Mađarska

Potop Srpkinja protiv Mađarske, ni gola nisu dale

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je danas od Mađarske 27:0 (5:0, 5:0, 9:0, 8:0) u posljednjem kolu A grupe na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Prvi poraz Slovenije na Euru, upitno polufinale

Rukometaši Slovenije doživjeli su prvi poraz na Evropskom prvenstvu u drugom kolu drugog kruga od reprezentacije Mađarske rezultatom 29:28.

Norvežani sigurni protiv Mađara

Rukometaši Norveške pobijedili su u Malmeu u prvoj utakmici druge faze Evropskog prvenstva selekciju Mađarske rezultatom 36:29 te tako zadržali maksimalan učinak na takmičenju.

Zbog pojave ptičije gripe u Mađarskoj eutanizirano 115.000 patki

U okviru borbe protiv virusa ptičije gripe u Mađarskoj je izvršena eutanazija 115.000 patki.

Mađari šokirali Dance, svjetski prvak pred ispadanjem

Mađarska je u ludoj završnici susreta 3. kola grupe E Evropskog prvenstva odigrala 24:24 protiv Danske i svjetske i olimpijske prvake gurnula prema ispadanju s turnira.

Pronađena visoko patogena vrsta virusa ptičijeg gripa

BUDIMPEŠTA - Vrsta virusa ptičijeg gripa H5N8 pronađena je na velikoj farmi ćurki na sjeverozapadu Mađarske, saopšteno je danas iz Nacionalne administracije za bezbjednost lanca ishrane (NEBIH).

Mađarska povećava broj policajaca i vojnika na granici sa Srbijom

BUDIMPEŠTA - Mađarska Vlada odlučila je da poveća broj policajaca i vojnika na granici sa Srbijom, zbog povećanog migrantskog pritiska, rekao je mađarski premijer Viktor Orban.

Mađarsko vino najskuplje na svijetu, flaša košta 35.000 evra

Najskuplje vino na svijetu u 2019. godini nije bilo ni italijansko, niti francusko, piše italijanska Republika, već vino iz Mađarske.

Orban prisvojio Baranju i Slavoniju

ZAGREB - Jedna izjava mađarskog premijera Viktora Orbana tokom susreta sa hrvatskim kolegom Andrejem Plenkovićem prošla je ispod radara, pišu hrvatski mediji i postavljaju pitanje kako niko do političkih aktera, na čelu s HDZ-ovim premijerom, nije komentarisao taj Orbanov ispad.

Mađarska kaznila Facebook zbog zavaravanja korisnika

Mađarska agencija za zaštitu konkurencije naložila je Facebooku da plati 1,2 milijardi forinti, nešto manje od četiri miliona dolara, zbog zavaravanja korisnika.

Najčitanije