MUP RS

Jedna osoba prekršila mjeru kućne izolacije

​Prema izvještaju Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, u protekla 24 časa mjeru kućne izolacije prekršila je jedna osoba.

U RS 51 osoba nije poštovala zabranu kretanja, jedno prekršilo izolaciju

BANJALUKA – Pedeset jedan građanin u Republici Srpskoj sankcionisan je u protekla 24 časa zbog nepoštivanja mjere zabrane kretanja osobama starijim od 65 godina, te kretanja svih osoba od 20 do 5 sati.

Kažnjeno 46 osoba zbog nepoštivanja zabrane kretanja, dvoje prekršilo izolaciju

BANJALUKA – Četrdeset šest građana Republike Srpske sankcionisano je u protekla 24 časa zbog nepoštivanja mjere zabrane kretanja osobama starijim od 65 godina, te kretanja svih osoba od 20 do 5 sati.

Stigla pomoć za petočlanu porodicu Gašić

​NOVI GRAD - Pripadnici Jedinice žandarmerije MUP-a Republike Srpske danas su uručili pomoć petočlanoj porodici Gačić iz sela Bušević, kod Novog Grada.

53 osobe u RS prekršile mjeru zabrane kretanja

BANJALUKA – U Republici Srpskoj su u protekla 24 časa sankcionisane 53 osobe koje nisu poštovale mjeru zabrane kretanja koja se odnosi na starije od 65 godina kao i zabranu kretanja svim osobama od 20 do pet časova.

Obilježen Dan policije Republike Srpske

BANJALUKA - Dan policije Republike Srpske, 4. april, obilježen je danas služenjem parastosa stradalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u krugu najužeg rukovodstva MUP-a Banjaluci, navodi se iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS

Čubrilović: MUP i policija RS garant mira i bezbjednosti

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović u čestitki povodom 4. aprila, Dana policije Srpske, izrazio je ponos što Srpska danas ima jaku, stabilnu, savremenu, profesionalnu i veoma organizovanu policijsku strukturu koja je temelj daljeg razvoja i izgradnje Republike i zaštite prava, bezbjednosti i imovine svih građana.

Cvijanović: MUP garancija za bezbjednost građana i stabilnost RS

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović je u čestitki povodom Dana policije Srpske istakla da Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) predstavlja garanciju građanima Republike da će živjeti mirnije i bezbjednije, a da će Republika Srpska uživati stabilnost koju zaslužuje.

Dan policije RS: Otac i dva sina ponosno nose uniforme

DOBOJ - Dok su u civilu, oni su kao i svaka druga porodica, ali kada obuku uniforme, Pero Vrhovac (53) i njegovi sinovi Nemanja (25) i Stefan (23) iz Doboja su ponosni pripadnici tri organizacione jedinice MUP-a RS.

"Pozitivan revizorski izvještaj MUP-a RS za 2019. godinu"

BANJALUKA - Glavna služba za reviziju javnog sektora provela je finansijsku reviziju Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske za 2019. godinu i dala pozitivno mišljenje, saznaje Srna.

Najčitanije