Magla

Poledica na kolovozima

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH na putevima u nižim predjelima ima poledice, naročito preko mostova, nadvožnjaka i na prilazima tunelima, kao i na dionicama u višim planinskim predjelima i preko prevoja gdje je mjestimično zasnježen kolovoz.

Magla u kotlinama, jaki udari vjetra na području Kneževa

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po suvim ili vlažnim kolovozima, u kotlinama i duž riječnih tokova mjestimično ima magle, a na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina mogući su odroni kamenja i zemlje na kolovoz.

Magla smanjuje vidljivost na putevima

BIJELJINA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ vidljivost je jutros smanjena zbog magle, posebno u kotlinama i duž rijeka, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske.

Velike gužve na aerodromu Sarajevo, magla otkazala skoro sve letove

SARAJEVO - Skoro svi letovi sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo otkazani su danas zbog guste magle koja sprečava uzlijetanje i slijetanje aviona.

Žuto upozorenje zbog magle u većini krajeva

BANJALUKA - Žuti meteoalarm upaljen je danas zbog magle za većinu krajeva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH.

Žuto upozorenje zbog magle u većini krajeva BiH

BANJALUKA - Žuti meteoalarm upaljen je danas zbog magle za većinu krajeva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH.

Kolovozi klizavi, magla smanjuje vidljivost

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) zbog jutarnjeg mraza kolovozi su klizavi, posebno u višim predjelima, mostovima i prilazima tunelima, a i magla smanjuje i vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Vozači oprezno zbog poledice

BANJALUKA - Na putevima u višim planinskim predjelima i preko prevoja ima poledice i kolovozi su mjestimično zasniježeni, a zbog moguće poledice i u nižim krajevima neophodan je oprez, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Vozači oprez: Klizavi kolovozi, smanjena vidljivost zbog magle

BANJALUKA- Saobraćaj se jutros na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po pretežno mokrim i klizavim kolovozima, uz mjestimično smanjenu vidljivost zbog magle.

Vozači oprez: Poledica u višim predjelima, magla duž rijeka

BIJELJINA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH kolovozi su jutros vlažni, zbog niske temperature moguća je poledica, posebno u višim predjelima, dok je u kotlinama i duž rijeka mjestimično smanjena vidljivost zbog magle.

Najčitanije