Mahovljani

Motociklista u komi poslije nezgode na autoputu u Mahovljanima

BANJALUKA - Motociklista čiji su inicijali D.L. (48) iz Prnjavora, koji je jutros povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na auto-putu Gradiška-Banjaluka u mjestu Mahovljani, nalazi se komi i priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju, potvrđeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC)Republike Srpske.

Povrijeđen motociklista na autoputu u Mahovljanima

GRADIŠKA - Motociklista čiji su inicijali D.L. (48) iz Prnjavora povrijeđen je jutros u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na autoputu Gradiška-Banjaluka u mjestu Mahovljani

Teško bolesni majka i sin jedva preživljavaju

LAKTAŠI - Moj sin rođen je sa rijetkom vrstom tumora jetre, njegov otac nas je napustio kada je sin imao godinu dana, jer je njemu to bilo previše. Kada je napunio četiri godine, dobio je svinjski grip, infekciju bubrega, temperaturu od 41 stepen, koja nije spadala po dva mjeseca, a tada su meni otkrili treći stepen malignog oblika karcinoma grlića materice, koji je metastazirao, prisjeća se Snježana Plavšić poteškoća koje su ona i sin prošli.

Mladić poginuo pri slijetanju BMW-a u Mahovljanima

BANJALUKA - Pri slijetanju BMW-a, na magistralnom putu Banjaluka - Gradiška, u mjestu Mahovljani, opština Laktaši, poginuo je Aleksandar Nedić (21) iz Gradiške, potvrđeno je "Nezavisnim".

Najčitanije