MUP

Presretač ga "ulovio" na 266 km/h

BANJALUKA, GRADIŠKA - Brzina od 266 kilometara na čas kojom se kretao motociklista na magistralnom putu Banjaluka - Gradiška najveća je koju su evidentirali presretači u Republici Srpskoj u prošloj godini.

MUP-u Srpske 10 uređaja za detekciju droge u organizmu vozača

BANJALUKA - Predstavnici Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske uručili su danas Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srpske 10 najsavremenijih uređaja za detekciju droge i psihoaktivnih lijekova u organizmu vozača i drugih učesnika u saobraćaju.

MUP-u Srpske isporučena još tri "Despota"

BIJELJINA - Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) isporučila je Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske još tri specijalizovana oklopna vozila "Despot", rekao je Srni generalni direktor TRB-a Slavenko Ristić.

Češljaju registar pedofila prije zapošljavanja

BANJALUKA - Na adresu MUP-a RS pristižu brojni zahtjevi za provjeru u registru pedofila, kandidata koji konkurišu za prijem u radni odnos, a zahtjevi su upućeni iz organizacija, ustanova, institucija i udruženja koji ostvaruju neposredan kontakt sa djecom, potvrdili su u ovom ministarstvu.

U planu veće plate za policiju u USK

BIHAĆ - Ministarstvo unutrašnjih poslova USK će u ovoj godini uložiti značajna sredstva u opremanje policije i nabavku neophodnih sredstava za rad, a planira se i povećanje plata za sve policijske službenike.

MUP RS: Dan Republike proslaviti u miru i dostojanstveno

BANJALUKA - Predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske su, povodom predstojećeg obilježavanja 9. januara, pozvali sve građane Srpske da dođu u Banjaluku i Dan Republike proslave u miru i dostojanstveno.

MUP RS pojačao mjere bezbjednosti povodom praznika

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske sprovodi pojačane mjere bezbjednosti da bi građani Srpske novogodišnje i božićne praznike i 9. januar - Dan Republike proveli mirno i dostojanstveno.

Žandarmerija izvela pokaznu vježbu u Zalužanima

BANJALUKA - U Centru za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) RS u Zalužanima, kod Banjaluke, danas su uručena uvjerenja prvoj grupi od 40 polaznika obuke za policijske službenike Jedinice žandarmerije.

MUP Srbije traga za silovateljem: Slučaj povezan s nestankom Monike?

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije intenzivno tragaju za muškarcem sa fotografije zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično djelo otmice.

Lukač: Ne dolazi u obzir nikakva priča o ukidanju Policije RS

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je da je Policija Srpske definisana Dejtonskim mirovnim sporazumom i da su njena ovlaštenja jasna - ona je čuvar Republike Srpske, njenih građana i institucija.

Najčitanije