MUP RS

Policajci na konjima prodefilovali Banjalukom

BANJALUKA - Pripadnici Jedinice žandarmerije - konjica MUP-a RS danas su prodefilovali ulicama grada na Vrbasu.

Hapšenje u Stanarima nakon međunarodne istrage

Lice čiji su inicijali R.P. iz Stanara lišeno je slobode u međunarodnoj policijskoj istrazi zbog sumnje da je izvršio krivična djela izrada i unošenje kompjuterskih virusa i pranje novca.

Banjalučanin uhapšen po Interpolovoj potjernici

BANJALUKA - Pedesettrogodišnji Banjalučanin Željko D. uhapšen je jer je uvidom u evidencije utvrđeno je da je za njim Hrvatska raspisala Interpolovu potjernicu.

"Alfa 2": Osumnjičeni za dilovanje droge u iznajmljenim stanovima

BANJALUKA - Više od 1,1 kilogram droge zaplijenila je banjalučka policija u akciji "Alfa 2", tokom koje je uhapsila četvoricu osumnjičenih da su narkotike rasturali uglavnom u iznajmljenim stanovima u Banjaluci.

Godišnjica dobojskog Petog odreda: I sinovi specijalaca u uniformama

DOBOJ - Nakon što su prije 25 godina svoje uniforme dobojskog Petog odreda Specijalne brigade policije (SBP) MUP-a RS okačili o klin, mnogi pripadnici te jedinice su odlučili da se bave nekim drugim poslom, ali su njihovi sinovi nastavili istim putem i danas su pripadnici MUP-a RS.

Cvijanovićeva i Lukač otvorili sportske terene u Zalužanima

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač otvorili su danas teren za fudbal u Centru za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske u banjalučkom naselju Zalužani.

Službenik uhapšen zbog sumnje da je primio više od 18.000 KM mita

Lice iz Istočne Ilidže čiji su inicijali S.Š uhapšeno je zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo primanje oko 18.130 KM mita od preduzeća iz Sarajeva, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Jedna osoba prekršila mjeru kućne izolacije

BANJALUKA - Komunalna policija je u posljednja 24 časa na teritoriji Republike Srpske kontrolisala 350 osoba kojima je izrečena kućna izolacija i utvrdila da ju je jedno lice prekršilo.

Počela realizacija akcije "Zaštitimo djecu u saobraćaju"

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske započelo je realizaciju Republičke akcije "Zaštitimo djecu u saobraćaju", a koja se organizuje povodom početka nove školske godine s ciljem što sigurnijeg učešća djece školskog uzrasta u saobraćaju.

Počasna jedinica MUP-a RS uručila pomoć porodici Kokoruš

Policijski službenici Počasne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske uručili su danas novčanu pomoć četvoročlanoj porodici Kokoruš iz Dervente.

Najčitanije