MUP RS

Od 10. decembra pojačane kontrole saobraćaja u Srpskoj

BANJALUKA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske će od ponedjeljka, 10. decembra, vršiti pojačane kontrole saobraćaja na području cijele Republike Srpske, sa posebnim akcentom na brzinu i prisustvo alkohola, opojnih droga ili lijekova u organizmu učesnika u saobraćaju, a s ciljem smanjenja broja saobraćajnih nezgoda.

Dodika će čuvati pripadnici MUP-a Srpske

BANJALUKA - Srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika obezbjeđivaće pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske koji se u njegovom ličnom obezbjeđenju nalaze više od deceniju, a ostalo je još samo da bude riješen njihov profesionalni status, odnosno gdje će biti zaposleni, piše "Glas Srpske".

Uklonjen jedan, postavljen drugi radar u Zelenom viru

BANJALUKA - Stacionarni radar koji je bio postavljen u Zelenom viru na magistralnom putu Banjaluka-Kotor Varoš je uklonjen, jer je istekao ugovor MUP-a sa firmom čiji je bio radar, a MUP je ove sedmice na istu lokaciju postavio svoj postojeći stacionarni radar koji će biti u funkciji ubuduće na ovom mjestu i evidentirati prekoračenja brzine, rečeno je Srni u MUP-u Republike Srpske.

Pena: Legitiman zahtjev Dodika da ga štiti policija Srpske

SARAJEVO - Saradnja svih bezbjednosnih agencija u BiH mora da postoji da bi bio čuvan predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, ali što se tiče fizičkog obezbjeđenja, nema nikakvih problema da ga čuva Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske, smatra bivši zamjenik direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Uroš Pena.

U Banjaluci održan koncert policijskog orkestra

BANJALUKA - U Banjaluci je večeras održan koncert policijskog orkestra Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske u okviru obilježavanje krsne slave MUP-a - Svetog arhangela Mihaila.

MUP RS obilježava krsnu slavu

BANJALUKA - Služenjem parastosa poginulim pripadnicima MUP-a Republike Srpske i polaganjem vijenaca na centralno spomen obilježje počelo je obilježavanje krene slave MUP-a Republike Srpske Svetog arhangela Mihaila

Čubrilović uputio čestitke povodom Krsne slave MUP RS

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas ministru unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganu Lukaču, direktoru Policije Republike Srpske Darku Ćulumu i svim pripadnicima policije Krsnu slavu MUP, Svetog Arhangela Mihaila – Aranđelovdan.

Sindikat policajaca predao peticiju Vladi RS, traže povećanje plate

BANJALUKA - Sindikat radnika unutrašnjih poslova Republike Srpke predao je danas peticiju sa više od 5.000 potpisa Vladi RS, u kojoj traže povećanje plate za 35 odsto policijskim službenicima po osnovu prirode posla i otežanih uslova rada.

MUP RS: Pronađen ukradeni Range Rover, uhapšene tri osobe

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo juče su, na osnovu operativnih informacija Državne agencije za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine (SIPA), da se na području Sokoca kreće automobil range rover, te da postoji sumnja da se radi o otuđenom vozilu, izvršili blokadu i tom prilikom je na lokalitetu Gluhovina, opština Rogatica uočeno navedeno vozilo, a u blizini vozila zatečene osobe S.D. (1988) iz Istočne Ilidže, R.B. (1967) iz Sokoca i Z.J (1964) iz Rogatice.

Policijski kombi MUP-a RS sletio s magistralnog puta kod Viteza

VITEZ - Na magistralnom putu M-5 u Vitezu večeras se dogodila saobraćajna nesreća kada je policijski kombi Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sletio s ceste.

Najčitanije