Magarac

Magarac pred zgradom opštine Budva: "I njega DPS može da izabere"

BUDVA - Pošto građani ne mogu da uđu u opštini Budva da ispune svoja građanska prava, bivša urednica RTV Budva Iva Bajković je ispred zgrade Opštine dovela magarca, kojem oko vrata visi natpis "Je suis president Divanovic".

Uhapšen magarac zbog umiješanosti u klađenje

Policija u Pakistanu uhapsila je magarca nakon što ga je optužila da je umješan u trku u kojoj su se ljudi kladili na njega.

Dirljiv susret nakon dva mjeseca: Vlasnik i magarica zaplakali

Ne stidim se što sam zaplakao u videu jer je to bio dokaz bezuslovne ljubavi, rekao je Ismael Fernandez iz Malage.

Magarećim mlijekom izliječili sina, pa stvorili uspješan biznis

​VLASENICA - U svakoj nesreći ima malo sreće, a tako je bilo i u našem slučaju. Najstariji sin Tarik se prije šest godina razbolio, imao je probema s kašljem, koji je uticao na njegovo cjelokupno zdravstveno stanje.

Upucao ponija i magarca

Nepoznata osoba na Malom Petrovom Salašu u Apatinu, kod banje Junaković, prišla je ogradi imanja na kojem su boravile životinje i iz vatrenog oružja upucala ponija i magarca.

Uzgoj magaraca unosan, ali rijedak posao

BANJALUKA, SARAJEVO - Farme u BiH koje se bave isključivo uzgojem magaraca su rijetke, iako je magareće mlijeko jedno od najzdravijih, ali i ujedno najskupljih na svijetu.

Ofarbali magarca u zebru

Jedan zoološki vrt u Egiptu optužen je da je magarca predstavio kao zebru nacrtavši na životinji pruge.

Magarac izgrizao Mclaren jer ga je 'podsjetio na džinovsku šargarepu'

Vlasnik jednog magarca u Fogelsbergu u Njemačkoj suočava se sa mogućom novčanom kaznom od 6.000 evra zbog toga što je njegov ljubimac izgrizao sportski automobil Mclaren 650S Spider, koji je bio parkiran pored ograde pašnjaka, prenijeli su njemački mediji.

Najčitanije