Madona

Madonina kćerka tokom performansa simulirala orgije

Kćerka pjevačice Madone Lurdes Leon pokazala je kako jabuka ne pada daleko od stabla nakon što je u provokativnom performansu na izložbi Art Basel u Majmi Biču ovog vikenda simulirala orgije.

Madona slavi Jovanku Orleanku u svom novom spotu

​Madonin novi studijski album izlazi u petak, a kraljica popa nas je počastila sa nekoliko singlova koji su najavili dugooočekivano četranesto po redu muzičko ostvarenje ove pop ikone.

Madona na svom YouTube kanalu "uljepšala" nastup na Evroviziji

Više od 200 miliona gledaoca s nestrpljenjem je u prošlu subotu očekivalo nastup Kraljice popa na evrovizijskoj pozornici u Tel Avivu.

Madona odgovorila kritičarima nakon fijaska u finalu Evrosonga

Nakon sinoćnjeg fijaska u finalu Evrosonga kraljica popa Madona je primila mnoštvo kritika. Međutim, ona je odlučila putem Instagrama odgovoriti svima koji su svoje negativne komentare usmjerili prema njenom nastupu.

Madonin nastup na Evrosongu razočarao milione

Ono što su svi zasigurno čekali u finalnoj večeri Evrosonga jeste dugo unazad najavljivani nastup kraljice popa Madone, koja je, kako se spekulisalo, za nastup od svega nekoliko minuta dobila između jedan i dva miliona dolara.

Madona užasno 'falšala' na Eurosongu

Pažnju na Eurosongu, četverosatnom spektaklu ili, kako bi rekli kritičari, paradi kiča i neukusa, najviše je ukrala kraljica popa Madona.

Madona odbila da bojkotuje Evroviziju

Pjevačica Madona odbila je poziv propalestinskog pokreta da bojkotuje ovogodišnju Evroviziju, navodeći da ona nikada neće prestati da svira muziku da bi odgovarala nečijem političkom programu.

Madona najavila svjetsku turneju, nastupa u pozorištima

​Samo nekoliko nedjelja nakon što je objavila single i najavila novi studijski album, Madona je upravo najavila novu svjetsku turneju!

Madona i latino zvijezda Maluma snimili pjesmu "Medellin"

Latino zvijezda Maluma i kraljica popa Madona, ujedinili su se i snimili pjesmu "Medellin", a pjesmu su kritičari već nazvali izuzetno senzualnom.

Potvrđen Madonin nastup na Evroviziji

TEL AVIV - Američka pop zvijezda Madona najavila je da će nastupiti na takmičenju za pjesmu Evrovizije koje se održava u Izraelu sljedećeg mjeseca.

Najčitanije