Mačke

Da li mačke zaista imaju devet života?

Znamo da se za mace kaže da imaju devet života, ali njihov stvarni životni vijek zavisi od mnogo faktora. Sigurno ste se susreli sa pričama o mačkama koje žive i preko 30 godina...

Amazonov pametni zvučnik čuo reklamu i naručio hranu za mačke

Televizijska reklama za Amazaon Echo Dot pametni zvučnik zaista je uspjela da aktivira zvučnik jednog gledaoca i naruči hranu za mačke.

Zašto mace vole da "masiraju" mekane predmete?

Mace obožavaju mekane predmete, koje najčešće pritiskaju, guraju i masiraju šapicama.

Kako prevazići fobiju od mačaka?

Najpoznatiji strah na svijetu je klaustrofobija ili strah od zatvorenog, skučenog prostora, zatim slijedi akrofobija ili strah od visine, detofobija - strah od zubara, zoofobija - strah od životinja.

I mačke pate od depresije

"Jesenji i zimski bluz" kod mačaka se najčešće manifestuje probirljivošću u ishrani i dužim spavanjem, ali svaka promjena u ponašanju uspješno se "liječi" ljubavlju i igrom.

Izložba mačaka "visokog kvaliteta" u Moskvi

Izložba mačaka "Grand Prix Royal Canin" koja se održava u Moskvi, okupila je nekoliko desetina hiljada ljubitelja ovih domaćih životinja i oko dvije hiljade učesnika.

Džon Lenon je bio lud za mačkama

Muzička legenda dvadesetog vijeka, žestoki protivnik rata i harizmatični aktivista koji je organizovao mnogobrojne marševe u slavu mira, u istoriji je ostao upamćen i kao veliki ljubitelj mačaka. Mnogi bi čak rekli - bio je lud za njima.

Fotografije mačaka koje će vas sigurno nasmijati

Znali smo da su mačke "najluđi" kućni ljubimci, ali gledajući fotografije iz galerije koju smo spremili, nismo mogli ni da slutimo koliko su zapravo "lude".

Preslatko: Mace uhvaćene u lopovlucima

Ljubitelji mačaka kažu da kadfa jednom zavolite ove životinje, više ne možete da živite bez njih.

Osuđen jer su njegove mačke pojele komšijine zlatne ribice

Sud u Vroclavu na jugu Poljske osudio je jednog Poljaka za šikaniranje komšije, jer su njegove dvije mačke lovile zlatne ribice u komšijinom baštenskom jezercetu, a i tu baštu su rado koristile kao kupatilo, da ne uprljaju svoje.

Reklame

Najčitanije