MUP RS

Nestanak više od 100 osoba u Srpskoj godinama misterija

BANJALUKA, GRADIŠKA - U rubrici "Nestala lica" na sajtu MUP-a Srpske nalaze se podaci o više od stotinu osoba, a za nekima od njih traga se i duže od dvije i po decenije.

MUP RS i SIPA ponovo u akciji, uhapšeno 19 osoba

BANJALUKA - Na području Banjaluke, Gradiške, Bijeljine, Doboja i Novog Grada uhapšeno je 19 osoba zbog osnova sumnje da su izvršili krivična djela organizovani kriminal, neovlašteni promet opojnih droga, neovlašten promet oružja i vojne opreme i krivično djelo krijumčarenje ljudi.

Za tri dana iz saobraćaja isključeno 955 pijanih vozača

BANJALUKA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske evidentirali su u trodnevnoj akciji kontrole vozača pod dejstvom alkohola, droga ili psihoaktivnih lijekova 1.899 prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Pojačane kontrole vozača u Srpskoj na drogu, alkohol i lijekove

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) sprovodiće 3, 4. i 5. decembra, na putevima Republike Srpske, akciju kontrole vozača pod dejstvom alkohola, droga ili psihoaktivnih lijekova, sa ciljem poboljšanja stanja bezbjednosti u saobraćaju.

Sve više pijanih i drogiranih vozača u RS

BANJALUKA - U prvih deset mjeseci ove godine pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske iz saobraćaja su isključili 18.903 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i 991 vozača koji je bio pod dejstvom opojnih droga ili psihoaktivnih lijekova.

Dodik: MUP RS je garant mira i stabilnosti Srpske

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je ministru unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganu Lukaču, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) krsnu slavu - Svetog arhangela Mihaila, sa željom da i u budućnosti nastave profesionalno i uspješno da izvršavaju veoma teške i zahtjevne poslove.

Košarac posjetio kompaniju Ruski helikopteri u Kazanju

KAZANJ - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac tokom zvanične posjete Ruskoj Federaciji obišao je kompaniju "Ruski helikopteri" u Kazanju.

Avion EUFOR-a motrio vježbu MUP-a RS

ISTOČNO SARAJEVO - Taktičko-pokaznu vježbu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koja je u petak održana na dvije lokacije, odnosno u Donjim Baraćima, kod Mrkonjić Grada, i na Jahorini, na ovoj olimpijskoj planini je nadgledao avion EUFOR-a, što, ističu iz MUP-a RS, nije najavljeno.

Za 24 sata 321 prekršaj u Banjaluci

BANJALUKA - Novi stacionarni radarski sistem na području grada Banjaluke, koji je juče pušten u rad na devet lokacija, za 24 časa rada evidentirao je 321 prekršaj, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske.

Uhapšen u Banjaluci po Interpolovoj potjernici, pala i tri policajca MUP-a RS

BANJALUKA - M.B. iz Cetinja, koga potražuje Interpol, i policijski službenik M.M. iz Banjaluke uhapšeni su juče u Banjaluci, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Najčitanije