Magla

Magla smanjuje vidljivost duž riječnih tokova

BANJALUKA - Jutarnja magla mjestimično smanjuje vidljivost duž riječnih tokova, a najizraženija je na području Donjeg Podrinja, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Magla u kotlinama i duž riječnih tokova

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH ovog jutra vlažni su kolovozi i ima mjestimične magle u kotlinama i duž riječnih tokova, dok su na dionicama puteva koji prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina mogući odroni kamenja i zemlje na kolovoz.

Vozači oprezno zbog magle

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, slabijeg mraza ima u višim predjelima, a magla smanjuje vidljivost na području Prijedora, Mrkonja Grada, Foče i Trebinja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Kako izbjeći magljenje vjetrobrana?

Dosta velik broj vlasnika automobila, naročito onih starijih godišta, žale se kako im se neprestano magle stakla u unutrašnjosti kabine.

Magla u kotlinama i uz rijeke

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, uz relativno povoljne uslove za vožnju, a magla mjestimično smanjuje vidljivost u kotlinama i uz rijeke, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Magla mjestimično u Doboju i Foči

BANJALUKA - Saobraćaj se u većem dijelu Republike Srpske odvija redovno, po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, a magle mjestimično ima na području Doboja i Foče, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Slabija magla na širem području Doboja

BANJALUKA - Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija bez zastoja, a slabija magla evidentirana je na širem području Doboja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Smanjena vidljivost na dionicama u dolinama rijeka

BANJALUKA - Smanjena vidljivost zbog magle jutros je prisutna na putevima u dolinama rijeka Spreče, Lašve, Bosne, Plive, Vrbasa, Save i Sane, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Autobus sletio sa puta, poginulo dvoje učenika u Njemačkoj

BERLIN - U njemačkom gradu Berka u četvrtak ujutro dogodila se saobraćajna nesreća kada je školski autobus sletio s ceste, pri čemu je poginulo najmanje dvoje učenika.

Kako je London preživio maglu koja je odnijela 12.000 života

Veliki londonski smog, kako je nazvan, odnio je na hiljade žrtava i izazvao oboljenja kod najmanje 100.000 ljudi, a na početku ga vlasti nisu shvatale ozbiljno, piše Blic.

Najčitanije