MUP RS

Mektić bi reformu Operativnog štaba, MUP RS protiv

SARAJEVO, BIHAĆ - Dragan Mektić, ministar sigurnosti BiH, rekao je danas, a dan nakon sastanka u Briselu, da je vidio da EU nema neko rješenje za migracije, te najavio da će pokrenuti reformu Operativnog štaba, dok su se iz MUP-a RS tome usprotivili, navodeći da Brisel traži efikasnije rezultate, a da BiH već ima dovoljno agencija.

MUP RS: Ne ometamo novinare u njihovom poslu

​BANJALUKA - MUP RS ne želi ometati novinare u njihovom poslu, ali oni moraju imati istaknute legitimacije medijske kuće za koju rade, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS povodom protestne note Udruženja "BH novinari" zbog legitimisanja novinarke Vanje Stokić prilikom zadatka praćenja okupljanja grupe "Pravda za Davida".

Ćulum: Nemamo ništa protiv da islamisti budu smješteni u Salakovac

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske podržava prijedlog ministra za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara BiH Semihe Borovac da u migrantski centar Salakovac kod Mostara budu smještene porodice povratnika sa sirijskog ratišta.

Policija kod sveštenika pronašla eksploziv i municiju

​BANJALUKA - Policija je u okviru akcije kodnog naziva "Lotika", usmjerene na razbijanje kriminalne grupe koja se bavi nedozvoljenom proizvodnjom i prometom minsko-eksplozivnim sredstvima, kao i vatrenim oružjem, uhapsila B.G., rekla je Srni načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

Odbijen zahtjev opozicije za okupljanje na Trgu Krajine

BANJALUKA – MUP RS odbio je zahtjev poslanika Narodne skupštine RS Draška Stanivukovića, Jelene Trivić i Nebojše Vukanovića za dobijanje dozvole za mirno okupljanje građana na Trgu Krajine u Banjaluci, saopštio je PDP.

U Doboju održan koncert policijskog orkestra MUP-a Srpske

DOBOJ - Policijski orkestar Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske održao je večeras u Doboju koncert na kome su izvedene srpske rodoljubive pjesme, te klasična, filmska i popularna muzika.

MUP RS odustaje od rezervnog sastava policije

BANJALUKA - Iz Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima Republike Srpske koji se nalazi u proceduri na Narodnoj skupštini Republike Srpske, povučeni su članovi koji se odnose na rezervni sastav policije, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

MUP RS predstavio aplikaciju za direktnu komunikaciju s građanima

BANJALUKA - Predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske predstavili su danas u Banjaluci "chat bot" aplikaciju Ministarstva na "Viberu", što je jedan od novih modela direktne komunikacije MUP-a Srpske sa građanima.

MUP RS u ponedjeljak predstavlja 'chat bot' aplikaciju na viberu

​Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske predstaviće u ponedjeljak, 17. juna čet bot /chat bot/ aplikaciju Ministarstva na viberu kao jedan od novih modela direktne komunikacije MUP-a sa građanima, a samim tim i informisanja.

Presretači od četvrtka love vozače na putevima u Srpskoj

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske predstaviće sutra sistem radarske kamere ugrađen u neobilježena policijska vozila, a sistem će se naći na putevima Srpske već sljedećeg dana, 13. juna.

Najčitanije