MUP Srbije

Zajednička akcija MUP-a Srbije i RS: Zaplijenjene automatske puške i bombe

BEOGRAD - Policija je uhapsila Đ. G. (56) iz Sremske Rače zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a zaplenjene su i automatske puške i bombe.

Akcija "Kajak": SIPA i MUP Srbije hapse krijumčare migranata

SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH uhapsili su na području Bratunca dva lica zbog sumnje da su kao članovi grupe za organizovani kriminal prebacivali ilegalne migrante iz Srbije u BiH i dalje prema zemljama EU.

Rebić: Povrijeđeno 118 policajca, procesuirane 153 osobe

BEOGRAD - Direktor policije Srbije Vladimir Rebić rekao je danas da je tokom dvodnevnih protesta povrijeđeno 118 policijskih službenika, kojima je ukazana pomoć u zdravstvenim ustanovama u više gradova u Srbiji, a da su sinoć procesuirane 153 osobe.

Beogradski policajac šamara privedenog, reagovao Stefanović

BEOGRAD - Na internetu se pojavio snimak na kojem se vidi kako policajac šamara mladića koji se nalazi na zadnjem sjedištu policijskog automobila.

"Preminuo pripadnik MUP-a Srbije od virusa korona"

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova uputilo je danas najdublje izraze saučešća porodici Radovana Tijanića, pripadnika Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije MUP-a, koji je preminuo u KBC "Dragiša Mišović" od posledica korona virusa.

Hotel MUP-a Srbije u Bečićima ustupljen Budvi za karantin

PODGORICA - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da hotel Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u Bečićima bude stavljen na raspolaganje opštini Budva za privremeni karantin, saopšteno je iz Ambasade Srbije u Crnoj Gori.

Ne rade šalteri MUP-a Srbije, istekla dokumenta važe

BEOGRAD - Potpredsjednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je da šalteri Uprave za upravne poslove, u skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije, od danas neće raditi.

MUP Srbije traga za silovateljem: Slučaj povezan s nestankom Monike?

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije intenzivno tragaju za muškarcem sa fotografije zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično djelo otmice.

U termoelektrani u Obrenovcu spaljeno 880 kilograma droge

BEOGRAD - U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu danas je spaljeno 880 kilograma raznih vrsta narkotika koje je ranije zaplijenila policija Srbije.

Pogledajte akciju u kojoj je zaplijenjena droga vrijedna pet miliona evra

BEOGRAD - Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su trojicu članova organizovane kriminalne grupe i zaplijenili 77 kilograma heroina i pola kilograma kokaina. MUP je objavio snimak akcije.

Najčitanije