MUP RS

Istražioci MUP RS "češljaju" Fond zdravstvenog osiguranja

BANJALUKA - MUP Republike Srpske detaljno provJerava tendersku dokumentaciju kako bi utvrdili da li je prekršen zakon u višemilionskom međunarodnom tenderu Fonda zdravstvenog osiguranja oko nabavke Integrisanog zdravstvenog informacionog sistema RS (IZIS), saznaje “Blic”.

Savjet ministara tražiće informaciju o nabavci oružja za MUP Srpske

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Denis Zvizdić rekao je danas da će Savjet zatražiti od nadležnih institucija informacije o nabavci oružja za MUP Republike Srpske i da li je to u skladu sa standardima kada je riječ o naoružavanju i nabavci oružja za BiH.

Lukač: Radari i kamere važni za bezbjednost na putevima, ali i za istrage

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je da je nabavka nadzornih kamera i radara, kojima će biti pokrivena Srpska, izuzetno značajan projekat zbog evidentiranja svih vrsta prekršaja, ali i istrage svih vrsta krivičnih djela.

MUP RS: Institucije BiH dale dozvolu za uvoz oružja za policiju RS

BANJA LUKA – Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) tvrde da je Direkcija za promet naoružanja i vojne opreme RS, u postupku nabavke vatrenog oružja za opremanje MUP RS, pribavila sve potrebne saglasnosti koje izdaju nadležne institucije BiH za uvoz naoružanja.

Dodik: Kupićemo 2.500 pušaka, nemamo šta da krijemo

ISTOČNO SARAJEVO - Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/Republike Srpske, putem Republičke direkcije za promet naoružanja i vojne opreme, kupiće 2.500 pušaka za pripadnike ovog ministarstva jer je to njegovo legitimno pravo, izjavio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u Istočnom Sarajevu.

MUP RS nema saznanja da je osumnjičeni za pokušaj napada u Gracu isporučen BiH

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske ne raspolaže saznanjima da je Austrija isporučila BiH Emira H. (26), rekla je portparol MUP-a Srpske Danica Gnjatović.

Goran Balaban komandant Specijalne antiterorističke jedinice MUP RS

BANJALUKA - Goran Balaban imenovan je za komandanta Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske, saznaje Srna.

Ribić se povukao sa mjesta komandanta SAJ MUP-a RS

BANJALUKA - Dragan Ribić povukao se sa mjesta komandanta Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske.

Jedanaest pripadnika MUP-a RS u mirovnim misijima UN-a

BANJALUKA - U mirovnim misijama UN trenutno se nalazi 11 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske, među kojima su i dvije žene.

Policija Srpske dobija nove uniforme i centar za obuku

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da Ministarstvo u 2018. godini čeka konačna realizacija nekoliko važnih projekata, poput nove uniforme za policiju, ali i otvaranje centra za obuku.

Reklame

Najčitanije