Mačak

Mačak Princ obavlja nuždu u noši za bebe

Sijamski mačor Princ, ponaša se baš onako kako bi svaki vlasnik poželio.

Mačak ima neobičnu metodu za traženje hrane

Mačak Vedi ima vrlo posebnu metodu kojom moli svoje ljude za hranu.

Omiljeni junak pop kulture Garfild slavi 43. rođendan

Narandžasti mačak. Debeo. Lijen i sebičan. Dosađuje se, jede ili spava. Mrzi ponedjeljak. Živi s vlasnikom Džonom i psom Odijem. Milioni ljudi koji su zavoljeli njegov lik i djelo znaju da je riječ o ikoni pop kulture, strip-junaku Garfildu - simpatični mačak slavi 43. rođendan, ali i danas je jednako zabavan kao i 19. juna 1978. godine kada se "rodio" u kuhinji italijanskog restorana, u kojoj je pojeo sve lazanje i makarone.

"Advokat mačak" nasmijao svijet

Snimak sa virtuelnog ročišta nasmijao je svijet.

Mačak radi kao obezbjeđenje u bolnici i svi ga obožavaju

Priča o mačku, koji radi kao obezbjeđenje, dolazi iz Australije.

Potrošila hiljade evra na suđenja zbog nevjernog mačka

Džeki Hol, Britanska psihoterapeutkinja, vlasnica crno-bijelog mačka sklonog skitnji, potrošila je hiljade funti na sudski spor protiv komšinice koju je posjećivao i kod koje se hranio nevjerni Ozi.

Pokušao da prokrijumčari debelog mačka u kabinu aviona

Rus koji često putuje avionom skupo je platio pokušaj krijumčarenja svog mačka u putničku kabinu aviona jer je na taj način prekršio propise aviokompanije Aeroflot.

Primjećujete li nešto neobično u vezi ovog mačka?

Simpatični mačak Potato (Krumpir) ima neobično velike oči što mu je omogućilo da dobije veliku popularnost na internetu.

"Mačak u čizmama" u Subotici

SUBOTICA - Dječije pozorište Republike Srpske otputovalo je u Suboticu, gdje će u okviru takmičarskog programa 25. jubilarnog izdanja Međunarodnog festivala pozorišta za decu izvesti predstavu "Mačak u čizmama".

Mačak vidovnjak: Rusija pobjeđuje Saudijsku Arabiju

Mačak-vidovnjak Ahil iz Sankt Peterburga, predvidio je da će ruska reprezentacija sutra, u prvom meču Svjetskog prvenstva u fudbalu, pobijediti Saudijsku Arabiju.

Najčitanije