Mađarska

Najteži poraz u istoriji vaterpola: Pogledajte koliko je Mađarka "natrpala" Koreju

Ženska vaterpolo reprezentacija Južne Koreje u okviru Svjetskog prvenstva pretrpjela je najteži poraz u istoriji ovog takmičenja kada su sinoć izgubile od Mađarske 64:0.

Borba za Teslu u Mađarskoj: Uče da je Hrvat, Srbi negoduju

Srpska manjina u Mađarskoj nezadovoljna je što se u mađarskim udžbenicima istorije Nikola Tesla predstavlja kao naučnik hrvatske pripadnosti i namjerava tražiti ispravku takve tvrdnje, javlja Radio televizija Vojvodine (RTV).

Dodik: Mađarska zainteresovana za razvijanje saradnje

BANJALUKA - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da politika Mađarske podrazumijeva podršku suverenitetu i miru u BiH, ali da je zainteresovana i za razvijanje odnosa sa svim dijelovima u BiH.

Orban Dodiku: Želimo saradnju sa Srpskom, uživate ozbiljan respekt u Mađarskoj

BUDIMPEŠTA - Premijer Mađarske Viktor Orban rekao je da njegova zemlja poštuje BiH, ali da želi zvanične odnose i jačanje saradnje sa Republikom Srpskom.

Počeo sastanak Dodika i Orbana u Budimpešti

BUDIMPEŠTA - U Budimpešti je počeo sastanak u četiri oka srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorad Dodik i premijera Mađarske Viktora Orbana.

Dodik u Budimpešti: Sa Aderom o politici, sa Orbanom o privredi

BUDIMPEŠTA - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je sinoć da će na predstojećim sastancima sa predsjednikom Mađarske Janošom Aderom razgovarati o političkim pitanjima, a sa premijerom Viktorom Orbanom o privrednoj saradnji.

Dodik doputovao u Budimpeštu

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik doputovao je u nedjelju u trodnevnu posjetu Mađarskoj. U Budimpešti bi trebalo da se sastane sa predstavnicima Srba u ovoj zemlji i SPC, kao i sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom.

Dodik danas sa predstavnicima Srba u Mađarskoj, u utorak sa Orbanom

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik putuje danas u trodnevnu posjetu Mađarskoj.

Pokušao da prošvercuje Turčina u Mađarsku

BUDIMPEŠTA - Državljanin Srbije pokušao je da prošvercuje Turčina u Mađarsku, saopštila je mađarska policija.

Karta "istorijske" Mađarske uzburkala Hrvatsku

ZAGREB, BUDIMPEŠTA - Hrvatskoj je neprihvatljivo prikazivanje hrvatskih zemalja u neistinitom istorijskom kontekstu, navelo je hrvatsko Ministarstvo spoljnih i evropskih pitanja.

Najčitanije