MUP RS

Za 24 sata 321 prekršaj u Banjaluci

BANJALUKA - Novi stacionarni radarski sistem na području grada Banjaluke, koji je juče pušten u rad na devet lokacija, za 24 časa rada evidentirao je 321 prekršaj, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske.

Uhapšen u Banjaluci po Interpolovoj potjernici, pala i tri policajca MUP-a RS

BANJALUKA - M.B. iz Cetinja, koga potražuje Interpol, i policijski službenik M.M. iz Banjaluke uhapšeni su juče u Banjaluci, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Pušten u rad sistem koji detektuje nevezanje pojasa i upotrebu telefona

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske pustilo je zvanično u rad pametni sistem za detekciju i obavještenje o korištenju sigurnosnog pojasa i mobilnog telefona, koji je instaliran u naselju Lazarevo, u Bulevaru srpske vojske.

MUP RS: Zabrana prevoza eksplozivnih materija

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske je zabranilo prevoz eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na području Srpske od 30. aprila od 00.00 časova do ponoći 3. maja, saopšteno je iz Ministarstva.

Zatečeno 12 ljudi na privatnoj zabavi u Novoj Topoli

GRADIŠKA – Dvanaest osoba zatečeno je protekle subote na proslavi u privatnoj kući u mjestu Nova Topola, što nije u skladu sa Zaključkom Republičkog štaba za vandredne situacije s ciljem suzbijanja virusa korona, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Zajednička akcija MUP-a Srbije i RS: Zaplijenjene automatske puške i bombe

BEOGRAD - Policija je uhapsila Đ. G. (56) iz Sremske Rače zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a zaplenjene su i automatske puške i bombe.

Korona ispisala više od 6.000 kazni

BANJALUKA - Pripadnici MUP-a RS napisali su od 20. marta do 15. novembra 6.040 prekršajnih kazni zbog kršenja zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije zbog pandemije virusa korona.

Na teritoriji RS za vikend rade lokacije za izdavanje dokumenata

BANJALUKA - Na teritoriji Republike Srpske danas i sutra radiće lokacije za izdavanje ličnih dokumenata, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srpske.

MUP-u Srpske uručena četiri terenska vozila Despot

BANJALUKA - Predstavnici Tehničkog remonta Bratunac danas su u Centru za obuku u Zalužanima kod Banjaluke uručili Ministarstvu unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske četiri nova oklopna multifunkcionalna terenska vozila "despot".

Banjalučanin osumnjičen za ucjenu eksplicitnim fotografijama

BANJALUKA - Banjalučka policija juče je uhapsila osobu E.B. zbog osnovane sumnje da je nedozvoljeno pristupala nalozima na društvenim mrežama, sa njih preuzimala i objavljivala eksplicitni privatni sadržaj te prijetila oštećenom, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Najčitanije