MUP RS

Ćulum: MUP RS će učiniti sve da pomogne da se Gačić uhvati

BANJALUKA - Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum izjavio je danas Srni da će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske učiniti sve što budu mogli kako bi Federalnoj upravi policije pomogli u pronalaženju i hapšenju Edina Gačića, osumnjičenog za dvostruko ubistvo.

Lukač: Nije bilo prekomjerne sile prilikom okupljanja na Trgu Krajine

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske podnijelo je izvještaje tužilaštvu koje će dalje da ocijeni sve dokaze u vezi sa dešavanjima na Trgu Krajine u Banjaluci u decembru, rekao je resorni ministar Dragan Lukač.

Lukač smijenio Ilića, Kostreševića, Luburu, Jevđenića...

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač donio je danas rješenje o kadrovskim promjenama na rukovodnim pozicijama u više osnovnih organizacionih jedinica u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srpske.

MUP apeluje: Dan Republike proslaviti dostojanstveno i u miru

BANJALUKA - Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske pozvali su građane da 9. januar - Dan Republike proslave dostojanstveno i u miru, kao i da dođu u Banjaluku na svečano obilježavanje ovog praznika.

MUP RS: Dan Republike proslaviti dostojanstveno i u miru

BANJALUKA - Iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske pozvali su građane da 9. januar - Dan Republike proslave dostojanstveno i u miru, kao i da dođu u Banjaluku na svečano obilježavanje ovog praznika.

Podnesen izvještaj protiv četiri lica, među njima i Davor Dragičević

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka dostavili su Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv četiri lica zbog sumnje da su izvršila krivična djela ugrožavanje sigurnosti i ugrožavanje sigurnosti u vezi sa podstrekavanjem, saopšteno je iz ove uprave.

MUP RS: Mediji i pojedinci da prestanu da manipulišu informacijama i fotografijama

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske apelovalo je da pojedinci i mediji prestanu da manipulišu informacijama i različitim fotografijama sa ciljem podizanja tenzija i pogoršanja stanja bezbjednosti na području Republike Srpske.

Uhapšeni zbog napada na policajce: Branio sam dječaka

​BANJALUKA - Brane Milošević, koji se sumnjiči da je na protestima na Trgu Krajine 25. decembra udario policajca, rekao je da je branio dječaka koji je napadnut.

Policija do sada pronašla 4.400 migranata

BANJALUKA - Na sjednici Proširenog kolegijuma ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske ocijenjeno je da je stanje bezbjednosti na području Republike Srpske zadovoljavajuće, te konstatovano da su policijski službenici do sada pronašli oko 4.400 migranata koji su ilegalno prešli granicu BiH.

Policija dobila 15 kombija za efikasniju borbu protiv migrantske krize

​BANJALUKA - Specijalna antiteroristička agencija i Jedinica za podršku Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske dobile su danas 15 kombija kako bi bili pojačani njihovi kapaciteti u borbi protiv migrantske krize.

Najčitanije