MUP RS

Zatečeno 12 ljudi na privatnoj zabavi u Novoj Topoli

GRADIŠKA – Dvanaest osoba zatečeno je protekle subote na proslavi u privatnoj kući u mjestu Nova Topola, što nije u skladu sa Zaključkom Republičkog štaba za vandredne situacije s ciljem suzbijanja virusa korona, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Zajednička akcija MUP-a Srbije i RS: Zaplijenjene automatske puške i bombe

BEOGRAD - Policija je uhapsila Đ. G. (56) iz Sremske Rače zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a zaplenjene su i automatske puške i bombe.

Korona ispisala više od 6.000 kazni

BANJALUKA - Pripadnici MUP-a RS napisali su od 20. marta do 15. novembra 6.040 prekršajnih kazni zbog kršenja zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije zbog pandemije virusa korona.

Na teritoriji RS za vikend rade lokacije za izdavanje dokumenata

BANJALUKA - Na teritoriji Republike Srpske danas i sutra radiće lokacije za izdavanje ličnih dokumenata, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srpske.

MUP-u Srpske uručena četiri terenska vozila Despot

BANJALUKA - Predstavnici Tehničkog remonta Bratunac danas su u Centru za obuku u Zalužanima kod Banjaluke uručili Ministarstvu unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske četiri nova oklopna multifunkcionalna terenska vozila "despot".

Banjalučanin osumnjičen za ucjenu eksplicitnim fotografijama

BANJALUKA - Banjalučka policija juče je uhapsila osobu E.B. zbog osnovane sumnje da je nedozvoljeno pristupala nalozima na društvenim mrežama, sa njih preuzimala i objavljivala eksplicitni privatni sadržaj te prijetila oštećenom, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Nešić odbio dati izjavu MUP-u RS

BANJALUKA - Nenad Nešić, predsjednik DNS-a i bivši direktor JP "Putevi Republike Srpske", odazvao se pozivu MUP-a Republike Srpske, međutim odbio je dati izjavu u vezi s krivičnim djelima za koja ga terete, a to su zloupotreba službenog položaja i neizvršenje sudske odluke.

Dodik: Policajci Srpske uspijevaju da naše snove pretvore u stvarnost

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da je nova generacija policajaca dokaz Republike Srpske da može, pored svih izazova, da se posveti školovanju policije kojoj narod u Srpskoj najviše vjeruje.

Na Jahorini realizovana vježba spasavanja skijaša iz gondole

Pripadnici Gorske službe spasavanja (GSS) Republike Srpske Stanica "Jahorina" i Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srpske danas su na Jahorini uspješno realizovali vježbu spasavanja skijaša zarobljenih na gondoli.

Policajci na konjima prodefilovali Banjalukom

BANJALUKA - Pripadnici Jedinice žandarmerije - konjica MUP-a RS danas su prodefilovali ulicama grada na Vrbasu.

Najčitanije