz saobraćaja za samo tri dana 19 autobusa javnog prevoza jer je utvrđeno da su tehnički neispravni.

Vježba "Brzi odgovor 19" i u Banjaluci, učestvovali pripadnici MUP-a RS

BANJALUKA - Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice i Jedinice Žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske učestvovali su danas u vježbi EUFOR-a "Brzi odgovor 19", koja se održala na teritoriji grada Banjaluka i opštine Laktaši.

Žalba odbačena, MUP-u dolijeću tri helikoptera

BANJALUKA - Nastavljen je postupak javne nabavke tri helikoptera sa pripadajućom opremom, rezervnim dijelovima i alatom za potrebe Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske.

Migrant pronađen mrtav u napuštenoj kući

CAZIN - Tijelo migranta u mlađoj životnoj dobi pronađeno je danas u ranim jutarnjim satima u jednoj napuštenoj kući u naselju Osmanagići, nadomak Cazina, potvrdio je portparol MUP-a USK Ale Šiljdedić.

Stefanović i Lukač o saradnji policija Srbije i RS

BEOGRAD - Potpredsjednik vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganom Lukačem o daljim koracima u saradnji policija Srbije i RS.

Povjerovao da će dobiti nagradu pa ostao bez novca

BIHAĆ - Odjel kriminalističke policije MUP-a USK, pod nadzorom Tužilaštva USK provodi istragu protiv nepoznatog počinioca ili više njih zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo računalne prevare.

Žalba stopirala nabavku tri helikoptera za MUP RS

BANJALUKA - Otvaranje ponuda, u predmetu javne nabavke tri helikoptera za potrebe Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, odgođeno je, potvrđeno je iz MUP-a.

Najčitanije