Magla

Magla u kotlinama i duž riječnih tokova

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros je u kotlinama i duž riječnih tokova mjestimično smanjena vidljivost zbog magle, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina mogući su odroni zemlje ili kamenja na kolovoz, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Srpske.

Magla na području Mrkonjić Grada, Foče i Tuzle

BANJALUKA - Saobraćaj se ovog jutra na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po pretežno suvim kolovozima, dok na području Mrkonjić Grada, Foče, Tuzle i Gračanice mjestimično ima magle, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina mogući su odroni zemlje i kamenja na kolovoz.

Magla smanjuje vidljivost pored rijeka

BANJALUKA - Saobraćaj se ovog jutra u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po suvim ili mjestimično vlažnim kolovozima, dok magla smanjuje vidljivost na putevima u kotlinama, uz rijeke i preko prevoja.

Klizavi kolovozi i mjestimična magla

​BANJALUKA - Saobraćaj se na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po pretežno vlažnim ili mokrim kolovozima, a u kotlinama i duž riječnih tokova mjestimično ima magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Magla smanjuje vidljivost

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj kolovozi su mokri i klizavi, a mjestimična magla smanjuje vidljivost na putevima u kotlinama, uz rijeke i preko prevoja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Klizavi kolovozi, magla smanjuje vidljivost

BANJALUKA - U područjima Republike Srpske i Federacije BiH, u kojima pada kiša kolovozi su mokri i klizavi, a magla i niska oblačnost mjestimično smanjuju vidljivost i preglednost puta.

Smanjena vidljivost u kotlinama zbog magle

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija po pretežno vlažnim kolovozima, dok je ponegdje u kotlinama i uz riječene tokove smanjena vidljivost zbog jutranje magle.

Vozači oprez, magla smanjuje vidljivost

​BANJALUKA - Magla jutros smanjuje vidljivost na putevima koji prolaze kroz kotline i uz riječne tokove, posebno u dolinama rijeka Save, Spreče i Lašve, a vozačima se savjetuje dodatan oprez i zbog mokrih i klizavih kolovoza, saopšteno je Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Gusta magla smanjuje vidljivost na više dionica

BANJALUKA - Većina puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) jutros je prohodna, ali gusta magla smanjuje vidljivost na području Mrkonjić Grada, Gornjeg Podrinja, te uz riječne tokove Save, Lašve i Spreče, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Magla na području Doboja, Prijedora i uz rijeku Savu smanjuje vidljivost

​BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH kiša je prestala da pada pa se većinom vozi po vlažnim kolovozima, dok je na području Prijedora i Doboja, na širem području Visokog i Gračanice, te ponegdje uz rijeku Savu vidljivost smanjena zbog magle.

Najčitanije