Maja Šuput

Maja Šuput izolaciju odlučila iskoristiti za poklanjanje svojih haljina

Baš kao i većina, Maja Šuput se pridržava uputstava o samoizolaciji. Ona i suprug Nenad Tatarinov vrijeme unutar svoja četiri zida krate kuhanjem i romantičnim druženjima, a pjevačica je pronašla vremena i za stvari koje inače zbog prenatrpanog rasporeda nikad ne dođu na red.

Maja Šuput hoće hotel sa pet zvjezdica: Neću da spavam u straćarama

Hrvatska pjevačica Maja Šuput neprestano iznenađuje javnost svojim izjavama i potezima, a u najnovijem intervjuu navela je da za organizatore svojih nastupa uvijek ima jedan poseban zahtjev.

Maja Šuput zavodljivim kupaćim kostimom oduševila obožavaoce

Maja Šuput otputovala je sa suprugom Nenadom Tatarinovom na kratki zasluženi odmor. Nakon odrađene još jedne gaže u nizu, spakovala je kofere i odletjela u luksuzno tursko ljetovalište, koje je već ranije posjetila upravo u suprugovom društvu.

Udala se Maja Šuput

Na istarskom imanju Meneghetti počela je proslava vjenčanja hrvatske pjevačice Maje Šuput, koja je svom partneru Nenadu Tatarinovu napokon odlučila reći "da".

Preminuo otac Maje Šuput

Preminuo je Boris Šuput, muzički menadžer i otac pjevačice Maje Šuput.

Maja Šuput na Ibici izreklamirala zategnuto tijelo

Hrvatska pjevačica Maja Šuput s Markom Grubnićem i još nekoliko prijateljica uputila se na Ibizu, gdje dane provodi u badiću te uživajući u koktelima i dobroj hrani.

Maja Šuput i slovenački reper imaju novi ljetni hit

"Kamikaza" je novi zarazni hit Maje Šuput i slovenskog repera Challe Salle.

Maja Šuput popravlja slovenačko-hrvatske odnose

Hrvatska pjevačica Maja Šuput (37) prvo je pratioce na Instagramu izbezumila fotografijom na kojoj je pozirala raširenih nogu, a sada se primila snimanja spota za novu pjesmu naziva 'Kamikaza'.

Najčitanije